Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mały też dziś jakiś leniwy,wczoraj dał popis szału to dziś chyba odpoczywa. Też tego nie lubie bo od razu schiza czy z nim wszystko dobrze. Wole jednak jak mi masakruje brzuch. Po porodzie chyba na początku będzie dziwne uczucie że w brzuszku już nikogo nie ma
U nas dziś pogoda przyjemna bardzo,właśnie się relaksuje na balkoniea na obiad grill,już ślinka cieknie
Mikolay bardzo dobrze wyglądasz,nie widzę żadnej orkibrzusio śliczny!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 11:58
Rozalia, Sista, Z., Ania1704, dorcia8919, Joasia:), Inesicia, gosi_a, zapah_ciszy, Alorrene13, zyrcia, A1984, Viola, Lilianka27, karolinka85, Katha81, Finezja, BrumBrumek, nenette, CaneCorso, agawera, Scintilla lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Z tym zaświadczeniem od psychiatry tez trzeba uważać. Kolezanka "załatwiła" sobie papier od psychiatry przed CC. No i teraz jest sprawa rozwodowa i jej prawie były maz wyciągnął to w sadzie, masakra... Że niby jak juz miała problem przed porodem, to nie jest w stanie zajmować sie dzieckiem i nie bedzie dobra mama (?!?).
Mikolay - to prawda, orka to przy Tobie nawet nie stała. Śliczny brzusioJa wole w szczegóły nie wnikać, u nas w lutym umarło dziecko w pierwszej dobie, ale nie dociekam. Ufam, ze lekarze robili wszystko aby je uratować. Wypadki zdarzają sie wszędzie, ale nie mozemy sie nakręcać.
-
Mikolay byłam u niego na ostatnim usg i to była masakra. Zero zainteresowania, niechętnie odpowiadał na jakiekolwiek pytania, ziewał cały czas podczas badania i podważał wyniki badań innych lekarzy. Nie będę tu pisać jak ich nazywał ale pochwały to nie były. Generalnie dla mnie facet który uważa się za nie wiem kogo, gburowaty i w życiu bym nie chciała mieć z nim więcej do czynienia.
Munio pokój cuuuuudo, bardzo mi się podobaSynek będzie miał super kwaterę
Dopiero zauważyłam że napisałam Munio zamiast Muniek, tak bardziej pieszczotliwieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 13:11
Muniek lubi tę wiadomość
-
Muniek, wow ale ładnie
U mnie tylko łóżeczko w naszej sypialni stoi bo mamy mieszkanie malutkie. Ale marzę, że kiedyś się dorobimy większego i też na takie coś będziemy mogli sobie pozwolić
A ja się ogólnie nudzę jak mops, czekam na męża który ma wrócić dopiero popołudniu. Sprzątać mi się nie chce, gotować też nie, na czytanie nie mam weny a za oknem ulewa, że hej. Ale obiecuje sobie, że jutro będę bardziej aktywna.. każdy może mieć dzień leniucha, szczególnie kobieta w 9 msc ciaży
Ruchami denerwuje się i ja. Zmniejszyły swoją częstotliwość zdecydowanie ale dziś całe szczęście coś tam się poruszał.Rozalia, Muniek lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dziękuję bardzo dziewczyny
właściwie to nie mam komu się pochwalić więc na szczęście mam was
Sista naklejki z allegro,to drzewko i te zwierzątka to niby komplet był,ale tak to rozdzieliliśmy na dwie ściany co by synek miał kolorowo w pokojujak znajdę link to wstawię,bo już dawno temu to kupiliśmy.
Rozalia Munio mi sie podobatrochę do mojego imienia pasuje bo Monika jestem
Z., Rozalia, gosi_a lubią tę wiadomość
Nieukowa, a ja myślałam ze to tylko moj maz jest taki cwany i wyciaga mi na spiocha poduche spomiędzy nóg w nocy! A widze ze inni M robia to samo. I przyznam szczerze ze tez sie lepiej wysypiam jak śpię sama. Nikt mi nie chrapie prosto do ucha i spycha z łóżka
Ale wracamy na ziemię, halo! Takie wypadki podczas porodu to jak trafienie 5ki w totka! Któraś z was wygrała? Nie? No to jesteśmy bezpieczne
Ja dziś spałam też osobno od męża bo u swoich rodziców i też w końcu było mi WYGODNIE! Nikt mi sie dupą w brzuch nie rozpychał, nie zabierał kołdry, nie wyrywał poduszki spomiędzdy nóg i nie chrapał!
Sista lubi tę wiadomość
-
Superasne dekorki masz Muniek
ja to chyba za powazna jestem bo u mojego bedzie takie bardziej tradycyjne drzewo i z drugiej strony kolorowe kola
moze jeszcze jakies zwierzatka dokupie...
Ja tam synkowi wspolczuje. Ma tal malo miejsca ze nawet zmienic pozycje jest trudno, i to jeszcze do gory.
nogami... A wy jak byscie sie czuly, jakbymwas ktos ciagle ze snu budzil i popychalMuniek, Sista lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuniek, super pokoik
Mikolay zagadzam się z dziewczynami do Orki jest Ci daleko..
Ja po zjedzonym obiedzie postanowiłam wyjść na spacer do parku, zabrałam w razie czego parasol. Do parku nie dotarłam a parasol nie do końca spełnił swoją funkcję bo i tak zlał mnie deszcz a szkoda bo nie jest gorąco i parno jak dla mnie w sam raz na spacer
Ja obrączki nie noszę już od pewnego czasu, leży i czeka aż wszystko wróci do normyMuniek lubi tę wiadomość
-
Noooo w końcu się mój szanowny syn obudził, co za leniwiec! Powiedziałam mu że jak się nie rozbryka to jedziemy na Karową, chyba poskutkowało bo aż czkawki dostał
szczesliwamama może po prostu będzie z tych mniej spokojnych noworodków i da Wam popalić w nocy
Nieukowa jak ja tak mówię mężowi że małemu niewygodnie, mało miejsca itp to zawsze słyszę " ale on innego świata nie zna" coś w tym jest
Mój mąż byłby po Waszej stronie bo to ja go spycham z łóżka, a ostatnio nawet budzę się w nocy a coś mi wyciąga kołdrę spod nóg. Okazało się że miałam swoją kołdrę, jego i jeszcze koc a on zmarzł i walczył o kawałek przykrycia
Z., Ania1704, Sista, Viola, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
Sista proszę znalazłam http://allegro.pl/naklejki-scienne-na-sciane-dla-dzieci-139-x100-cm-i4972425140.html
Nieukowa co racja to racjanasze dzieciaki chyba muszą się wkurzać,bo sobie słodko śpią a my takie dręczycielki
Sista lubi tę wiadomość
Muniek pokój Samuelka wygląda superowo. Szkoda, że nasza Malutka będzie mieć póki co tylko kącik w naszej sypialni.
Mikolay i gdzie ta orka? Bo jakoś się nie mogę dopatrzeć
Zosieńka dziś też tylko lekko smyra mnie w brzuchu, ale dobre i toMuniek lubi tę wiadomość
-
Rozalia wrote:Mikolay ja byłam u tego http://ginekolog-endokrynolog-onkolog.pl/dr-n-med-leszek-gmyrek.html
Ufff.... ulżyło mi
Ten gmyrek jest ordynatorem na ginekoligii, a mój położniczo i patologia.
On rodzących nie tykaI dobrze - wał jeden ;(
Rozalia lubi tę wiadomość