Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis mam miec jeszcze jedno ktg, czekam na obchod, moze powiedza cos konkretnego .. Nic mnie nie boli. Polozna na IP powiedziala ze odszedl mi czop, a na oddziale ze szyjka zamknieta i ma 2,5 cm, wiec zglupialam . Mam nadzieje ze jutro mnie wypisza, bo magnez to i w domu moge brac..
-
Alorrene13 wrote:Agawera.... No niewiadomo czy słusznie Cie kieruja do tego szpitala, przykro mi. Wiadomo ze trzeba sprawdzac takie rzeczy, ale ty juz to przerabiałaś ! Może ten twoj prowadzacy jeszcze raz wszystko posprawdza dokladnie...
to jest najgorsze ze w 30 tc zmieniłam lekarza a ten co robil usg w13 tc jest lekarzem mało dokładnym który nie patrzył na łozysko czy przepływy bo jak to mówił wydaje mu się -
maglic wrote:Scintilla - u mnie jest identycznie - jedyna różnica to fakt, że mój Dżon nie ma nic przeciwko kebabowej Bożenie - nawet mu się podoba. Mogłybyśmy grać w jakimś super westernie
wyglądam jak ciężarny Lucky Luke
nadine - trzymam kciuki aby u Ciebie metoda 3S poskutkowała - ja ją stosuję od ponad tygodnia - no może oprócz długich spacerów - i ani drgnie
Nie naładowałaś mnie optymizmembędę sobie fundować orgazmy od rana do wieczora, musi zadziałać
maglic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewuszki za miłe słowa
nie wiem co bym zrobiła gdyby nie to forum :o
No a my już po wizycie. Od ostatniego fałszywego alarmu nic się nie zmieniło. Rozwarcie i szyjka dalej tak samo. Mogę urodzić za 3 tygodnie, a mogę jutro. Nie przewidzimy. No,ale zrobili mi usg... Leon waży już 3400 gto jak mam urodzić za 3 tygodnie to chyba plecami
Scintilla, Z., Alorrene13, zapah_ciszy, karolina0522, dorcia8919, Rozalia, Viola, sss, nenette, Inesicia, gucio lubią tę wiadomość
-
Lilianko, Suzana - co tak u Was? Dziewczyny, które nie maja telefonicznej pary, warto sie połączyć, abyśmy sie potem o Was nie martwiły.
Agawera - ja wiem, ze Twoje Maleństwo najprawdopodobniej jest z tych mniejszych, ale dla spokoju lepiej sprawdzic przepływy i stan łożyska. Chyba lepiej bym spała
Kasika - jak tam u Ciebie?
Nadine - poczekaj na mnie do 10 tego, Hani dobrze w brzuchu. A z tego co widać u nas i na majówkach, te mamusie, które próbują wyganiać Maluszki, najdłużej na nie czekają
Agata - jak tam diagnoza, zostajecie w szpitalu, czy do domu?
-
maglic wrote:Scintilla - u mnie jest identycznie - jedyna różnica to fakt, że mój Dżon nie ma nic przeciwko kebabowej Bożenie - nawet mu się podoba. Mogłybyśmy grać w jakimś super westernie
wyglądam jak ciężarny Lucky Luke
Przypominam Ci, że miałyśmy dostać prestiżową propozycję epizodu w reklamie Kabanosów ... no ale widocznie musimy zacząć od westernu - zastanawiam się jedynie gdzie znaleźli by klacz, która zdołałaby by mnie unieść przez stepy Arizony.Sista, maglic, lilly78, Z., Alorrene13, dorcia8919, Rozalia, Viola, gosi_a, CaneCorso, Aneta87, gucio lubią tę wiadomość
-
Sista, 3 tygodnie to ja zwariuję albo umrę z nudów. Kompletnie już nie mam się czym zająć, a przy tej pogodzie to już nuda sięga zenitu
byłaś dzisiaj na SR? Co ciekawego było? To były ostatnie zajęcia czy są jeszcze za tydzień?
maglic lubi tę wiadomość
-
Części Kochane! Bardzo mi milo ze o mnie pamiętacie, czytam Wasze posty ale trudno mi się pisze z telefonu wiec wybaczcie brak odzewu. Bez Was byloby mi duzoo nudniej
Moje wyniki wszystki dobre, wykluczyli problemy z wątroba, czekam jeszcze tylko na wynik żółtaczki. Nerki tez ok bo mocz mam wzorowy. Teraz mi pobierają krew 7x dziennie i sprawdzają cukier, jakie wyniki jeszcze nie wiem. Do tego cisnienie co 2h, ktg 3x dziennie i tętno dziecka co okolo 4h, jejku bardzo tu powaznie podchodzą do tematu a w sumie to chyba juz nic mi nie jest, oprócz tego ze nadal pije jak po sylwestrze. Wlasnie wrzuciłam do automatu gdzie sie oplaca tv 50zl o dopiero doczytalam ze nie wydaje reszty... Ehhh opłaciłam tv na kilka tygodni, wykorzystują bezmozgowie ciezarnych
Sista, Alorrene13, dorcia8919, Rozalia, sss, nenette, Katha81 lubią tę wiadomość
-
Cześć ja dziś w podły nastroju, jeszczei zimno, jakieś mam swędzenia pleców, te skurcze macicy zaczynają mnie boleć aż przy tym oddychać jak bym rodziła i najgorzej jest jak się kładę, a i spałam juz dwa razy w ciągu dnia i znowu mi się chce. Męża nie ma pojechał do firmy nr 2. Super dobrze, że dziś Maja grzeczna bo mnie jakaś depresja zlapala. Agawera ale może taka uroda dzidziusia Ty też jesteś szczupła i może ona urodzi się mała.
