Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mały też dziś jakiś leniwy,wczoraj dał popis szału to dziś chyba odpoczywa. Też tego nie lubie bo od razu schiza czy z nim wszystko dobrze. Wole jednak jak mi masakruje brzuch. Po porodzie chyba na początku będzie dziwne uczucie że w brzuszku już nikogo nie ma ;-)
    U nas dziś pogoda przyjemna bardzo,właśnie się relaksuje na balkonie :-) a na obiad grill,już ślinka cieknie :-P

Mikolay bardzo dobrze wyglądasz,nie widzę żadnej orki :-) brzusio śliczny!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 11:58

Rozalia, Sista, Z., nick nieaktualny, dorcia8919, nick nieaktualny, Inesicia, gosi_a, zapah_ciszy, Alorrene13, nick nieaktualny, A1984, Viola, nick nieaktualny, karolinka85, Katha81, Finezja, BrumBrumek, nick nieaktualny, CaneCorso, agawera, Scintilla lubią tę wiadomość

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek,
    super.......

Muniek lubi tę wiadomość

b4ipuen.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym zaświadczeniem od psychiatry tez trzeba uważać. Kolezanka "załatwiła" sobie papier od psychiatry przed CC. No i teraz jest sprawa rozwodowa i jej prawie były maz wyciągnął to w sadzie, masakra... Że niby jak juz miała problem przed porodem, to nie jest w stanie zajmować sie dzieckiem i nie bedzie dobra mama (?!?).

Mikolay - to prawda, orka to przy Tobie nawet nie stała. Śliczny brzusio :) Ja wole w szczegóły nie wnikać, u nas w lutym umarło dziecko w pierwszej dobie, ale nie dociekam. Ufam, ze lekarze robili wszystko aby je uratować. Wypadki zdarzają sie wszędzie, ale nie mozemy sie nakręcać.

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikolay byłam u niego na ostatnim usg i to była masakra. Zero zainteresowania, niechętnie odpowiadał na jakiekolwiek pytania, ziewał cały czas podczas badania i podważał wyniki badań innych lekarzy. Nie będę tu pisać jak ich nazywał ale pochwały to nie były. Generalnie dla mnie facet który uważa się za nie wiem kogo, gburowaty i w życiu bym nie chciała mieć z nim więcej do czynienia.

Munio pokój cuuuuudo, bardzo mi się podoba :) Synek będzie miał super kwaterę ;)

Dopiero zauważyłam że napisałam Munio zamiast Muniek, tak bardziej pieszczotliwie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 13:11

Muniek lubi tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek, wow ale ładnie :)
    U mnie tylko łóżeczko w naszej sypialni stoi bo mamy mieszkanie malutkie. Ale marzę, że kiedyś się dorobimy większego i też na takie coś będziemy mogli sobie pozwolić :)

A ja się ogólnie nudzę jak mops, czekam na męża który ma wrócić dopiero popołudniu. Sprzątać mi się nie chce, gotować też nie, na czytanie nie mam weny a za oknem ulewa, że hej. Ale obiecuje sobie, że jutro będę bardziej aktywna.. każdy może mieć dzień leniucha, szczególnie kobieta w 9 msc ciaży :D

Ruchami denerwuje się i ja. Zmniejszyły swoją częstotliwość zdecydowanie ale dziś całe szczęście coś tam się poruszał.

Rozalia, Muniek lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Sista Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek - ślicznie, apartamencik pięciogwiazdkowy :):):) Bardzo mi sie podoba to drzewko nad komoda, gdzie kupilas?

Muniek lubi tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • szczesliwamama Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sliczny!

88c5skjocwzv43pd.png[/url]
  • szczesliwamama Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z ruchami malego tez sie denerwuje ale tylko dlatego ,ze jest az za baardzo aktywny ,niewiem kiedy on spi,nawala doslownie dzien i noc ;/ a czkawke ma czasem 5 razy dziennie!

88c5skjocwzv43pd.png[/url]
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo dziewczyny :-) właściwie to nie mam komu się pochwalić więc na szczęście mam was :-) :-)
    Sista naklejki z allegro,to drzewko i te zwierzątka to niby komplet był,ale tak to rozdzieliliśmy na dwie ściany co by synek miał kolorowo w pokoju :-) jak znajdę link to wstawię,bo już dawno temu to kupiliśmy.
    Rozalia Munio mi sie podoba :-) trochę do mojego imienia pasuje bo Monika jestem :-) :-)

Z., Rozalia, gosi_a lubią tę wiadomość

snk2s95.png
    y1iruwn.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, a ja myślałam ze to tylko moj maz jest taki cwany i wyciaga mi na spiocha poduche spomiędzy nóg w nocy! A widze ze inni M robia to samo. I przyznam szczerze ze tez sie lepiej wysypiam jak śpię sama. Nikt mi nie chrapie prosto do ucha i spycha z łóżka ;-)

Ale wracamy na ziemię, halo! Takie wypadki podczas porodu to jak trafienie 5ki w totka! Któraś z was wygrała? Nie? No to jesteśmy bezpieczne :P

Ja dziś spałam też osobno od męża bo u swoich rodziców i też w końcu było mi WYGODNIE! Nikt mi sie dupą w brzuch nie rozpychał, nie zabierał kołdry, nie wyrywał poduszki spomiędzdy nóg i nie chrapał!

