Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa, jeszcze mam leżeć. Dziś idę na kontrol i mam nadzieję, że się czegoś dowiem
Ja osobiście chcę się pionować za 3 tygodnie - oczywiście jak dotrawm.
Ja z siarą mam cyrki od 20 tc. gdzieś od 25tc brudzę bieliznę i kiedyś jak mnie sutek zabolał i go tarmosiłam to też trysnęło
Ps. jestem na etapie robienia pomponów z wełenki, nawet nie wiedzałam jakie to wciągającei ZPT z podstawówki sobie przypomniałam
-
EP!C, jeśli posiedzisz dobę w szpitalu to placówka dostaje za to kasę od NFZtu. Tak to działa. Jutro Cię wypiszą
Mi to babka na ip powiedziała, że badań nie zrobi jak się nie zgodzę na przyjęcie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 18:16
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
asiaaaaaa, EP!C - kciuki zaciśnięte.
kasika8303 za Ciebie i Karolinkę również.
My jesteśmy po wizycie - wielkość brzuszka Emilki już nie odbiega od normy, wody dzisiaj na poziomie 5,1 - mam pić ile dam radę a w kolejnym tyg jeśli się nie podniosą dostanę już skierowanie do Szpitala i zostanę w nim do samego rozwiązania - Profilaktycznie dostałam Macmiror aby zabić ewentualne brudaski no i przez to, że Bożenka napuchnięta a spojenie łonowe i pachwiny "zmęczone" już przez napierającą główkę badanie po raz pierwszy było nieprzyjemne. Miednica Wysoko, szyjka gdzieś z tyłu - nie ma szans na rozwinięcie akcji "na dniach". Zaczynam powoli namawiać moją lokatorkę do wyjścia ... obiecuję dużo atrakcji i niezapomnianych wrażeń ale jednak to chyba typowa "domatorka"Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 18:35
Sista, maglic, Joasia:), Alorrene13, gucio, karolina0522, Z., Viola, CaneCorso, Rozalia, gosi_a, nenette, Aneta87, Inesicia, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
dopiero wróciłam od lekarza i cały dzień do kitu
wiec grzybka nadal mam lekarz pytał czy po stosunku ten śluz a my przecież mamy posuchęzosia na usg waży ok 1900 wie wg lekarza na 35 tc to trochę mało i chce sie z konsultować ze szpitalem klinicznym
czyli znowu dostałam skierowanie do szpitala . pojechałam tam oczywiscie miejsca nie było i nie przyjeli mnie kazali zadzwonic jutro czy beda mieli dla mnie miejsce ale ja nie widze sensu w tym bo poco przybiera ale nie tak jakby wszyscy chcieli i jak ma być tak jak ostatnio i wyciągać wnioski po 1 usg to rece opadają
lekarz prowadzacy powiedział ze w środe mam do niego przyjsc na oddział do szpitala na zaspie i tam sprawdzi mi łożysko i przepływy
wiec nie wiem co robić czy tam jechac zeby po 3 dniach usłyszeć że taka moja natura czy faktycznie cos się dzieje i powinnam się martwić a oni powinni mnie zbadać porządnie mysle tez ze 1 lekarz przy 1 usg skopał go i wykazał błedne dane i teraz wszyscy lekarze porównują wyniki z wynikiem 1 usg bo do czegos musa porównać a według mnie jest zle zrobione i teraz przez to są cyrki -
maglic wrote:Scintilla - Emilka może przybić wewnątrzmaciczną piątkę z moim Gabrysiem.
zaparł się chłop i ani drgnie
Nie wiem jak u Ciebie ale ja już nie namówię mojego na serduszkowie - odkąd usłyszał jak nisko jest ta głowa to ma przed oczami wizję "obijania córki w czoło". Rozciąganie Bożeny też odpada bo mam wrażenie, że dotykam zmutowanego kalafiora a długie spacery nie wchodzą w grę przez te bóle w pachwninach - mój ruch wygląda jakbym cały dotychczasowy czas ciąży przesiedziała w siodle.
