X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mały też dziś jakiś leniwy,wczoraj dał popis szału to dziś chyba odpoczywa. Też tego nie lubie bo od razu schiza czy z nim wszystko dobrze. Wole jednak jak mi masakruje brzuch. Po porodzie chyba na początku będzie dziwne uczucie że w brzuszku już nikogo nie ma ;-)
    U nas dziś pogoda przyjemna bardzo,właśnie się relaksuje na balkonie :-) a na obiad grill,już ślinka cieknie :-P

Mikolay bardzo dobrze wyglądasz,nie widzę żadnej orki :-) brzusio śliczny!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 11:58

Rozalia, Sista, Z., Ania1704, dorcia8919, Joasia:), Inesicia, gosi_a, zapah_ciszy, Alorrene13, zyrcia, A1984, Viola, Lilianka27, karolinka85, Katha81, Finezja, BrumBrumek, nenette, CaneCorso, agawera, Scintilla lubią tę wiadomość

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek,
    super.......

Muniek lubi tę wiadomość

b4ipuen.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym zaświadczeniem od psychiatry tez trzeba uważać. Kolezanka "załatwiła" sobie papier od psychiatry przed CC. No i teraz jest sprawa rozwodowa i jej prawie były maz wyciągnął to w sadzie, masakra... Że niby jak juz miała problem przed porodem, to nie jest w stanie zajmować sie dzieckiem i nie bedzie dobra mama (?!?).

Mikolay - to prawda, orka to przy Tobie nawet nie stała. Śliczny brzusio :) Ja wole w szczegóły nie wnikać, u nas w lutym umarło dziecko w pierwszej dobie, ale nie dociekam. Ufam, ze lekarze robili wszystko aby je uratować. Wypadki zdarzają sie wszędzie, ale nie mozemy sie nakręcać.

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikolay byłam u niego na ostatnim usg i to była masakra. Zero zainteresowania, niechętnie odpowiadał na jakiekolwiek pytania, ziewał cały czas podczas badania i podważał wyniki badań innych lekarzy. Nie będę tu pisać jak ich nazywał ale pochwały to nie były. Generalnie dla mnie facet który uważa się za nie wiem kogo, gburowaty i w życiu bym nie chciała mieć z nim więcej do czynienia.

Munio pokój cuuuuudo, bardzo mi się podoba :) Synek będzie miał super kwaterę ;)

Dopiero zauważyłam że napisałam Munio zamiast Muniek, tak bardziej pieszczotliwie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 13:11

Muniek lubi tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek, wow ale ładnie :)
    U mnie tylko łóżeczko w naszej sypialni stoi bo mamy mieszkanie malutkie. Ale marzę, że kiedyś się dorobimy większego i też na takie coś będziemy mogli sobie pozwolić :)

A ja się ogólnie nudzę jak mops, czekam na męża który ma wrócić dopiero popołudniu. Sprzątać mi się nie chce, gotować też nie, na czytanie nie mam weny a za oknem ulewa, że hej. Ale obiecuje sobie, że jutro będę bardziej aktywna.. każdy może mieć dzień leniucha, szczególnie kobieta w 9 msc ciaży :D

Ruchami denerwuje się i ja. Zmniejszyły swoją częstotliwość zdecydowanie ale dziś całe szczęście coś tam się poruszał.

Rozalia, Muniek lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Sista Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek - ślicznie, apartamencik pięciogwiazdkowy :):):) Bardzo mi sie podoba to drzewko nad komoda, gdzie kupilas?

Muniek lubi tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • szczesliwamama Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sliczny!

88c5skjocwzv43pd.png[/url]
  • szczesliwamama Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z ruchami malego tez sie denerwuje ale tylko dlatego ,ze jest az za baardzo aktywny ,niewiem kiedy on spi,nawala doslownie dzien i noc ;/ a czkawke ma czasem 5 razy dziennie!

88c5skjocwzv43pd.png[/url]
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo dziewczyny :-) właściwie to nie mam komu się pochwalić więc na szczęście mam was :-) :-)
    Sista naklejki z allegro,to drzewko i te zwierzątka to niby komplet był,ale tak to rozdzieliliśmy na dwie ściany co by synek miał kolorowo w pokoju :-) jak znajdę link to wstawię,bo już dawno temu to kupiliśmy.
    Rozalia Munio mi sie podoba :-) trochę do mojego imienia pasuje bo Monika jestem :-) :-)

Z., Rozalia, gosi_a lubią tę wiadomość

snk2s95.png
    y1iruwn.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, a ja myślałam ze to tylko moj maz jest taki cwany i wyciaga mi na spiocha poduche spomiędzy nóg w nocy! A widze ze inni M robia to samo. I przyznam szczerze ze tez sie lepiej wysypiam jak śpię sama. Nikt mi nie chrapie prosto do ucha i spycha z łóżka ;-)

Ale wracamy na ziemię, halo! Takie wypadki podczas porodu to jak trafienie 5ki w totka! Któraś z was wygrała? Nie? No to jesteśmy bezpieczne :P

Ja dziś spałam też osobno od męża bo u swoich rodziców i też w końcu było mi WYGODNIE! Nikt mi sie dupą w brzuch nie rozpychał, nie zabierał kołdry, nie wyrywał poduszki spomiędzdy nóg i nie chrapał!

