Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskaweczka250 wrote:To super:) to pierwsze twoja wizyta i udało ci się wyczekać?
to w sumie moja druga wizyta. Pierwszy raz byłam w 5 tygodniu bo nie wytrzymałam nic konkretnego mi nie powiedział tylko wysłał mnie na usg za 2 tygodnie. No i dzisiejsza to druga. Usg będę miała następne w 12 tygodniu jeśli wszystko będzie dobrze.
-
Natka tak bardzo mi przykro. Ściskam mocno;*
Evell, elukkkcha bardzo się cieszę, że wszystko u Was w porządku.
Rozalia może zapytaj na Inflanckiej. Kiedyś coś czytałam, że tam można się jakoś w miarę dostać na prowadzenie ciąży, ale sama o to nie pytałam. Ja niestety chodzę prywatnie na Żelazną.
U mnie dziś na obiad pomidorowa z kaszą i w planach na podwieczorek placki ziemniaczane. Powiem Wam, że kiedyś byłam fanką kasz wszelkich, a teraz na myśl o kaszy jakoś mi niedobrze, ale staram się je jakoś w siebie wmusić.Evell lubi tę wiadomość
-
aghata wrote:Wiadomo co region to obyczaj...nie jadlam nigdy pomidorowej z kasza, tylko ryz, lane kluski albo makaron. Ja mieszkam na dolnym slasku
Ho ho widzę ,że faktycznie różne smaki każdy ma W każdym razie nie jadłam jeszcze tego barszczu zabielanego Miałam smaki dziś na kapuśniak a wyszedł gulasz heh
Kiedyś słyszałam ,że kluski na parze na północy Pl jada się z mięsami ,natomiast u nas wyłącznie na słodko
aghata to jesteśmy tak jakby sąsiadkami bo ja ze śląska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 15:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Evell i wlukkkcha super wieści
Evell dawaj pupę Klapsik będzie od ciotki Kasiki za denerwowanie kropka Swoją drogą masz chyba największą fasoleczkę z nas wszystkich Mój tydzień temu maił 4 mm, w porównaniu z Twoim to mini mini
Koochana sama jestem w szoku,że taki duży już ale ogromnie sie ciesze dziewczyny urodzimy zdrowe dzieciaczkiToxey, elukkkcha245 lubią tę wiadomość
-
Evell wrote:Ja jestem z małopolski okolice BB.a ty ?
Śląsk , dokładnie to miasto Skoczów - całkiem niedaleko do Wisły skąd pochodzi Adam Małysz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKusiczka! Gratulacje wielkie, niech fasolka rośnie zdrowo. Pamiętam Cię jeszcze z ovu i tym bardziej się cieszę z Twojej obecności
kusiczka wrote:hej dziewczyny jedną nogą wpisuję się tutaj, bo niby termin mam na 4 lipca, więc mogę się okazać czerwcową mamusią
także jedną nogą tu a drugą w lipcukusiczka lubi tę wiadomość
-
Evell może będziesz miała chłopczyka skoro tak już dużo ładnie rośnie
No super, same sąsiadki -
nick nieaktualnyHej dziołchy Ślązaczki! Ja jestem spadem na Kujawach, ale cała moja rodzina jest ze Śląska i to ze wszelkich możliwych stron: górnych, dolnych, środkowych
I u nas w domu też mówi się kluchy na parze i też tylko na słodko, a Kujawiaki mówią "pampuchy"... Jak pierwszy raz usłyszałam, to nie wiedziałam co na ten obiad będzie w końcu. A w Poznaniu mówią jeszcze lepiej: pyzy poznańskie...
Co region to obyczaj i smak innyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 15:37
Evell, Kikusia lubią tę wiadomość