Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:dzięki
i naprawde nie trzeba ich zmywać przed karmieniem ?
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
maglic wrote:Odebrałam wyniki badań - mam infekcję pęcherza -.- więc pewnie też będę na antybiotyku
do tego płytki krwi z 201 spadły mi do 156 - nie powinnam patrzeć po internetach, ale popatrzyłam i się przeraziłam
mam nadzieję, że nie spadną bardziej
jak nie urok to sraczka. Jak u Was się mają płytki? Może to normalne - niby mieszczą się w normie - ale są blisko dolnej granicy
Ja też ponarzekam a co, mam już dość tej przeklętej diety, tych badań beznadziejnych i stresu czy wszystko w porządku, tego kłucia paluchów i stresów z pomiarami, bólów - no wszystkiego już mam dosyć. Humor przez głupie siki i krew padł mi maksymalnie
Zmartwiona jestem okropnie i aż strach iść na tą wizytę - trzymajcie kciuki za Nas.
ostatnie badanie w laboratorum płytek miałam 175 ajak wyniki miałam robione w szpitalu to 212 (szpital zaspa 20,04) kliniczna 216(szpital kliniczny 21,04) -
agawera wrote:piersza miałam cesarkę
powiedziała że nie chce mnie wtedy widzieć jak bede cierpieć z ból i krzyczeć
mam nadzieje tylko że bedzie przy mnie 1 fazie porodu -
XxMoniaXx wrote:aha i czy to normalne że czym bliżej porodu tym moja siara zanikła ? poprostu nic nie wypływa już
-
Potwierdzam w ciazy mozg sie kurczy;-) i z mysleniem czy koncentracja ciezko..
Np to ze ja sie spakowalam Do szpitala i woże ze soba w samochodzie Ale Dzis zajarzylam ze dla dziecka nic a nic.taka matka ze mnie
Muniek ja dostalam rachunek,czytalam ze taki przepis ze placi sie Ale za porod nie. Jutro podejde Do AOK to sie dokladnie dopytam.Viola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://wrzucaj.net/images/2015/05/05/PANO20150505140936.jpg
Po praniu, prasowaniu, odkurzaniu i myciu podłóg przyszedł czas na relaksMuniek, Nieukowa, agawera, Inesicia, maglic, Rozalia, lilly78, karolinka85, Finezja, sss, BrumBrumek, Alorrene13, gosi_a, Z., karolina0522, Joasia:), Viola, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Orchidea a po jakim czasie dostałaś ten rachunek? Bo ja w szpitalu byłam ponad miesiąc temu i na razie nic nie przyszło. Kurde zdziwiona tym jestem. A tak z ciekawości to dużo musisz zapłacić? Aha ja jestem ubezpieczona w KKH Alianz,nie wiem czy to ma znaczenie!?!
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Moje plytki krwi wahaja sie..ale to przez leki p/zakrzepowe..najwyzej byly ze 220 a ostatnio 164..
Wlasnie oddzwonila do mnie pani z gabinetu profesorki bo dzwonilam o 14 pytac czy jest wynik cytologii to jeszcze nie bylo ale juz sa i jak nigdy 1grupa..zawsze mialam 2..
A dzwonilam i chcialam wiedziec jak najwczesniej bo wiedzialam ze jakby byla jakas infekcja pochwy to by wyszla..ale jest ok..wiec te swedzenia-pieczenia od luteiny mam..
Wyszlam sobie wczesniej do ogrodu zeby posiedziec tzn.polezec na lezaku..ale nie wygodnie bo ma te raczki po bokach i nawet ulozyc na lewym boku sie nie moge.. Wiec bede musiala kupic taki lezak ala lozko polowetylko poki co kiepski wybor wsrod tych lezakow
bo maz pojechal i nigdzie takich niema..bylo jedno ale calkiem plaskie a ja chcialam to oparcie regulowane..
Scintilla lubi tę wiadomość