Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskaweczka250 wrote:To super:) to pierwsze twoja wizyta i udało ci się wyczekać?
to w sumie moja druga wizyta. Pierwszy raz byłam w 5 tygodniu bo nie wytrzymałam nic konkretnego mi nie powiedział tylko wysłał mnie na usg za 2 tygodnie. No i dzisiejsza to druga. Usg będę miała następne w 12 tygodniu jeśli wszystko będzie dobrze.
-
Natka tak bardzo mi przykro. Ściskam mocno;*
Evell, elukkkcha bardzo się cieszę, że wszystko u Was w porządku.
Rozalia może zapytaj na Inflanckiej. Kiedyś coś czytałam, że tam można się jakoś w miarę dostać na prowadzenie ciąży, ale sama o to nie pytałam. Ja niestety chodzę prywatnie na Żelazną.
U mnie dziś na obiad pomidorowa z kaszą i w planach na podwieczorek placki ziemniaczane. Powiem Wam, że kiedyś byłam fanką kasz wszelkich, a teraz na myśl o kaszy jakoś mi niedobrze, ale staram się je jakoś w siebie wmusić.Evell lubi tę wiadomość
-
aghata wrote:Wiadomo co region to obyczaj...nie jadlam nigdy pomidorowej z kasza, tylko ryz, lane kluski albo makaron. Ja mieszkam na dolnym slasku
Ho ho widzę ,że faktycznie różne smaki każdy maW każdym razie nie jadłam jeszcze tego barszczu zabielanego
Miałam smaki dziś na kapuśniak a wyszedł gulasz heh
Kiedyś słyszałam ,że kluski na parze na północy Pl jada się z mięsami ,natomiast u nas wyłącznie na słodko
aghata to jesteśmy tak jakby sąsiadkami bo ja ze śląska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 15:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Evell i wlukkkcha super wieści
Evell dawaj pupęKlapsik będzie od ciotki Kasiki
za denerwowanie kropka
Swoją drogą masz chyba największą fasoleczkę z nas wszystkich
Mój tydzień temu maił 4 mm, w porównaniu z Twoim to mini mini
Koochana sama jestem w szoku,że taki duży już ale ogromnie sie ciesze dziewczyny urodzimy zdrowe dzieciaczkiToxey, elukkkcha245 lubią tę wiadomość
-
Evell wrote:Ja jestem z małopolski okolice BB.a ty ?
Śląsk , dokładnie to miasto Skoczów - całkiem niedaleko do Wisły skąd pochodzi Adam Małysz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKusiczka! Gratulacje wielkie, niech fasolka rośnie zdrowo. Pamiętam Cię jeszcze z ovu i tym bardziej się cieszę z Twojej obecności
kusiczka wrote:hej dziewczynyjedną nogą wpisuję się tutaj, bo niby termin mam na 4 lipca, więc mogę się okazać czerwcową mamusią
także jedną nogą tu a drugą w lipcukusiczka lubi tę wiadomość
-
Evell może będziesz miała chłopczyka skoro tak już dużo ładnie rośnie
No super, same sąsiadki -
nick nieaktualnyHej dziołchy Ślązaczki! Ja jestem spadem na Kujawach, ale cała moja rodzina jest ze Śląska i to ze wszelkich możliwych stron: górnych, dolnych, środkowych
I u nas w domu też mówi się kluchy na parze i też tylko na słodko, a Kujawiaki mówią "pampuchy"... Jak pierwszy raz usłyszałam, to nie wiedziałam co na ten obiad będzie w końcu. A w Poznaniu mówią jeszcze lepiej: pyzy poznańskie...
Co region to obyczaj i smak innyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 15:37
Evell, Kikusia lubią tę wiadomość