CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny! Dawno mnie nie było, bo ciągle jakoś brakowało mi na wszystko czasu. Na pewno nie nadrobię, ale teraz postaram się być już w miarę na bieżąco. Za tydzień mam wizytę, potem 15.01 połówkowe - liczę, że potwierdzi się (lub okaże się przeciwna) już płeć
Życzę Wam wszystkiego najcudowniejszego w Nowym Roku:* -
Dziewczyny ja mam mętlik w głowie dziś na wizycie znowu okazało się że dziewczynka. Lekarz który za pierwszym razem powiedział że córka dziś potwierdził i pokazał nam wargi sromowe mówi że na 100 dziewczynka tak jak przypuszczał w 12 tyg. Sama nie wiem co o tym myśleć bo 2 tyg temu drugi lekarz pokazywał nam siusiaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 20:41
Marya, A_n_k_a_80, Arga lubią tę wiadomość
-
nina Mam sie nie przejmować tym łożyskiem ale jednak myśli sie czy nie zacznie starzec sie za szybko .
O zrazu sie okaże że tu jednak bedzie więcej dziewczyn :d mi w 16tc lekarz pokazywał wargi sromowe większe mniejsze wiec mam nadzieje ze juz zostanie dziewczyna -
_nina_ wrote:Starzeniem się nie przejmuj, ważne żeby było wydolne i przekazywało dziecku wszystko co trzeba.
-
KlaudiaS wrote:Dziewczyny ja mam mętlik w głowie dziś na wizycie znowu okazało się że dziewczynka. Lekarz który za pierwszym razem powiedział że córka dziś potwierdził i pokazał nam wargi sromowe mówi że na 100 dziewczynka tak jak przypuszczał w 12 tyg. Sama nie wiem co o tym myśleć
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
teqz wrote:A co w tym takiego? Mówił dziewczynka, jest dziewczynka, to chyba powinnaś się cieszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 20:42
Marya lubi tę wiadomość
-
U nas przez tydzień byl chłopak a później juz dziewczynka i mam nadzieje ze tak zostanie bo zaczęłam powoli cos tam kupować i wszystko pod dziewczynkę ,a ostatnio na innym forum czytałam pisała dziewczyna ze do USG połówkowego byl chłopak a na połówkowym okazało sie ze sisiorek odpadł i jest dziewczyna ,u mojej siostry do6 miesiąca byl chłopak a późnej okazało się ze jednak dziewczynka :d
-
KlaudiaS wrote:Może niektóre nie pamiętają ale najpierw miała być dziewczynka potem na kolejnym badaniu pokazywał mi siusiaka a dziś dalej dziewczynka (chodzę do dwóch lekarzy) a w tamtym poście uciekla mi końcówka
U nas trzech różnych lekarzy stwierdziło ze chłopak i dzisiaj widzieliśmy susiaka i moszne wiec pomyłki być nie może -
Przez te wszystkie tutejsze historie zmiany płci ciągle jestem w niepewności czy mamy dziewczynkę czy chłopaka
Na prenatalnych I trymestru lekarz mówił, że dziewczynka, ale na razie moja gin tego nie potwierdziła i ciągle się zastanawiam kiedy ta informacja będzie pewna
A tu już sporo historii było, że po połówkowych płeć się zmieniła. Też kupiłam parę ciuszków, ale unisex, więc będą pasować i na dziewczynkę i na chłopaka
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc.