Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka88 , jeszcze nic nie jest przesądzone. daj znać po lekarzu.
Nieukowa, chyba każdy się tak stresuje przed wizytą, dobrze chociaz ze jesteś w pracy i masz jakieś zajęcie bo w domu to już w ogóle byś pewnie bzikowała bede trzymać kciuki !Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Cześć Epic, gratulacje
Lilirose, przepraszam że zabrzmiało to, jakbym was straszyła - raczej miałam odwrotny zamiar, chciałam powiedzieć że plamienie nie świadczy o ryzyku poronienia ani odwrotnie
Ciąża to za każdym razem zagadka z niespodzianką - tak mawia mój ginekolog
Jak nie było testów ciążowych, to plamienie we wczesnej ciąży kobiety brały często za spóźnioną miesiączkę i nawet nie były świadome tego że muszą się czymś denerwować
Dzięki za kciuki dziewczyny, za 5 godzin będę wiedziała, czy jest serduszko. Nie mogę się doczekać, poprzednio nie doczekałam takiego widoku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 10:43
EP!C lubi tę wiadomość
-
agawera najlepiej z plamieniami od razu do lekarza na IP, może to być przypadek, coś się tam jeszcze złuszcza, a może być początek czegoś poważnego.
Ja jak byłam na badaniu u konowała mojego, to zbadał mnie wziernikiem i powiedział ze już czysto mam, mimo że widziałam na końcu trochę mazi brunatnej. Powiedział ze nie powinnam się tym w ogóle przejmować. Plamienie nie wróciło.
Natka Kochanie - o boże...parę dni temu Nieukowa napisała, że zbiliża się czas poronień bo to "ten czas", ale nie wiedziałam, że tak się posypie wszystko...
Słońce nie ma już żadnych szans? W sumie to rośnie a nie spada! Podobno jak jest już bardzo wysoka beta, a Ty taką miałaś to potem przyrasta bardzo powoli.
Nieukowa - będę trzymała mocno mocno mocno :* Choć o Ciebie się nie martwię, wszystko bedzie dobrze
elukkkcha245 - dodałam Cię do listy wizyt (szczegóły jak się zalogować w mojej stopce). Dzięki temu wiemy kiedy, która ma wizytę.
EP!C - witamyNieukowa, EP!C lubią tę wiadomość
-
Nieukowa, panikara ze mnie. To pierwsze dzieciątko i stąd moje ciągłe obawy. Najgorsze to ciągłe czekanie. Jak nie na owulkę, testy to na pierwsze USG. Najlepiej poszłabym od razu do gina, ale pytanie po co, jeśli nic nie będzie widać.
Trzymam kciuki za serduszko :*
Cześć, EpicEP!C lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katha81 wrote:I cudowne przezycie
A ty po tygodniu znow musisz isc na wizyte?
Zycze udanej wizyty
Tak bo na ten tydzień ustalił mi już badania prenatalne, ale przesuął mi wizyte na poniedziałek no cóż coś mu wypadło.Katha81 lubi tę wiadomość