Czerwcowe mamy 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jednego dnia bolą mnie cycki, drugiego nie. Chodzę wzdęta😵💫w piątek jadłam i jadłam, a wczoraj mnie złapały mdłości, dziś - może od pogody - jestem tak śpiącą, że już po drzemce jestem.
Moja znajoma zaczyna 9 tc z bliźniakami i leci na lekach przeciwwymiotnych, cycki jak balony, płacze co chwilę... już chyba wolę moje umiarkowane objawy niż miałabym się męczyć jak ona 😳 -
Rita_ wrote:Dziewczyny,czy wy macie jakieś typowe objawy ciąży jak mdłości i okropny ból piersi? Ja jestem właśnie 5+3, mam tylko wrażliwe sutki i to nie zawsze, lekkie bóle podbrzusza z raz dziennie, troszkę senności i tyle. Czasami się budzę w nocy. Wizyta w środę, tydzień temu beta wyniosła 1424 i wiecej nie robiłam,bo tak mnie to stresowało,że przy otwieraniu wyników chciało mi się wymiotować. Martwi mnie trochę ten brak objawów, boję się,że to może oznaczać coś złego.. chociaż wiem,że są ciąże bezobjawowe, ale po długich staraniach i poronieniu objawy by mnie uspokoiły
Ja wciąż tak samo jak Ty
W poprzedniej ciąży strasznie dużo spałam, teraz po prostu trochę bardziej senna ale bez tragedii. Także piąteczka !Rita_ lubi tę wiadomość
💑
21.02.2024 ⏸
12.04.2024 💔
〰️
02.10.2024 ⏸
02.10 BHCG 41, PROG 26 🙏
04.10 BHCG 136, PROG 49
07.10 BHCG 488 -
Cześć dziewczyny 🥹🍀 nieśmiało chciałabym dołączyć. Jutro planuję iść na trzecią betę. Ciężko mi jeszcze zacząć się cieszyć po biochemie, ale mam nadzieję że z czasem to w końcu przyjdzie. Widziałam że pisałyście o objawach. U mnie na ten moment ogromne pragnienie 🙈
Pani Lis, Tanashi, eeemakarena, Emilka2, SZKODNIK, awokado 🥑, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 🥹 Dwa testy z kreską! Jutro idę na betę! Czekaliśmy na to pół roku 😭
SZKODNIK, Tanashi, eeemakarena, Szarotka12, Emilka2, Pani Lis, awokado 🥑, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
2023 👦🏼🖤
Starania o drugiego dzidziusia od 02.2024 🤞🏻
11.10.2024 pozytywny test 🥳🖤 -
Hej dziewczyny. Rozgośćcie się na wątku, mam nadzieję, że wszystkie tu będziemy do czerwca i dłużej! Napiszcie coś o sobie ❤️
Szelka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ♥️ część już może mnie znać z wątku o staraniach 🥰 mogę do was dołączyć ? U mnie aktualnie 5+2, ale dosyć niedawno zrobiłam test i byłam pozytywnie zaskoczona 🩷
Tanashi, eeemakarena, Pani Lis, awokado 🥑, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
-
Ja dziś 3+6 ❤️ Pierwszy blady teścik wyszedł mi w piątek 12 dpo, w sobotę już lepiej było widać kreskę. Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku 🥺🤞🏻Trzymam też kciuki za was wszystkie!
Mam już 20 miesięcznego synka 😁 i dwa pieski więc w czerwcu będziemy mieli totalny cyrk 🎪❤️eeemakarena, Pani Lis, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
2023 👦🏼🖤
Starania o drugiego dzidziusia od 02.2024 🤞🏻
11.10.2024 pozytywny test 🥳🖤 -
Hej dziewczyny! Szelka Jvlliett Laura Spokojnych ciąż
Ja od kiedy zrobiłam test to mam wrażenie że mi magiczne urósł brzuch 😂, pewnie to głównie wzdęcia no ale jeszcze 3 tygodnie temu był jak deska a teraz mini piłka... W pierwszej ciąży miałam spory brzuch chyba ze względu na wzrost a w tej zaczyna się jeszcze gorzej 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2024, 19:16
Jvvliett lubi tę wiadomość
-
Lkao potwierdzam, że w kolejnej ciąży brzuszek jest szybciej, ale żeby teraz? Nie wiem 😆 u mnie na pewno wieczorami lekko wzdęty ale poza tym jaki był
-
Gusia_ wrote:Lkao potwierdzam, że w kolejnej ciąży brzuszek jest szybciej, ale żeby teraz? Nie wiem 😆 u mnie na pewno wieczorami lekko wzdęty ale poza tym jaki był
Ale mierze się regularnie w pasie to miesiąc temu było 80cm a dziś 88 😆 a nie wiem jak z waga bo zepsuła mi się w zeszłym tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2024, 19:21
-
Lkao19 jesteśmy w Górach Izerskich
Rita, u mnie też nie ma szczególnych objawów - czasem pobolewanie podbrzusza, wrażliwe piersi, szybko robię się zmęczona wieczorem i przed wschodem słońca już mnie budzi pęcherz.
Szelka, trzymam kciuki za betę!🙍♀️ 31 --> celiakia, endometrioza, AMH 1,89
🙍♂️ 31 --> obniżona ruchliwość plemników, suplementy wprowadzone od lipca 2024
04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem
06.10.2024 ⏸
Beta hCG:
07.10. - 16,8 🔸️09.10. - 68,5 (📈 312%)🔸️11.09. - 218 (📈206%)🔸️14.09. - 724 (📈125%)🔸️16.10. - 1420 (📈96%)
16.10. pęcherzyk 5,6 mm 🥰
25.10. CRL 0,44 cm, pęcherzyk 1,92 🥰
15.11. CRL 2,41 cm
20.12. CRL 8,07 cm
🩺 15.01.2025
-
Gusia_ wrote:Lkao potwierdzam, że w kolejnej ciąży brzuszek jest szybciej, ale żeby teraz? Nie wiem 😆 u mnie na pewno wieczorami lekko wzdęty ale poza tym jaki był
zazdro !
ja kilka dni po tescie smialam się, że no - tym razem mam normalny brzuch.
Nie obejrzałam się, a tu już jakbym była w 5 miesiącu tak mi wywaliło. Nie wiem skąd to, bo nie czuję żeby wzdęcia ale cholera wie.
I jeszcze żebym się obżerała, a mi to apetyt nawet zmalał 😂💑
21.02.2024 ⏸
12.04.2024 💔
〰️
02.10.2024 ⏸
02.10 BHCG 41, PROG 26 🙏
04.10 BHCG 136, PROG 49
07.10 BHCG 488 -
eeemakarena wrote:zazdro !
ja kilka dni po tescie smialam się, że no - tym razem mam normalny brzuch.
Nie obejrzałam się, a tu już jakbym była w 5 miesiącu tak mi wywaliło. Nie wiem skąd to, bo nie czuję żeby wzdęcia ale cholera wie.
I jeszcze żebym się obżerała, a mi to apetyt nawet zmalał 😂eeemakarena lubi tę wiadomość
-
Jvvliett wrote:A macie może jakieś objawy ? Bo ja oprócz lekkiej senności to w sumie żadnych 🤷🏼♀️