Sista lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Superasne dekorki masz Muniek :) ja to chyba za powazna jestem bo u mojego bedzie takie bardziej tradycyjne drzewo i z drugiej strony kolorowe kola :) moze jeszcze jakies zwierzatka dokupie...

Ja tam synkowi wspolczuje. Ma tal malo miejsca ze nawet zmienic pozycje jest trudno, i to jeszcze do gory.
    nogami... A wy jak byscie sie czuly, jakbymwas ktos ciagle ze snu budzil i popychal ;)

Muniek, Sista lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • karolina0522 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny w ten okropny deszczowy dzień, ma na 16.30 mamy rocznicę komunijna mojej córki....jak mi się nie chcę :-(
    A jutro suzana działa w szpitalu :-)

AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
    541113d5ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek, super pokoik :)
    Mikolay zagadzam się z dziewczynami do Orki jest Ci daleko..
    Ja po zjedzonym obiedzie postanowiłam wyjść na spacer do parku, zabrałam w razie czego parasol. Do parku nie dotarłam a parasol nie do końca spełnił swoją funkcję bo i tak zlał mnie deszcz a szkoda bo nie jest gorąco i parno jak dla mnie w sam raz na spacer :)
    Ja obrączki nie noszę już od pewnego czasu, leży i czeka aż wszystko wróci do normy :)

Muniek lubi tę wiadomość

• MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja zawsze była i jest leniwa w brzusiu ;(

A i wyrko mam dla siebie :) małż ucieka, bo się kręci i boi się, że uszkodzi brzusia :)

b4ipuen.png
  • MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia, nie chcę drążyć ale my piszemy o dr. gawlaku ?

b4ipuen.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo w końcu się mój szanowny syn obudził, co za leniwiec! Powiedziałam mu że jak się nie rozbryka to jedziemy na Karową, chyba poskutkowało bo aż czkawki dostał :)

szczesliwamama może po prostu będzie z tych mniej spokojnych noworodków i da Wam popalić w nocy :P

Nieukowa jak ja tak mówię mężowi że małemu niewygodnie, mało miejsca itp to zawsze słyszę " ale on innego świata nie zna" coś w tym jest :)

Mój mąż byłby po Waszej stronie bo to ja go spycham z łóżka, a ostatnio nawet budzę się w nocy a coś mi wyciąga kołdrę spod nóg. Okazało się że miałam swoją kołdrę, jego i jeszcze koc a on zmarzł i walczył o kawałek przykrycia :D

Z., nick nieaktualny, Sista, Viola, karolinka85 lubią tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikolay ja byłam u tego http://ginekolog-endokrynolog-onkolog.pl/dr-n-med-leszek-gmyrek.html

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista proszę znalazłam http://allegro.pl/naklejki-scienne-na-sciane-dla-dzieci-139-x100-cm-i4972425140.html
    Nieukowa co racja to racja :-) nasze dzieciaki chyba muszą się wkurzać,bo sobie słodko śpią a my takie dręczycielki :-) :-) :-)

Sista lubi tę wiadomość

snk2s95.png
    y1iruwn.png
  • Inesicia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek pokój Samuelka wygląda superowo. Szkoda, że nasza Malutka będzie mieć póki co tylko kącik w naszej sypialni.
    Mikolay i gdzie ta orka? Bo jakoś się nie mogę dopatrzeć ;)
    Zosieńka dziś też tylko lekko smyra mnie w brzuchu, ale dobre i to ;)

Muniek lubi tę wiadomość

"Dziecko chce być dobre. Jeśli nie umie – naucz. Jeśli nie wie – wytłumacz. Jeśli nie może – pomóż."
    Janusz Korczak

km5svcqgn978gm4o.png
    Córcia, Córeczka;*
  • MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia wrote:
    Mikolay ja byłam u tego http://ginekolog-endokrynolog-onkolog.pl/dr-n-med-leszek-gmyrek.html

Ufff.... ulżyło mi ;)

Ten gmyrek jest ordynatorem na ginekoligii, a mój położniczo i patologia.

On rodzących nie tyka ;) I dobrze - wał jeden ;(

Rozalia lubi tę wiadomość

b4ipuen.png
‹‹ 1080 1081 1082 1083 1084 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