Sista lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Superasne dekorki masz Muniek :) ja to chyba za powazna jestem bo u mojego bedzie takie bardziej tradycyjne drzewo i z drugiej strony kolorowe kola :) moze jeszcze jakies zwierzatka dokupie...

Ja tam synkowi wspolczuje. Ma tal malo miejsca ze nawet zmienic pozycje jest trudno, i to jeszcze do gory.
    nogami... A wy jak byscie sie czuly, jakbymwas ktos ciagle ze snu budzil i popychal ;)

Muniek, Sista lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • karolina0522 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny w ten okropny deszczowy dzień, ma na 16.30 mamy rocznicę komunijna mojej córki....jak mi się nie chcę :-(
    A jutro suzana działa w szpitalu :-)

AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
    541113d5ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek, super pokoik :)
    Mikolay zagadzam się z dziewczynami do Orki jest Ci daleko..
    Ja po zjedzonym obiedzie postanowiłam wyjść na spacer do parku, zabrałam w razie czego parasol. Do parku nie dotarłam a parasol nie do końca spełnił swoją funkcję bo i tak zlał mnie deszcz a szkoda bo nie jest gorąco i parno jak dla mnie w sam raz na spacer :)
    Ja obrączki nie noszę już od pewnego czasu, leży i czeka aż wszystko wróci do normy :)

Muniek lubi tę wiadomość

• MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja zawsze była i jest leniwa w brzusiu ;(

A i wyrko mam dla siebie :) małż ucieka, bo się kręci i boi się, że uszkodzi brzusia :)

b4ipuen.png
  • MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia, nie chcę drążyć ale my piszemy o dr. gawlaku ?

b4ipuen.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo w końcu się mój szanowny syn obudził, co za leniwiec! Powiedziałam mu że jak się nie rozbryka to jedziemy na Karową, chyba poskutkowało bo aż czkawki dostał :)

szczesliwamama może po prostu będzie z tych mniej spokojnych noworodków i da Wam popalić w nocy :P

Nieukowa jak ja tak mówię mężowi że małemu niewygodnie, mało miejsca itp to zawsze słyszę " ale on innego świata nie zna" coś w tym jest :)

Mój mąż byłby po Waszej stronie bo to ja go spycham z łóżka, a ostatnio nawet budzę się w nocy a coś mi wyciąga kołdrę spod nóg. Okazało się że miałam swoją kołdrę, jego i jeszcze koc a on zmarzł i walczył o kawałek przykrycia :D

Z., Ania1704, Sista, Viola, karolinka85 lubią tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikolay ja byłam u tego http://ginekolog-endokrynolog-onkolog.pl/dr-n-med-leszek-gmyrek.html

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista proszę znalazłam http://allegro.pl/naklejki-scienne-na-sciane-dla-dzieci-139-x100-cm-i4972425140.html
    Nieukowa co racja to racja :-) nasze dzieciaki chyba muszą się wkurzać,bo sobie słodko śpią a my takie dręczycielki :-) :-) :-)

Sista lubi tę wiadomość

snk2s95.png
    y1iruwn.png
  • Inesicia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek pokój Samuelka wygląda superowo. Szkoda, że nasza Malutka będzie mieć póki co tylko kącik w naszej sypialni.
    Mikolay i gdzie ta orka? Bo jakoś się nie mogę dopatrzeć ;)
    Zosieńka dziś też tylko lekko smyra mnie w brzuchu, ale dobre i to ;)

Muniek lubi tę wiadomość

"Dziecko chce być dobre. Jeśli nie umie – naucz. Jeśli nie wie – wytłumacz. Jeśli nie może – pomóż."
    Janusz Korczak

km5svcqgn978gm4o.png
    Córcia, Córeczka;*
  • MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia wrote:
    Mikolay ja byłam u tego http://ginekolog-endokrynolog-onkolog.pl/dr-n-med-leszek-gmyrek.html

Ufff.... ulżyło mi ;)

Ten gmyrek jest ordynatorem na ginekoligii, a mój położniczo i patologia.

On rodzących nie tyka ;) I dobrze - wał jeden ;(

Rozalia lubi tę wiadomość

b4ipuen.png
‹‹ 1080 1081 1082 1083 1084 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