Czerwcowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamiikoo wrote:Wyobrażam sobie jak stresujące jest czekanie na ten termin. Sama odwlekałam swoją pierwszą wizytę u ginekologa, żeby poczekać czy się nie powtórzy sytuacja. Ale musimy wierzyć, że tym razem jest i będzie wszystko w porządku 💚 A wyjazd ukoi nerwy jak nic innego, więc mąż zebrał dużego plusika 😉
Kasiu, szkoda że jeszcze nie ma tych wyników. Wierzę, że będą w porządku i nie ma co się stresować. Szczególnie że tamte wyniki nie były aż takie złe. Robisz to tylko po to żeby się uspokoić, więc spokojnie 🥰
Kaktusowa, chyba musimy uskutecznić tego domowego grzańca. Może nawet z Pomarańcza? Któraś z dziewczyn o nim pisała, mam wrażenie 🤔 Nie wyobrażam sobie chodzenia po jarmarku i bez grzańca 🙈
My z mężem w grudniu świętujemy dzień w którym zostaliśmy parą. W tym roku to 9 rocznica 🥰
Dziękuję, wiem nastawiam się dobrze, ale jednak byłoby to dla mnie duże potwierdzenie tego faktu i myślę, ze psychicznie lepiej bym się poczuła ale to nic poczekam jeszcze
Ja właśnie planuje zakupić tego bezalkoholowego i zrobić niedługo tylko te mdłości muszą mi trochę przejść bo na razie to słodkiego nie mogę pić jeść bo mi niedobrzeTamiikoo lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj aplikacja pokazała 13 tydzień i że zaczyna się drugi trymestr, jakoś zapomniałam o tym 🙈 brzuch już wystaje nawet rano, ale generalnie czuję się całkiem nieźle, na pewno lepiej niż wcześniej.
Co do jarmarku to byłam 2 dni temu już 😅 w tym roku piłam gorącą czekoladę i też było bardzo przyjemnie i w sumie czekam na święta, bo w końcu powiemy rodzicom o ciąży i nie będę musiała się ukrywać 😅Tamiikoo, Katarzyna439 lubią tę wiadomość
👧❤️ 19.06.24 -
Kaatii wrote:U mnie dzisiaj aplikacja pokazała 13 tydzień i że zaczyna się drugi trymestr, jakoś zapomniałam o tym 🙈 brzuch już wystaje nawet rano, ale generalnie czuję się całkiem nieźle, na pewno lepiej niż wcześniej.
Co do jarmarku to byłam 2 dni temu już 😅 w tym roku piłam gorącą czekoladę i też było bardzo przyjemnie i w sumie czekam na święta, bo w końcu powiemy rodzicom o ciąży i nie będę musiała się ukrywać 😅
Też będziemy mówili wszystkim na święta 😊 Jakiś pomysł jak przekazać wiadomość czy po prostu powiecie? My dla teściów mamy Zdrapki z wygraną w loterii "kolejne wnuczątko" 🙈
Kurde dziewczyny, co za początek grudnia. Przeładowałam pralkę i wysiadła 🙈 A miałam wrażenie że dałam tak samo dużo jak zwykle 😔Kfiatuszek666 lubi tę wiadomość
-
Tamiikoo wrote:Też będziemy mówili wszystkim na święta 😊 Jakiś pomysł jak przekazać wiadomość czy po prostu powiecie? My dla teściów mamy Zdrapki z wygraną w loterii "kolejne wnuczątko" 🙈
Kurde dziewczyny, co za początek grudnia. Przeładowałam pralkę i wysiadła 🙈 A miałam wrażenie że dałam tak samo dużo jak zwykle 😔
Wczoraj akurat jak męża nie było to mi korki wysadziło i chyba też od pralki bo nic innego nie szło, a włączyłam suszenie więc może od tego 🤣 grzaniec koniecznie z pomarańczką. My kupiliśmy rodzicom, babci i sobie po 4 zdrapki, a mojej mamie ukryliśmy taką z napisem będziecie dziadkami. Jak na złość drapała wszystkie tylko nie tą bo " jej nie znam i jakąś dziwna", a jak zdrapała to tak tylko popatrzyła na zdrapkę i na mnie i ją schowała bo się bała, że to taka gĺupia zdrapka i że będzie mi przykro 😅 dopiero tata mowi, ale to naprawdę? A my No tak i była wielka radość, ale z mamy do teraz się śmiejemy 😅 a zawsze taka fanką zdrapek.Katarzyna439, Tamiikoo lubią tę wiadomość
-
Tamiikoo wrote:Też będziemy mówili wszystkim na święta 😊 Jakiś pomysł jak przekazać wiadomość czy po prostu powiecie? My dla teściów mamy Zdrapki z wygraną w loterii "kolejne wnuczątko" 🙈
Kurde dziewczyny, co za początek grudnia. Przeładowałam pralkę i wysiadła 🙈 A miałam wrażenie że dałam tak samo dużo jak zwykle 😔
Ja kupiłam książkę „Mamy dla Babci i dziadka” teściowie się bardzo ucieszyli i dodatkowo są tam bardzo fajne rady dla przyszłych dziadków także mam nadzieję, że przeczytająTamiikoo lubi tę wiadomość
-
Katarzyna439 wrote:Ja kupiłam książkę „Mamy dla Babci i dziadka” teściowie się bardzo ucieszyli i dodatkowo są tam bardzo fajne rady dla przyszłych dziadków także mam nadzieję, że przeczytają
Oo, widziałam tę książkę i zastanawiałam się czy nie kupić. To są porady o opiece przy bardziej takie ogólne?👧❤️ 19.06.24 -
Raczej po prostu powiemy. I to jeszcze przed wigilią, bo nie sądzę, żebym byla w stanie ukryć brzuch podczas przygotowań w kuchni, w której będzie gorąco 😅👧❤️ 19.06.24 -
Kaatii wrote:Oo, widziałam tę książkę i zastanawiałam się czy nie kupić. To są porady o opiece przy bardziej takie ogólne?
