CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
teqz wrote:Dziewczyny właśnie zobaczyłam swoje wyniki z krwi i zobaczyłam ze miałam robione toxo igm bez igg. IgM mi wyszło 0,16. Co to może znaczyć? Jutro idę na pobranie krwi i zrobię te igg..
Ja wczoraj odebrałam wyniki i u mnie tak jak u Ciebie ujemne igm, ale mam też ujemne igg, a to już źle bo nie mam przeciwciał, a za to w domu mam dwa koty. -
klarunia1978 wrote:To znaczy, że wyniki masz ujemne i w przeciągu pół roku nie chorowałas i teraz też nie przechodzisz txoplaxmozy, trzeba zrobić igg żeby sprawdzić czy masz przeciwciała.
Ja wczoraj odebrałam wyniki i u mnie tak jak u Ciebie ujemne igm, ale mam też ujemne igg, a to już źle bo nie mam przeciwciał, a za to w domu mam dwa koty. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
teqz wrote:Myślisz ze powinnam zrobić jutro igg oraz IgM? Czy tylko igg wystarczy? Ostatnie robiłam z 6-7 tygodni temu.
-
Anka ale katujesz leze na łóżku glodna ale nie chce mi sie wstac a Ty tutaj takie pyszności pokazujesz :p
Ja mojemu ginowi dwa razy mówiłam ze przechodziłam toxo a on chyba zapomniał i wypisał na skierowaniu ,nie będę robic bo to bez sensu zaniose mu stare wyniki na których widac ze przeszłam toxo.
Dzisiaj odstawiam leki ze szpitala na krwawienie i zaczynam miejsza dawkę duphastonu mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.
Powodzenia dziewczyny na wizytach -
Cześć ciotki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73b4859d2af0.jpg
Uff..wszystko pięknie: mózg, serduszko, paluszki..wszystko tak, jak trzebawg usg 13 tydz, czyli podgonilismy trochę, bo różnica 5 dn z terminem OM
Nie udało nam się zobaczyć płci, bo między nogami tętni pepowina..chyba będzie niespodzianka do końca ciąży;-)
Dziękuję za kciuki- bardzo pomogłyklarunia1978, Marya, A_n_k_a_80, teqz, Alphelia, anna23, lotka1990, tomania2806, ewulek, Pysiaczek89, KochamSłońce, Anitka201, KlaudiaS, Wonderland, Vero lubią tę wiadomość
-
welonka wrote:teqz mi na początku ciąży gin kazał zrobić na kiłę , zapalenie wątroby typu c, teraz mam zrobić hiv ,hcv i toxo a zamiast toxo zrobie cytomegalię bo to w pierwszej kolejności kazał mi zrobic lekarz z łodzi
-
Teqz to ja juz mialam 3 razy morfologię dwa razy w szpitalu i raz u lekarza swojego ,mocz również 3razy i wymaz 3razy tylko cytologii nie mialam jeszcze bo czekamy aż ustąpią calkowicie plamienia. Co lekarz to inaczej moja koleżanka chodziła na nfz wizyty co dwa tygodnie covwizyte musiała miec zrobiony mocz i morfologię .
Ruth super wiadomości -
teqz wrote:Mi lekarka powiedziała ze badanie moczu, morfo i grupa krwi do 24 tygodnia wystarcza, wiec po prostu szok...
co za kosmiczne nazwy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 08:54
-
nick nieaktualny