Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze a mnie znowu dokuczaja swedzenia
mam dosc.. Ciagle te glupie infekcje..wykonczyc sie mozna
choc jak bylam w poniedzialek na wizycie to bylo ok.. Moze to znow od luteiny.. A wizyta dopiero 25maja.. Nic zobacze jak bedzie jutro..najwyzej podjade na ip po recepte na cos.. Ph niby dobre 4.0 bo badalam paskiem.. Ale zawsze mam ph ok..nawet przy infekcji..
Hmmm,ja to powinnam miec wizyty chyba raz w tygodniu..tak dla bezpieczenstwa..w razie jakiejs naglej infekcji..heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 19:57
-
nick nieaktualny
-
Witamy sie i my Juz nie mozemy sie doczekac poniedzialku bedziemy mieli konsultacje z anestezjologiem i poloznymi ktore beda na cc a potem jeszcze wizyta gin wiec wkoncu sie cos dowiemy
Dzisiaj mialam goscia w postaci 6tyg brzdaca Szymonka synka mojej kolezanki i testowalismy lezaczek- swiatelka i melodyjki nie zbyt go interesowaly a wibracje wrecz draznily za to jak go polozylam na moim brzuszku to zaprzyjaznil sie z Julka i byl przeszczesliwy
Magdalena trzymam kciuki za konsultacje okulistyczna
A1984 fajne fotki i widze ze tak jak my macie slub cywilny
-
nick nieaktualnyKochane wg lekarzy ze szpitala 34tc to późny wcześniak, neurologicznie dojrzały, ale może początkowo wymagać pomocy przy oddychaniu..zresztą każde dziecko jest inne
ja mam znów skurcze - powiedzieli, że kroplówki nie będą podkręcać już bardziej, bo obciąża bardzo serce..czyli jak przestanie działać i zacznie się poród to nie będą go już hamować, sterydy dostałyśmy, 34tc jest, jakby co to urodzę..ehh
-
Nenette trzymaj sie moze jednak sie uspokoi. Bedzie dobrze...
Ta kroplowka faktycznie jest ciezka ja myslalma ze mimo lekow to serce mi wyskoczy..
Moj maly tak sie wiercil ze mnie brzuch boli tak jakos u gory. Nie wiem czy zmienil pozycje bo czkawke czulam z boku......
Milej niedzieli ja sie ogarniam bo tatemusze zawiesc do szpitala.Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Hej dziewczyny,
Witam się w 9 miesiącu. Jej, kiedy to minęło. Od polowy Ciąży straszą przedwczesnym porodem, ze byle do 28 tyg, potem do 32, a juz super jak do 34. A ja cały czas odpowiadalam, spokojnie damy rade , uda się, no i jesteśmy prawie na finiszu
Kiedyś powiedziałem Majce ze nie może wyjść przed moimi urodzinami, a to juz za 2 dni! Ale ja jeszcze jestem nie gotowa, poczekajmy jeszcze te 2 tyg i będzie super
Za kącik w sypialni zabieramy się w przyszłym tygodniu ( w końcu dostalam z powrotem od mamy mój uszyty ochraniacz do lozeczka i organizer), w przyszły weekend jeszcze wpadają do mnie goście i plan wykonanya z początkiem czerwca możemy kłaść się do szpitala na zdjęcie szwu i pessara.
Nanette , trzymam kciuki, kroplowe miałam tylko przez noc a myslalam ze mi serce wyskoczy... Wytrzymasz i bez tego jeszcze trochę
Sss, powodzenia dla taty
Magdalena, cały czas skecze Twój pamiętnik i na prawdę Dominik robi szybko postępy, zaraz będzie miał 2 kilo i wrocicie z nim do domku, także pierz i prasujAnia1704, Z., A1984, Nieukowa, Inesicia, karolinka85, sss, dorcia8919 lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
dziś wchodząc na wage i troche się zdenerwowałam i zgiwiłam zaczełam chudnąć nie rozumiem tego niby jem nie wymiotuje ale co z tego waga wskazała 55,80
teraz sie zastanawiam czy to normalne czy moze nie i jest jakiś problem 13maja waga wskazała 56,90czyli 1,10 na dół
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 09:34
-
Agawera nic sie nie przejmuj waga pod koniec ciąży może spaść o niczym złym to nie świadczy....a my sie witamy z domowego zacisza...burdel na kółkach M niby sprzatal ale zrobił sie syf pierwsza noc w domu taka sobie, nie spalam do 1 bo mały filowal i w ogóle chyba musi sie przyzwyczaić. Zaczęły sie kupy wczoraj było z 6 czy 7 a czytałam ze może być nawet do 10 dziennie zanim siara nie zaniknie...muszę obrabowac sklep z pieluchami. Pierwsza kąpiel za nami jakoś idzie wszystko do przodu najgorsze te noce. Nie jestem w stanie was nadrobic dwójka dzieci dom ja też jeszcze słaba jestem....ale mi brakuje was ale mimo wszystko jestem mega szczęśliwa i póki co depresji nie mam
Joasia:), Inesicia, szczesliwamama, karolinka85, Viola, Aneta87, Marcia86, karolina0522, Z., dorcia8919 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Dada wrote:Kg w dół czy w górę może sie zdążyć zawsze.ja bym sie tym nie przejmowała..
odraz pomyslałam ze coś z Zosią nie tak ostatnio kiepsko się rusza niz wczesniej od pewnego czasu nie popie tylko albo sie przelewa albo wypycha ale to moze moja fobia , musze wytrzymac do czwartku i wtedy wszystkiego się dowiem