CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgnella wrote:Również chciałabym, aby był grudzień.
Na szczęście dni szybko lecą, zobaczycie jak nam błyskawicznie zleci, zaraz będzie usg genetyczne i będziemy niedługo fotki brzuszka zapodawać
Tez lubię stan ciąży, pamiętam jak w I i II ciąży oglądałam na mamazone.pl ciąża tydzień po tygodniu, cieszyłam się z rosnącego brzuszka. Jak latem kupowałam sobie sukieneczki na brzusio.
Mój gin jak plamiłam w ciąży z córcią, uspokajał mnie, mówił również, żebym się nie zdziwiła, że nieraz i nie dwa będą krwawienia skoro plamię. Jego pacjentka co druga plami, krwawi.
Dobrze mieć zawsze w domu duphaston.
Ja w tej ciąży jak zobaczyłam dwie mocne kreski, potem jednorazowo poplamiłam po seksiku (na badaniu sie okazało, że rana z otarcia się zrobiła i żądnych plamień z pochwy nie mawzięłam na własną rękę i tego dnia od razu wcisnęłam się na wizytę. Oczywiście zgłosiłam to ginowi, dostałam lekki ochrzan, ale potem lekarz powiedział, że nie zaszkodzi i przepisał kolejne opakowania. Czuję się z tym lekiem bezpiecznie. A pre tabletek zostało mi z ciąży z córcią. Brałam go od 4 tc do 14tc.
Jak czytam to troszkę z nas go bierze. Powszechny i dość częsty lek w ciązy.
Z tym termometrem rozumiem, namiętnie mierzyłam temp w I ciązy.
Teraz nawet nie myślę. Po co się stresować i rano sobie tym głowę, a raczej coś innego, zawracać....Jest ciąża i tym się należy cieszyć.
Emisia, Też myślałam o portfelu, a może jakaś fajna fotka typu akt, bo pewnie mąz bywa w delegacjach?
To wtedy portfel z wkładkąMoże być srebrny niesmiertelnik z Waszym zdjęciem.
Zalezy teżco Twój mąz lubi.
Dzięki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:No to melduję że wszystko dobrze!
widziałam piekne serduszko mojego dzidziusia
około 160 uderzeń na minutę i tak się słodko ten mały szkrabek ruszał
mamy 11 milimetrów szczęścia
jestem już znacznie spokojniejsza, teraz już na pewno wszystko będzie dobrze.
Następna wizyta 16.11. I poproszę o dopisanie mnie do listy na 9.06. Dziewczyny ale mi ulżyło!
Gratulacje!!!Meginka lubi tę wiadomość
-
klarunia1978 wrote:Dziewczyny czy, któraś z Was nie ma żadnych objawów ciąży? Nie chcę wyjść na paranoiczkę, ale to moja kolejna ciąża po 3 stratach i strasznie się wkręcam. Oprócz powiększonych piersi totalnie nic, nic nie ciągnie ani nie kłuje, czuję się rewelacyjnie. A dodam, że zarówno przy 3 udanych ciążach jak i 3 stratach zawsze coś się działo. Pocieszcie mnie, że też tak macie... zwariuję do wtorkowej wizyty.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Jasne, ze dam
mam nadzieje, ze bede miec same dobre wieści
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratuluję wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze
ja wizytę mam 31.10 wiec jeszcze tylko kilka dni
Klarunia u mnie jedyny objaw ciąży to brak @jeszcze na początku miałam kilka razy mdłości i straszne nerwy na wszystko a teraz jest już luzik
zero objawów, zero złości
po prostu codzienne, spokojne życie jak przed ciążą
Komcia lubi tę wiadomość
-
Damy damy znać
hehe bo przecież każda z nas napewno po wizycie będzie miała się czym chwalić
) gratuluje dzisiejszym mamusiom i trzymam kciuki za jutrzejsze
) TINI ja tez mam 31 wizytę i już się doczekać nie mogę najchętniej poszłabym spać i obudziła się we wtorek
joann, Tini lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dajcie znać jak po wizycie, trzymam kciuki
Ja dzisiaj też mam lekarza, ale tylko rodzinnego, więc tylko ciśnienie, krew no i może karta ciąży sama nie wiem. Z chęcią zobaczyłabym maluszka, ale niestety uroki życia za granicą
Chociaż w sumie nie powinnam narzekac, bo USG mam umówione na 16.11 już drugie, gdzie tutaj jest tylko jedno USG w 17-20 tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 06:25