CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
klarunia1978 wrote:Ja po orgazmie miałam skurcze półtora dnia, tak się przestraszyliśmy, że nie ma opcji powtórki, lekarz też mi zakazała.
Jak tam Twój brzuszek coś już widać?, u mnie rano nic wieczorem troszkę.
coś tam widać ale nie wiem czy to brzuch czy z jedzenia:P:P ja nie mam skurczy normalnie także spróbowałam bo juz mi się trójkąty śniły
-
Jestem przerażona dziewczyny reakcja waszych teściowych...w ogóle innych kobiet, dramat. Moja mama zmarła 10 lat temu i niestety nie było jej dane doczekać się wnuków. Jak poroniłam mój tata bardzo mnie wspierał i tlumaczyl, że im też się przytrafiło. Moja teściowa pierwsze co powiedziała to żebym tylko siebie o to nie winiła, bo tak po prostu czasem się zdarza. Wkurzał mnie trochę mój mąż, który też bardzo to przeżył ale nie chciał o tym gadać...a ja bardzo tego potrzebowałam. Było minęło i teraz wiem, że ta sprawa trochę rozjaśniła nam w głowach...co tak naprawdę w życiu jest ważne.
-
Jestem już po. Maluszek ma 6,51 cm, serduszko 161, NT 1,4, wszystko w porządku, bardzo dokładne badanie, Pani doktor zbadala każdy organ, pokazywała mi jak serduszko napełnia się i oproznia. Coś pięknego
ryzyko skorygowane trisomii 21 1: 13550, 18 i 13 poniżej 1:20000. Najpiekniejszy prezent imieninowy. Wszystkim Basiom spełnienia marzeń
Arga, Wonderland, teqz, summer86, Anitka201, klarunia1978, Pysiaczek89, Marya, KochamSłońce, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
Dziś koleżanka dostała od nas plik dokumentów i będzie się starać umówić nas na wizytę prywatną do profesora Szaflika z ICZMP w Łodzi. Oby znalazł dla nas czas i przede wszystkim szansę!
Wonderland, Pysiaczek89, Existenz, lotka1990 lubią tę wiadomość
-
Pysiaczek89 wrote:Betty leżąc pierwszy raz w MP, wlasnie na tym oddziale terapii płodu, leżałam na sali z dziewczyna z Anglii. Potem dołączyła do nas z Katowic. Ogolnie większość, ktora tam leżała najpierw wlasnie była na prywatnej wizycie u prof Szaflika. Klinika nazywa sie Diason, pracuje w niej wiekszosc specjalistów wlasnie z MP. I po konsultacji prywatnej, profesor zazwyczaj wystawia skierowanie wlasnie do Matki Polki. Niestety chyba nie maja strony internetowej, znalazłam cos takiego http://www.informed.com.pl/main/Diagnostyka-i-Terapia-DIASON-s-c-NZOZ-prof-Krzysztof-Szaflik-Lodz-p-3853-html
Dziękuję Ci kochana za ten link. Już koleżanka będzie nam ogarniać w miarę możliwości wizytę u profesora.
Dziękuję :-*
I dziękuję wszystkim za wsparcie.
Mała Mi trzymaj się i daj mi znać co u Was. :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 12:12
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny za wsparcie . betty ja tez trzymam mocno kciuki ;* śniło mi się dzisiaj przez cała noc ze rodziłam dziecko niestety ciąża była albo wywoływana albo cesakra ale urodziło się dziecko zdrowe piękna dziewczynka o różowej takiej buźce z ciemnymi wręcz czarnymi włoskami było ich dużo aaa ja niestety albo stety wierze w moje sny dwa dni przed zrobieniem testu śniło mi się E robiłam i były dwie krechy , w poniedziałek śniło mi się pęknięty brzuszek a w czwartek taka wiadomość ... a kolka miesięcy temu śniło mi się ze byłam w ciąży zagrożonej ale wszytko było dobrze tylko musiałam leżeć i noc nie robić i tetaz znów się sprawdza wiec w ten dzisiejszy sen tez bardzo wierze
)
BettyCatriona, Pysiaczek89, Wonderland lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
url=https://naforum.zapodaj.net/8edbe5a747f2.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8edbe5a747f2.jpg[/url]
Dziewczyny, po wizycie wszytsko bardzo dobrze, maluch si strasznie wiercił. Mega to wyglądało. Nie mogłam się napatrzeć. Widać już kość nosową. W koncu trochę się uspokoiłam. Siedze teraz z bananem na twarzy. Teraz tylko 12.12 prenatalnesummer86, klarunia1978, Wonderland, witaminkab, Marya, anna23, A_n_k_a_80, Anitka201, ewulek lubią tę wiadomość
-
BettyCatriona wrote:Wstępnie w czwartek ok 18:30 koleżanka idzie z naszą dokumentacją medyczną do profesora.
BettyCatriona lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
malka wrote:url=https://naforum.zapodaj.net/8edbe5a747f2.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8edbe5a747f2.jpg[/url]
Dziewczyny, po wizycie wszytsko bardzo dobrze, maluch si strasznie wiercił. Mega to wyglądało. Nie mogłam się napatrzeć. Widać już kość nosową. W koncu trochę się uspokoiłam. Siedze teraz z bananem na twarzy. Teraz tylko 12.12 prenata
lne -
eunice. wrote:Acha dziewczyny, mam jeszcze jedno pytanko- czy Wam ginekolodzy badają też piersi?
Ja zarówno teraz jak w poprzedniej ciąży na wizycie w 10/11 tc miałam takie badanie i wyglądało to tak, że byłam badana na fotelu i jak na nim leżałam to doktor kazał mi jeszcze dźwignąć do góry stanik, bo powiedział, że sprawdzimy piersi... Czułam sie mega dziwnie- leże na fotelu z rozstawionymi nogami a chłop mi maca cycki...Na szczęście tylko raz na całą ciąże tak ostatnio było;).
Dziewczyny gratuluję dobrych wieści
Betty i mała mi jesteście mega dzielne!! Nic tylko brać z was przyklad!!BettyCatriona lubi tę wiadomość