Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam.Już jestem po wizycie serduszko ładnie bije zarodek ma 18,5mm to 9 tydzień na dzień dzisiejszy jest wszystko dobrze wyniki tez sa dobre ale mocz niestety musze powtórzyc,przepraszam,że ost tak panikowałam,ale taka juz jestem niestety bardzo wrażliwa. Pozdrawiam i życze wszystkim miłego dnia )
A1984, Nieukowa, Toxey, elukkkcha245, Inesicia, Viola lubią tę wiadomość
-
Evell wrote:Witam.Już jestem po wizycie serduszko ładnie bije zarodek ma 18,5mm to 9 tydzień na dzień dzisiejszy jest wszystko dobrze wyniki tez sa dobre ale mocz niestety musze powtórzyc,przepraszam,że ost tak panikowałam,ale taka juz jestem niestety bardzo wrażliwa. Pozdrawiam i życze wszystkim miłego dnia )
Evell byłaś teraz na pierwszym USG? Bo widzę że jesteś w 9 tyg
Ja chciałam iść w czwartek, to byłby pierwszy dzień 7 tyg i cały czas sie waham czy to ma sens - bo wiem jak będę panikować jak serduszka nie będzie (a może to za wcześnie..) -
nick nieaktualnyA1984 wrote:Evell byłaś teraz na pierwszym USG? Bo widzę że jesteś w 9 tyg
Ja chciałam iść w czwartek, to byłby pierwszy dzień 7 tyg i cały czas sie waham czy to ma sens - bo wiem jak będę panikować jak serduszka nie będzie (a może to za wcześnie..)A1984 lubi tę wiadomość
-
hej Sabela:).
Ja mam 18.11 pierwszą wizytę.
U mnie niby termin 05.07 ale zobaczymy co powie doktor.Miałam trochę pózniej owulację... -
nick nieaktualny
-
Super wieści Evell A co tam dziewczynki robicie na obiad? ja właśnie zabrałam się za robienie risotta z warzywami, ryżem i kurczakiem - u mnie wygląda to trochę inaczej niż w normalnym domu bo aktualnie kuchnię mam w łazience a gotuję na farelce model alaska jednopalnikowej z lat 80 to dlatego że rok temu kupiliśmy dom w stanie developerskim i w sumie nie mamy jeszcze zrobionej drugiej łazienki na dole która pełni teraz rolę kuchni no i kuchni tez nie mamy bo juz nie starczyło kasy więc zbieramy na kuchnię na szczęście mamy jeszcze małą łazienkę na górze już zrobioną więc tę dolna pewnie zrobimy jak się odkujemy więc wyobraźcie sobie teraz mnie w tej łazienko-kuchni jak robię obiad.... masakra! ale damy radę .... chciałam Was trochę odstresować tą anegdotą ;)Głowa do góry!
Evell, A1984, Z., lauda, Viola lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie wrzuciłam w siebie tosty
Nie mogłam już w robocie wytrzymać o 2 kanapkach, chyba zacznę przybierać bo mi się włączył apetyt
Marcza; Hehe, ja kiedyś robiłam obiad w latrynie z serduszkiem long story, generalnie kibelek był świeżo postawiony, pachniał drewnem i nikt z niego nie korzystał nigdy, a nas w górach złapała ulewa No i robiliśmy herbatę na kuchence gazowej postawionej dosłownie na desce klozetowej
Evell; widzisz, mówiłam że będzie dobrze To masz gigantyczne dziecię już, moje miało kilka dni temu 8,5mm
Jutro mam wizytę na NFZ o 9:30, ciekawa jestem ile podrosło
Lauda, ja proszę o zmianę terminu porodu na 12.06.2015, jakoś mi się źle wyliczyło, potem gin potwierdził wg USG że to będzie 13ty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 13:56
Z., Evell lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Dawno się nie odzywałam, ale czytam wszystko co każda pisze. Bardzo przeżyłam smutne wieści od dziewczyn, zwłaszcza od Kasi - razem byłyśmy na ovu i razem testowałyśmy. Bardzo współczuję i pamiętam w modlitwie.
Witam również nowe mamusie w gronie czerwcówek. Listę staram się uzupełniać na bieżąco, gdyby były jakieś błędy, to przepraszam i proszę o uwagi w komentarzach.
Samopoczucie mam dobre. Trafiają się mdłości, ale bez wymiotów. Apetyt mam słaby, ale zjadam zdrowe rzeczy podzielone na ok. 5 posiłków. Zachcianek smakowych nie mam.
MarCza śmieszna historia, trochę Ci współczuję Ale za to będziecie mieć fajne opowieści dla dzieci, jak to się gotowało kiedyś
U mnie na obiad dzisiaj biały barszcz z kluskami. W zamrażarniku mam piękne filety rybne, na które jakoś nie mam ochoty. Muszą poczekać na swoje dni. I ogólnie jakoś zupy mi się lepiej zjada ostatnio.Sabela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nigdy nie jadlam barszczu bialego z kluskami...u mnie w domu jadlo sie z ugotowanymi osobno ziemniskami okraszonymi smazona cebulka...mmmm ale mam chec na to ja dzisiaj chyba zeberka zrobie z worku w piekarniku.
lauda lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
Sabela wrote:Marteczka91, no właśnie moja owulacja była albo 10 października albo 7.
Przy pierwszym terminie wychodzi 3 lipca a przy drugim 30 czerwca
Ja mialam owu prawdopodobnie 11-12 pazdziernika.