Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sms od Karolinki: Nie ma zasięgu więc ciężko aby pisała na forum. Niestey szybko nie wyjdą, synkowi spada czasem saturacja, miał usg,jest ok na rtg wyszło coś na płuckach i dostał antybiotyk na 10 dni, trzyma za Nas wszystkie kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 14:46
Marcia86 lubi tę wiadomość
-
Kasika, przekaż, że też wszystkie trzymamy mocno kciuki.
Joasia:) lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
nick nieaktualny
-
No właśnie Maglic, gdzie Ty się podziewasz Kobieto?
Ona taka wyluzowana, że pewnie gdyby zaczęła rodzić to jeszcze by się odezwała
Czytam Wasze opowieści o facetach i myślę, że mój to anioł. Grzecznie sprząta, mi każe odpoczywać, interesuje się przygotowaniami dla małej. Ja wieczny nerwus, w ciąży jestem oazą spokoju. Niczym się nie stresuję i kurde, takie życie jest świetne!
Ja za tydzień też się wybieram do pracy żeby wszystkie dokumenty wypisać za wczasu, a potem tylko wyślę męża żeby podrzucił.
Relaksik dziewczynymaglic, Sista, dorcia8919, Scintilla, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Kasika, ja mogę jak jeszcze Cię nikt nie przygarnął.
Ps Małżeństwo to związek, w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mążWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 15:17
nenette, Sista, angel-84, MIKOLAY, Viola, Inesicia, Alorrene13, Rozalia lubią tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
2) przyjmować suple
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Rozalia wrote:Cześć dziewczyny,ależ Wy piszecie dużo
Wpisy nadrobię później jak będę miała dostęp do kompa, ale ogólnie widzę że wszystko jest dobrze. My właśnie wróciliśmy z ktg w szpitalu w którym będę miała cc i jestem bardzo zadowolona. Położne mega miłe, odpowiadały na pytania, opisały mi całą procedurę cc i na koniec konsultacja z lekarką też bardzo milą. Skurczy zero. Największy miał wartość 30 więc dupa nie skurcz
Serduszko pracuje prawidłowo i następna wizyta za tydzień. Za chwilę jadę do implantologa bo trzeba w końcu uzupełnić śrubę pod implant żeby tą czwórkę uzupełnić przed rozwiązaniem. Miłego dnia i do później
Ja mam leżeć, ale nie muszę póki co brać antybiotyku, więc bardzo mi ulżyło. -
Czeeeeść Kochane! :*
NIESTETY nie rodzęale dziękuje, że się o mnie zmartwiłyście :* kochane jesteście
Gabryś chyba się przykleił do mojego kręgosłupa na amen, wychodzenie z brzucha mu nie w głowie - za to okładanie mnie po prawym boku i wbijanie głowy w biedną Bożenę jak najbardziejOgólnie zauważyłam u siebie nowy, dziwwwwny objaw - drętwienie Bożeny
brrr
Karolinko - kciuki za synka ściśnięte
Za wszystkie szpitalne mamusie również
I za wizyty
I ogólnie za wszystkie forumowe brzuszki
A co do pępka to mój wygląda jak rura kanalizacyjna z gry Mario Bross, albo jakby był trochę zdziwiony i też jest jakiś dziwnie brązowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 15:46
Sista, angel-84, Z., Rozalia, BrumBrumek, .aś., gosi_a, Scintilla, Alorrene13, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
Witam się w piękny nudny dzionek.
Jejku lasecznki jak człowiek nie siedzi na forum to nie idzie was nadrobić
A jak chciałąbym się włączyć do rozmowy to połowę zapominam - mój mózg coraz bardziej gąbczeke
Byłam u okulisty (mam niedowidzenie wrodzone od urodzenia) i mogę rodzić SN
Echh.... chciałam ominąć stres i umówić się konkretnie na godzinę P.
Agatko, ja na Madlińskiego spłędziłam w sumie ok. miesiąca i pewnie poznałaś mojego superaśnego doktorka GawlakaDziś idę na kontrol i mam nadzieję, że się nie spotkamy na patologii tylko przyszłościowo z wozami w parku
Trzymam kciuki tam Ci krzywdy nie zrobią. No i ten standard = marzenie.
Ps. najbardziej uczynne są położne młode, a salowe to istne skarby, lubią dostawać komplementy i jak się z nimi żartujeMi dawały coś "ekstra" do jedzenie i jak leżałam to salowa z oddziału robiła i przynosiła mi herbatkę
Wiedziałam jak sobie życie umilić.
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Karolinko zdrowka dla malenstwa zycze! Oby wam sie jednak udalo szybko wyjsc!
Maglic no niestety, wracasz do kolejki oczekujacych
Mikolay a jak u ciebie, dalej lezysz czy juz masz zuelone swiatlo zeby sie poruszac?
Ja doznalam przed chwila lekkiego szoku. Strzelilam sobie mlekiem w oko
Piers mnie zaczela narywac, to poszlam do lazienki zeby rozmasowac. I jak zacselam masowac to mi trysnela waziutka struzka prosto w oko... Chyba odetkalam tym sposobem zatkany kanalik bo przestalo bolec
Sista, Alorrene13, AMJ lubią tę wiadomość
-
Kochane księgowe, mam pytanie. Muszę napisać oświadczenie do banku, że wrócę do pracy po urlopie. Może wiecie co ten papier musi konkretnie zawierać?Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
2) przyjmować suple
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
witam kobitki ja juz ze skurczami nie reguralne ale sa wczoraj mialam skurcze co 7 min i przeszlo po godzinie meczarni dzis sa niereguralne ale coraz silniejsze na ktg widac je juz dosc dobrze my czekamy moze sie rozchusta pozrdawiam
dorcia8919, karolina0522, Inesicia, gucio, CaneCorso, nenette, XxMoniaXx, Scintilla, Sista, Alorrene13, Joasia:), sss, Katha81 lubią tę wiadomość
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
nick nieaktualny