CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba jednak nie dane jest mi być mamą. Cholernie się boje tego co się stanie. Dzwoniłam do lekarza u którego byłam wczoraj. Potwierdził że muszę się przygotować na najgorsze.Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
Byłam dziś na pobraniu krwi do testu typu Nifty (my zdecydowaliśmy się na Panoramę, bo ma większą czułość we wczesnej ciąży, ale to właściwie to samo). Jednak nasz spokój jest bezcenny. A ani usg prenatalne, ani pappa mi tego nie dadzą. Ziarno niepokoju już niestety zostało zasiane, przez tą przezierność prawie 4mm więc to sprawdzamy. Proszę o mocne kciuki za wyniki!
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny wylądowałam w szpitalu z mocnym krwawieniem cale szczęście z maluszkiem ok serduszko bije,przyczyna jest krwiak 2,8mm musze leżeć i nie ruszać sie .
Dziewczyny jeszcze jedno dzisiaj 11tydzien4dzien NT wynosi 0.6mm jest prawidłowe ? -
Ładne macie brzusie,mój się trochę zaokraglił na dole,ale waga stoi
Co do bety to niby spada miedzy 8-10 tygodniem i jest to normalne ale dokładnie nie wiem -
orzeszki wrote:Chyba jednak nie dane jest mi być mamą. Cholernie się boje tego co się stanie. Dzwoniłam do lekarza u którego byłam wczoraj. Potwierdził że muszę się przygotować na najgorsze.
. Trzymamy kciuki Orzeszku.
-
Kitulec super wiesci
Orzeszki przykro mi
Welonka trzymaj sie, wszystko bedzie dobrze
Sarra czekamy na wiesci od ciebie
My juz po wizycie ekspresowej nie wiele sie dowiedzialam procz tego, ze wszystko jest w porzadkunasz maly wielki czlowiek ma juz 4 cm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d36fbb37390.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 17:57
Ruth, Anitka201, Wonderland, admiralka, A_n_k_a_80, anna23, Hefe, ewulek lubią tę wiadomość
-
Orzeszki, myślę o Tobie, nie zostaje nic innego jak poczekać. Tez słyszałam, że beta opada po 10 tc.
Admirałka i dobrze, będziesz przynajmniej spokojna. Ile czeka się na wynik?
Welonka, a to nerwów miałaś. Dobrze, że wszystko ok. Ach te krwiaki, z córcią też wylądowałam na patologii, też było mocne krwawienie.
Dziewczyny atopowe, co na atopowe zapalanie skóry w ciąży? U mnie wyszedł "liszaj" atopowy na szyi. Traktuję go Bepanthenem. Co jeszcze można?
Mdłości dalej nie ustępują. I dalej sny erotyczne.
-
Eunice dobrze że to napisałaś.
Też nie chciałam się odzywać, ale niestety teraz lepiej się przygotować psychicznie niż mieć złudne nadziejeu mnie też dość szybko po stracie się udało - 4 cykle po poronieniu. Mam nadzieję że tym razem będzie wszystko dobrze.
Orzeszki wysyłam ciepłe myśli, wiem jakie to trudne, jakbyś potrzebowała wsparcia to pisz do nas. Serce mi się kraja jak myślę że musisz to przechodzić -
Czekanie jest najgorsze. Niech się stanie co ma się stać. Trzymam za Was kochane kciuki!!!! Dziekuje za wszystkie ciepłe myśli i słowa otuchy. Miło było Was poznać.Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
pilik wrote:Admiralka trzymam kciuki! Kiedy wyniki?
Nie słyszałam o tym badaniu, pewnie też ceny z kosmosu? Ale masz racje, kupujecie sobie spokój a to bardzo ważne
Tak, ceny z kosmosu. 2500zł.
Wyniki za 2-3 tygodnie. Zbiegną się pewnie w czasie z prenatalnymi więc czasu oczekiwania nam nie skrócą. Ale dadzą pewność na poziomie 99,95%, której nie dałoby nam ani usg prenatalne, ani pappa.