Pozostaje pić herbatę z Malin i drażnić brodawkiAlorrene13, Sista, maglic, Z., Rozalia, gosi_a, nenette, Aneta87, Finezja lubią tę wiadomość
-
Hello
Ja też po wizycie. Niunia waży niecałe 3kg, więc jak się pośpieszymy to z porodem nie powinno być ciężkozalecono mi metodę 3x S - sprzątanie, spacery, seks, więc zaczynamy od dziś
a że jest już mocno nakierunkowana do wyjścia to może nie będzie trzeba się zbytnio namęczyć
Scintilla, dorcia8919, Alorrene13, Sista, maglic, Z., zapah_ciszy, Rozalia, gosi_a, sss, nenette, Inesicia, gucio, Katha81 lubią tę wiadomość
-
Agawera myślę, że najważniejsze aby sprawdzić przepływy i stan łożyska - z tą wagą sama widzisz jakie są ogromne pomyłki.
Czy waga wynika z tego, że wszystkie parametry odbiegają od tygodnia w którym jesteś czy tylko np. brzuszek jest zdecydowanie mniejszy ? -
Hmmm
Bylam w kinie z rodzicami na "Wiek Adeline". Cały pomysł wziął się stąd, ze dostali od nas na gwiazdkę takie kupony do kina i do tej pory sie nie wybrali, wiec poszlam z nimi co by nie przepadły
Całkiem fajna bajeczka, gdyby nie półgodzinne reklamy przed
oj dziewczyny dziewczyny co te hormony z nami robią, codzień to ciekawsze historie
Zyrciu mam nadzieje, ze jutro bedziesz miala lepszy dzien i spojrzysz na wszystko z lepszej perspektywy, to Ty jesteś zajebista i w dodatku będziesz niebawem świetną mamusią i to jest dopiero imponujace
Asiaaaa trochę wczesnie jak na porod, w kazdym razie zycze powodzenia ! Epic tobie podobnie, aby jutro Cie wypuscili. Kasika kciukam ! Dzieki za info o Karoli, za nią i Szymka też kciukamy i pozdrawiamy !
Scintilla, Maglic zycze aby dzieciaczki wyszly wtedy kiedy wy tego zapragniecie
Aś gratuluje poczucia humoru i ze znalazlas ta chwile, w ktorej podjęłaś decyzję o spakowaniu torby
Mikolay miło Cię "widzieć" ponownie
Agata daj znac jak u Ciebie, czy masz nowe info z Madalinskiego? Buzaki dla Ciebie i Borysa...
Mialam jeszcze z kolezanka isc na soczek, ale odpuscilam, nie mam juz sily...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 18:58
Scintilla, dorcia8919, maglic, Z., Joasia:), Rozalia lubią tę wiadomość
-
wiecie waga rośnie bo na ostatnim usg było 1600 a teraz 1900 wiec jak na 2 tygodnie to nieże
jakie sa wymiary głowy brzuszka to nie wiem nie pytałam się zosia rusza sie biega po brzuszku serducho bije wiec pod tym względem jest dobrze łożysko i przepływy sa dobre -
XxMoniaXx wrote:Nadine super
to teraz 3 razy Sbo M. ubolewa że jak Niunia urodzi się 29ego maja w jego urodziny, to już nikt nie będzie o nich pamiętał i ucierpią jego prezenty
Sista, Alorrene13, maglic, Scintilla, Z., XxMoniaXx, Joasia:), zapah_ciszy, Rozalia, nenette, Inesicia, Aneta87, Katha81 lubią tę wiadomość
-
Scintilla - u mnie jest identycznie - jedyna różnica to fakt, że mój Dżon nie ma nic przeciwko kebabowej Bożenie - nawet mu się podoba. Mogłybyśmy grać w jakimś super westernie
wyglądam jak ciężarny Lucky Luke
nadine - trzymam kciuki aby u Ciebie metoda 3S poskutkowała - ja ją stosuję od ponad tygodnia - no może oprócz długich spacerów - i ani drgnienadine24, Scintilla, Sista, Z., Alorrene13, karolina0522, Rozalia, nenette, Aneta87 lubią tę wiadomość