-
Scintilla wrote:Przypominam Ci, że miałyśmy dostać prestiżową propozycję epizodu w reklamie Kabanosów ... no ale widocznie musimy zacząć od westernu - zastanawiam się jedynie gdzie znaleźli by klacz, która zdołałaby by mnie unieść przez stepy Arizony.
Ja jeszcze mogłabym reklamować Kauflandowskiego pumperniklaale przez naszą forumową Zetkę zdradziłam go z chlebem z Tesco.
Scintilla, Z., Rozalia lubią tę wiadomość
-
nadine24 wrote:Sista, 3 tygodnie to ja zwariuję albo umrę z nudów. Kompletnie już nie mam się czym zająć, a przy tej pogodzie to już nuda sięga zenitu
byłaś dzisiaj na SR? Co ciekawego było? To były ostatnie zajęcia czy są jeszcze za tydzień?
Oczywiście zycze Ci urodzenia wtedy, kiedy będziesz chciałChoc ja jestem z tych, co sie nastawiają na najgorsze i lubią sie miło rozczarować
Alorrene13, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
A1984 wrote:Wlasnie wrzuciłam do automatu gdzie sie oplaca tv 50zl o dopiero doczytalam ze nie wydaje reszty... Ehhh opłaciłam tv na kilka tygodni, wykorzystują bezmozgowie ciezarnych
Mam nadzieję, że to TV przyda się ale już innym pacjentką i szybko wypuszczą Cię do domu dzięki dobrym wynikom
Alorrene13, zapah_ciszy lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Gosia ja też przesypiam obecnie pół dnia ;(
Ledwo jestem w stanie się zmobilizować do czegokolwiek, a przecież ile można leżeć?
Leż Dziewczyno puki możeszZa cztery tygodnie będziesz błagać o trzy godziny snu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 19:38
Alorrene13, Nieukowa, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylilly78 wrote:Zyrcia nie dobije przynajmniej do 4kg tak jak mój klopsik, któremu chyba jest mocno ciasno, bo tak mi uciska na miednicę, że chwilę daję radę siedzeić w jednej pozycji. Czuję się jak inwalidka...
i zastanawia mnie czy Łódź jest jakimś zagłębiem prywatnych porodówek, czy w innych miastach też tak jest. Dziś przeczytałam informację, że od września rusza kolejny prywatny szpital, tym razem z neonatologią 3 stopnia, czyli konkurencja dla Madurowicza i ICZMP
Ja uważam, że NFZ powinien dawać kasę prywatnym szpitalom więc dla mnie mogą jak najwięcej ich otwierać
Pocieszam się, że Leosiowi głupio, że nie chciał się urodzić 15go i czeka na 25goAlorrene13, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Pani ze szkoły rodzenia powiedziała ,ze na rozstepy albo ich początek to nie wyglada,ewidentne uczulenie tylko kwestia na co...moze cos zjadlAm a moze krem...jak nie zejdzie przez weekend powiedziała ,ze koniecznie do lekarza ..
Mam juz wielkie szafy i wielkie lustra do tego okazało sie ,ze sama tez jestem wielka...... Jednak brak luster miał swoje plusy
Mielismy oglądać dzis sale porodowa ale wszystkie zajęte wiec moze nastepnym razem.
Agawera to u Ciebie środa odpadnie czy jak?Z. lubi tę wiadomość
-
Sita Wiem jak to jest już w szpitalu po urodzeniu Mai nie spałam 3dniu bo w nocy laktatorem działałam. Potem w domu nie było tak źle dostawałam jak Majka spala a, że dobrze przybierala to nie budziłam jej w nocy i tak mi przesypiala po miesiącu całe noce. Potem tylko smok jej wypadał to ja już czasami z zamkniętymi oczami szłam smoka sasadzilam i wracałam spać. Maja wstaje później od nas w w weekendy czasami ja budzimy teraz liczę, że Jasiek będzie spał jak suselek a jak.nie to mamusia go nauczy hehe.
zapah_ciszy, Sista, Joasia:) lubią tę wiadomość