Na ich stronie jest też spis treści więc możesz zobaczyć co tam jest zawarteWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2023, 14:20
Kaatii lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny przyszły mi wyniki nifty i mam ryzyka jakieś 1 do miliardów, tak strasznie się cieszę 🥳🥳🥳🥳😍😍😍
No i jest dziewczynka tak jak podejrzewałam 😍😍Kfiatuszek666, Kokosankaa, Magdak-51, Kaatii, Tamiikoo, meggie94, Nowa_Ola, Gosia9, Domi_95, Katt, IssGreen, Pineapple!, Winny_Lis lubią tę wiadomość
-
Katarzyna439 wrote:Dziewczyny przyszły mi wyniki nifty i mam ryzyka jakieś 1 do miliardów, tak strasznie się cieszę 🥳🥳🥳🥳😍😍😍
No i jest dziewczynka tak jak podejrzewałam 😍😍
Kochana!!!! Gratulacje!!! Tak się cieszę, ze wszystko w porządku 🩷Katarzyna439, Riptide lubią tę wiadomość
-
Katarzyna439 wrote:Ja kupiłam książkę „Mamy dla Babci i dziadka” teściowie się bardzo ucieszyli i dodatkowo są tam bardzo fajne rady dla przyszłych dziadków także mam nadzieję, że przeczytają
też ją mamy dla teściów Oni już wiedzą jakiś czas, ale dostaną pod choinkę taki prezencik w postaci tej książki. Ja mam "Mamy dla mamy" i jest super, mój mąż też ją czyta i mu się sporo rozjaśnia 😂Katarzyna439 lubi tę wiadomość
-
Riptide wrote:też ją mamy dla teściów Oni już wiedzą jakiś czas, ale dostaną pod choinkę taki prezencik w postaci tej książki. Ja mam "Mamy dla mamy" i jest super, mój mąż też ją czyta i mu się sporo rozjaśnia 😂
Riptide lubi tę wiadomość
-
My powiemy raczej teraz w weekend naszym mamom bo akurat tesciowa przyjezdza jutro na kilka dni i nocuje u mojej mamy a ja mam taki brzuch ze i tak raczej tego nie ukryje, zreszta moja mama chyba cos podejrzewa bo od kiedy dowiedzialam sie ze mam krwiaka nie bylam u niej a zazwyczaj raz czy 2 razy w tyg staram sie byc i robic jej zakupy ale nie wymyslilismy niczego specjalnego tylko powiemy w prost lub pokazemy zdjecie z usg😃
Katarzyna439 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna439 wrote:Dziewczyny przyszły mi wyniki nifty i mam ryzyka jakieś 1 do miliardów, tak strasznie się cieszę 🥳🥳🥳🥳😍😍😍
No i jest dziewczynka tak jak podejrzewałam 😍😍Katarzyna439 lubi tę wiadomość
👧❤️ 19.06.24 -
Riptide wrote:też ją mamy dla teściów Oni już wiedzą jakiś czas, ale dostaną pod choinkę taki prezencik w postaci tej książki. Ja mam "Mamy dla mamy" i jest super, mój mąż też ją czyta i mu się sporo rozjaśnia 😂
Sprawdziłam na ich stronie i chyba zamówię pakiet rodzinny 4 książek na święta będzie pigułka informacji i dla nas i dla dziadkówKatarzyna439, Riptide lubią tę wiadomość
👧❤️ 19.06.24 -
No i jest dziewczynka tak jak podejrzewałam 😍😍
Gratulacje! 🥰🥰 No i wreszcie z głowy, możesz być teraz super spokojna 💚 Myśleliście o jakimś imieniu dla dziewczynki? 😊Katarzyna439 lubi tę wiadomość
-
Tamiikoo wrote:Gratulacje! 🥰🥰 No i wreszcie z głowy, możesz być teraz super spokojna 💚 Myśleliście o jakimś imieniu dla dziewczynki? 😊
Po za tym ja mam takie „zwykłe” imię to mi się podobają takie wymyślne, ale mojemu mężowi niestety nie haha 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2023, 15:58
Kokosankaa, meggie94 lubią tę wiadomość