Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzwoniłam do gina, powiedział, że pewnie po badaniu bo paluchy wsadzał i wziernik i, że jak się już nic nie powtórzy to na razie mam się nie stresować.
maglic, szczesliwamama, karolinka85, .aś., Alorrene13, Inesicia, Z., Scintilla, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a powiedzcie mi bo ciekawi mnie to czy moze zakazali sprzedazy czy cos bo roznie szaleja, spotkala sie ktoras z was z chusteczkami dla dzieciakow nawilazanymi ale w twardym pudeleczku ? nigdzie nie moge ich dostac sa tylko w miekkich jednorazowych opakowaniach ...
[/url]
-
nick nieaktualny
-
szczesliwamama wrote:dziewczyny a powiedzcie mi bo ciekawi mnie to czy moze zakazali sprzedazy czy cos bo roznie szaleja, spotkala sie ktoras z was z chusteczkami dla dzieciakow nawilazanymi ale w twardym pudeleczku ? nigdzie nie moge ich dostac sa tylko w miekkich jednorazowych opakowaniach ...
-
zyrcia wrote:w rossmanie chusteczki babydream też były z pudełkiem i w biedronce też. mam dwa.
Uff dziewczyny, ale mam stres. Dziś to chyba nie zasnę...
uspokoj sie ,nie denerwuj malego ! wiec smigne sie jutro,bylam w SUPERFAERMIE i tam nawet nie bylo,i w duzych hipermarketach bylam tez nie bylo,dlatego zwatpilam[/url]
-
szczesliwamama wrote:dziewczyny a powiedzcie mi bo ciekawi mnie to czy moze zakazali sprzedazy czy cos bo roznie szaleja, spotkala sie ktoras z was z chusteczkami dla dzieciakow nawilazanymi ale w twardym pudeleczku ? nigdzie nie moge ich dostac sa tylko w miekkich jednorazowych opakowaniach ...
nie ale kupiłam w biedronce 3 opakowania w foli i do tego był gratis pudełko plastikowe -
nick nieaktualnyDzwoniłam do Gamety ! dzisiaj jeszcze by mnie odesłali, ale już jutro po jutrze by przymknęli oko i by mnie przyjęli ! więc Leo ma zakaz wychodzenia do jutra ! ULGA
.aś., karolinka85, szczesliwamama, Inesicia, Alorrene13, Scintilla, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.aś. wrote:agawera, to już mam kompana
a mnie tak zastanawia... bo moja dzidzia ma strasznie nisko główkę i nie wiem, jest możliwość żeby się jeszcze "brzuch" obniżył, ma to związek czy nie?
.aś., agawera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny