Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim. U nas noc taka sobie. Na szczęście udało mi się "na dobre" zasnąć koło 4 i wstaliśmy o 9
W planach na dziś pranie, zakupy, gotowanie obiadu (tylko póki co pomysłu na niego brak), a później zobaczymy.
Wszystkim mamom - zarówno tym które tulą już swoje maluszki jak i tym oczekującym życzę wszystkiego najlepszego w Dniu Naszego Święta
A i zaczynamy dziś 40 tydzieńAleż to minęło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 10:29
Rozalia, gosi_a, Z., dorcia8919, Scintilla, Sista, BrumBrumek, karolinka85, Joasia:), maglic, Katha81 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja!
Nocka jakaś dziwna - ale czytam, że sama nie jestem. Niby tylko 2 razy pobudka do wc, ale nie mogłam się ułożyć, do tego przez całą noc jakieś pierdoły mi się śniły i chodzę na pół śpiąco
Gustaw śliczny - gratuluję
Ciekawe czy dzisiaj będą jakieś prezenty w postaci dzieciaczków
A wszystkim mamuśkom wszystkiego naj!
miłego dnia!
maglic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam , noc przebiegła spokojnie, zero wizyt w WC, zero skurczy, zero bóli więc oby tak dalej. Rano śniadanie i wypad na miasto do apteki po asparagin o coś brzuszek mi się cały czas spina. Również zahaczyłam rynek bo truskawki cały czas za mną chodziły.
Dzisiaj mało brakowało a zostałabym przejechana przez dziadka wózkiem sklepowym. Były długie kolejki, ja stałam w jednej - dziadek w drugiej jak tylko padło hasło zapraszam do kasy to tak ruszył nie patrząc na nic i na nikogo ledwo co zdążyłam odskoczyć - nienormalny to delikatnie powiedziane.
aghata cudowny Gustaw
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:Dowiedziałam się, że w szpitalu w którym mam rodzić jest nawał rodzących i odsyłają !!!! :o to co ja zrobię jak się zacznie !?
Gameta to potwierdziła czy wieści masz z poczty pantofelkowej ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:wieść od pacjentek które zostały odesłane... w Gamecie bede w czwartek. Podobno nie ma miejsc na salach poporodowych
Zyrciu - ale w tych prywatnych wypuszczają w drugiej dobie po porodzie, wiec do czwartku nie bedzie nikogo, kto wczoraj i dzisiaj urodziCzytałam wczoraj majówki, jedna lezy w szpitalu od piątku, było przepełnienie, a wczoraj leżała sama (jak czegoś nie pomerdalam). Kogo, jak kogo, ale Ciebie przyjmą
-
zyrcia wrote:wieść od pacjentek które zostały odesłane... w Gamecie bede w czwartek. Podobno nie ma miejsc na salach poporodowych
Czyli przestój w całej Łodzi... Madurowicz ma obecnie remont i część pacjentek które nie mają tam lekarzy szukało miejsca właśnie w Gamecie i Medeorze na cito na ostatnią chwilę. Koleżankę ostatnio nie przyjęli do Medeora z 5cm rozwarciem ... jechała do Rydgiera z bólami bo nie chciała czekać na "parkingu" na rozwinięci akcji
-
nick nieaktualnyNie dam się ! mogę leżeć na korytarzu byle tam
nie ma innej opcji -_- co za życie, ciągle pod górę
Tak sobie teraz leże i marzęchciałabym przespać 12h na brzuchu jak za starych dobrych czasów
ale to już chyba nierealne
I jak odbiorę jeszcze jeden telefon od kogoś z pytaniem czy albo kiedy rodzę to się wścieknę !!Sista, dorcia8919, Z., Scintilla, Inesicia, Joasia:), Rozalia, maglic lubią tę wiadomość
-
Jejku Gustaw jest prześliczny, Gratuluję mamusi!! Życzę szybkiego powrotu do domku i jeśli znajdziesz trochę czasu to napisz coś więcej o swoim porodzie
aghata w czym śpi Antek? i czym go przykrywasz do snu??
Gosi_a ja nastawiałam się na szybki wczesny poród, myślałam że będę chciała malutką wyganiać ale codziennie tyle mam spraw, rzeczy do zrobienia że jakoś mi się nie spieszy
Dziś mam w planach takie ogólne sprzątanie, może wreszcie wyciągnę odkurzacz i mopaa poza tym na obiadek zrobię pizzę. Dziś przyszła pościel do łóżeczka i ochraniacze, pozakładałam to wszystko do łóżeczka i sobie siedzę i patrzę na swoje dzieło
może zrobie jakaś fotkę i wrzucę później na forum.
Miłego dnia dziewczyny :*dorcia8919, Sista, Z., Scintilla, Inesicia, Joasia:), Rozalia, A1984, maglic, gosi_a lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Nie dam się ! mogę leżeć na korytarzu byle tam
nie ma innej opcji -_- co za życie, ciągle pod górę
Widzisz może Leon ma nosa i czeka na weekend - aż się na porodówce zwolnią miejsca - pewnie wie kiedy ma wyjść abyście mieli zapewnione to co chciałaś -
A wiecie co? U mnie już zaczął się 9 miesiąc
Kiedy??? Kurde ale ten czas leci
Ale liczę, że nasz Juniorek za szybko nie wyjdzie
jeszcze nie jesteśmy gotowi
No i czas na odrobinę grubasównasz 35t+1d :
Scintilla, Inesicia, Z., sss, Nieukowa, karolinka85, Joasia:), Rozalia, maglic, gosi_a, Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScintilla wrote:Czyli przestój w całej Łodzi
... Madurowicz ma obecnie remont i część pacjentek które nie mają tam lekarzy szukało miejsca właśnie w Gamecie i Medeorze na cito na ostatnią chwilę. Koleżankę ostatnio nie przyjęli do Medeora z 5cm rozwarciem ... jechała do Rydgiera z bólami bo nie chciała czekać na "parkingu" na rozwinięci akcji
Nieukowa, maglic lubią tę wiadomość