Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dada - my profilaktycznie ściągamy wodę, taka ściągaczka do okien po każdym użyciu
Mikolay - ale przeszywalas tylko w miejscach gdzie jest zmiana kolorów, nie po skosie? I watolinę z panelem? Czy dodatków tez z minky? Ja nakupiłam pięć rożnych materiałów i wszystko od miesiąca czeka az złapie mnie wena...
Zyrcia - teraz to Ty odpoczywajMasz juz ogarnięte wszystko, to połóż sie wygodnie i na Leo poczekaj
-
Cześć Dziewczyny! :*
O tak - mnie też boli cała Bożena, pachwiny, biodra, jak się przekręcam z boku na bok to coś mi tam aż strzelanogi jak chce się ubrać też podnieść nie mogę bo automatycznie boli - mój gin stwierdził, że to już taki czas - lżej na pewno nie będzie
do tego mi okropnie twardnieje brzuch - dzisiaj rano mnie obudził i równo co 10 minut twardniał, ale nie bolał - myślicie, że to już te straszaki ? :>
Brzuszki piękne, Muniek - pokój synka rewelacja, Mikolay - kocyk nieziemski
ja muszę się spiąć i coś zacząć robić, ale w ramach odpoczynku od szpitala - leże i pachnę
/ do tego się pochwale, że cukry łaskawe, po zupce standardowej o 13 - 79dożarłam śledzi w sosie musztardowym z jabłkiem - ale mieszanka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 15:09
Z., gosi_a, Muniek, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Sista wrote:Dada - my profilaktycznie ściągamy wodę, taka ściągaczka do okien po każdym użyciu
Mikolay - ale przeszywalas tylko w miejscach gdzie jest zmiana kolorów, nie po skosie? I watolinę z panelem? Czy dodatków tez z minky? Ja nakupiłam pięć rożnych materiałów i wszystko od miesiąca czeka az złapie mnie wena...
Zyrcia - teraz to Ty odpoczywajMasz juz ogarnięte wszystko, to połóż sie wygodnie i na Leo poczekaj
Przeszywałam panel z watoliną : wszystkie kontury kwiatków, sówek i kwadraciki gdzie się zmieniały motywy. Myślę, że jak przeszyjesz tylko kwadraty też będzie ok. Chodzi o to aby przy praniu watolina się nie przesunęła.
Z tyłu jest minky i jest przyszyty maszynowo przez pasek kolorowy na wierchu ( dla wzmocnienia, aby się nie przesunął) i ręcznie tyłu ręcznie szyłam listwęSista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zyrcia ja mam tak samo...bolą mnie kolana jak lez, biodra, jak wstaje z łóżka to pachwiny, psiocha, cały dol brzucha...sama widzisz dużo z nas tak ma.
Łukiem jaki piękny pokoik moje dziecię niewiadomo.czy kiedyś doczeka się swojego pokoju, może jakzmienimy mieszkanie za 4 lata. ZZazdroszczę, ale tak pozytywnie
[/url]
-
nick nieaktualnyZ. wrote:A ja mam do Was takie pytanie, które pojawiało się na początku naszego wątku, ale chciałabym je ponowić. Otóż mam dwie książeczki ciąży i podejrzewam, że część z Was też, jedną na nfz a drugą do gina prywatnie i teraz pytanie brzmi, którą dajecie w szpitalu, czy obie? czy dla nich to ma jakieś znaczenie w szpitalu? Może coś doradzicie
Z. lubi tę wiadomość
-
A mnie dzisiaj zaczął przeszkadzać brzuch. Olga kręci sie i wierci od rana, brzuch podniósł sie jeszcze wyżej. No i najlepsza pozycja to półleżąca na boku, jak na obrazach Rubensa
Słabo mi sie oddycha i jakaś max zmęczona jestem. Łapie sie na tym, ze trudno mi uwierzyć w to, ze za miesiac bede miała Dziecko, moja Księżniczkę. Czekałam na nią tyle lat i zaraz tu bedzie, taki moj Mały Wielki Cud
Viola, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek:)
Cóż za okropny dzień,tylko spać nic więcej..choć w każdej pozycji mi niewygodnie..narzekałam na ciche dni Laury...to już nie narzekam...ażmnie boli brzuch i siku chodzę non stop...
A wiecie co..nie wiem jak wy....ale ja na twarzy mam takie przebarwienia brązowe,wczoraj zauważyłam ..okropne są i już pudrem ich zakryć nie mogę..czytałam,że w ciąży tak się zdarza...Twarz wygląda jak brudna..a tak się cieszyłam,że ładnie wyglądam! Ma któraś z was też takie coś???? -
Sista ja.mam jasna karnacje i piegi wiec tez mam tendencje do tych przebarwien...
Zaraz mezowi wydrapie oczy. Jestesmy juz w trasie i zapytalam tak dla formalnosci, czy wzial caly wozek
Ja prdl nie zabral adaptorow do gondoli i fotelika. Qrwa. Patafian. I teraz nam musza to 300km wiezc tesciowie albo poczta wysylac...Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Aka81 wrote:Dziękuję Ci bardzo. Tyle firm na rynku, że nie wiem czym się mam kierować.
A masz tkaną czy elastyczną?Aka81 lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
nick nieaktualny