CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Wam
Co do ciuchów, bo widzę, że temat się rozwinął - ja nakupiłam mnóstwo sukienek i jedne spodnie ciążowe z H&M. Jestem szczupła (rozmiar 32/34) i wszystkie normalne spodnie są już schowane, pomimo tego, że pierwsza ciąża to brzuch mam bardzo duży i widoczny.
Ma któraś prenatalne w tym tygodniu? Ja mam jutro na 12:50, wierzę, że wszystko będzie dobrze i po cichu liczę, że się dowiemy płciWg USG tak jak na suwaczku, ale wg okresu 14 tydzień powinnam kończyć (19.08). Ostatnio maluszek nadrobił 4 dni, jestem ciekawa czy jutro też się dowiem, że jednak ciąża starsza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Ja też dzisiaj wizytuję,na 15.20.
Co do ubrań ciążowych...
Zerknijcie na OLX,jest mnóstwo i czasem w śmiesznych cenach.
Kupiłam już kilka.
Nawet doliczając wysyłkę,opłaca się.
Też poszukuję jakiejś kurtki,albo płaszczyka bo w ten,który mam ledwo się zapinam
-
Leira pytasz jak sie czuje... Hmm fizczynie dzisiaj boli a raczej ciągnie mnie brzuch. Psychicznie znacznie gorzej. Czekam na wyniki betyTermin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
Witam
Trzymam kciuki za dzisiejsze wszystkie wizyty
Ruth śliczny maluszeknajważniejsze, że wszystko ok
Madziula witam
Marya, jakbyś mogła, to dodaj mnie na pierwszą stronęjuż kiedyś pisałam termin porodu, ale pewnie gdzieś umknęło
termin mam na 15.06
z góry dziękuję :*
jeśli chodzi o ciuchy ciążowe, to spodnie mam z ostatniej ciąży, ale tylko jedna para pasuje! reszta za ciasne w biodrachna allegro sobie zamówię legginsy ocieplane na zimę, mi chyba też tak na luźno wygodniej
do tego tuniki, dłuższe swetry, które poprzednio też brałam w szmateksach
a dla dzieciaczka to też brałam w biedrze, pepco i te megapaki od innych mamusiek też są super
Marya lubi tę wiadomość
-
Hej! Witam nową mamę
Widzę ciuchy na tapecie, ja wszystkie swoje ciążowe powydawalam jakieś pół roku temu po to żeby mnie nie kusiło no i masz ci los heheh nie myślałam, że tak to się potoczy. Ja planuję kupować spodnie typu jegiinsy itp. jak się uda to w lumpeksie takie typowe ciążowe kupię. Kurtka powinna mi starczyć przez zimę.
I ja w tym tyg mam genetyczne a dokładnie w środę -
Ruth, śliczny maluch.
W ogóle super, że wizyty udane!!!!
Eunice, udało się wytrzymać
Ja jeszcze odliczam do genetycznego, ostatnia wizyta 8 listopada, ale kusi, aby coś wymyślić i pójść. Chyba, ze będę potrzebowała L4 do pracy, wtedy gin może zrobi usg...
Betty, super te spodnie. Jaki fajny brzusio.
Na pewno po wizycie się uspokoiłaś.
Miałam fajne spodnie dżinsowe, ale pożyczyłam bratowej, będę musiała chyba kupić.
W lumpkach albo wyprzedażąch będzie okazja kupić fajne sukieneczki, jeszcze trochę. I polujcie w H&M Mama w stacjonarnych sklepach, w tamtym roku udało mi się kupić 3 sweterki ciążowe, każdy za 30 zł, a cena regularna jednego 100zł.
Ja dziś dosłownie na 5 minut, zalatana na maksa, do tego zakręcona i czytam Was na szybkiego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 19:36
BettyCatriona lubi tę wiadomość
-
eunice. wrote:Leira, dzięki chyba się kiedyś przejadę, bo mam tam bardzo blisko. Tylko zastanawiam się, czy ciążowe ciuchy też będą. Głównie chodzi mi o spodnie, bo wiadomo- bluzki można zwykłe nosić w większym rozmiarze albo tuniki. Ja głównie nosiłam podkoszulki z h&m. Tylko te spodnie. Dla mnie 140 zł to dużo- bardzo rzadko kupuję spodnie za tą cenę, zwykle poluje na promocje w reserved czy mohito i udaje się kupić za 70-80 zł. A ciążówki są na chwilę tylko więc nie chcę tyle wydawać. Jeszcze zerknę na allegro, tam chyba były tańsze spodnie.
Dla mnie też wydać 140 zł na spodnie to za dużo.
Ostatnio kupiłam spodnie w galerii - w Bershka - mają tam takie stretch-jeansy, mega rozciągliwe, za ok 40-50 zł, poki co jeszcze mi starczają
W zaawansowanej ciąży kupię dwie pary ciążowych spodni, aby nosić na zmianę. Pewnie w H&M zgodnie z poleceniem dziewczyn, albo u Chińczyków (jak będzie). Być może zainwestuję więcej pieniążków w typowo ciążowe spodnie, bo to będzie moje pierwsze dziecko (jeśli wszystko pójdzie dobrze), a chciałabym mieć 2-3 dzieci, więc pewnie kupiłabym lepsze spodnie z myślą o kolejnych ciążach
SKLEP W WODZISŁAWIU
http://bigastyl.pl/sklepy/biga-wodzislaw-slaski/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 15:34