CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marya, trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze, ze swojego doświadczenia wiem, że nie musi to oznaczać nic złego. Krwawiłam we wtorek, chlusnęło mi krwią do toalety, identycznie jak poprzednio. Dzisiaj byłam na USG i wszystko z bąbelkiem dobrze, parametry z genetycznego są w porządku, nawet nie będę robić Pappy.
Ja jestem na diecie cukrzycowej, przez 3 miesiące zleciałam 7kg na wadze. -
Welonka, Hefe, Marya jestem z Wami :* Tu już raczej nie zaglądam, ale jak coś to zawsze na priv.
My się jutro żegnamy z MalutkąWady są nieodwracalne i nie dające szans, biopsja potwierdziła w pełni trisomie
-
Leira wrote:Ej dziewczyny macie problemy z zaparciami?
Wszędzie o tym trąbią, a u mnie nic i zastanawiam się czy to normalne?u mnie od zawsze toaleta chociaż 2 razy dziennie, dobrze jelita pracują
bałam się jak będzie w ciąży, a tu normalnie. Obyśmy ich nie dostały Leira
-
admiralka wrote:Welonka, Hefe, Marya jestem z Wami :* Tu już raczej nie zaglądam, ale jak coś to zawsze na priv.
My się jutro żegnamy z MalutkąWady są nieodwracalne i nie dające szans, biopsja potwierdziła w pełni trisomie
trzymaj się kochana, a jak już wrócisz na fioletowa stronę to daj nam znać. Teraz życzę Ci dużo siły, dasz radę
-
nick nieaktualnyadmiralka wrote:Welonka, Hefe, Marya jestem z Wami :* Tu już raczej nie zaglądam, ale jak coś to zawsze na priv.
Admiralka bardzo mi przykroto jest chyba najgorsza decyzja jaka trzeba podjąć
-
tomania2806 wrote:Admiralka bardzo mi przykro
to jest chyba najgorsza decyzja jaka trzeba podjąć
Zdecydowanie najgorsza i koszmarnaAle żaden cud już się nie wydarzy, a my już i tak ledwie żyjemy te ostatnie tygodnie
Ściskam kciuki za każdą z Was :*