Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
elukkkcha245 wrote:Ja już po wizycie wszystko ok. Dziś oficjalnie karta ciążowa założona. No i dał mi skierowania na badania za 2 tygodnie z wynikami mam się zjawić u niego.
To super:) to pierwsze twoja wizyta i udało ci się wyczekać? -
Evell i wlukkkcha super wieści
Evell dawaj pupę Klapsik będzie od ciotki Kasiki za denerwowanie kropka Swoją drogą masz chyba największą fasoleczkę z nas wszystkich Mój tydzień temu maił 4 mm, w porównaniu z Twoim to mini miniEvell lubi tę wiadomość
-
Eowena wrote:Pierwsze rzyganie też już za mną.
Hehe a tak się zarzekałam "eee, ja nie mam żadnych mdłości"
Ja na szczęście mam łaskawe objawy mdłości mam tylko poranne:)
ale gratuluję objawów:)Eowena lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem czy iść już w tym tyg do gina ale innego bo mojego nie ma czy czekać na mojego, będzie od pon za tydzień.Nie wiem czy trzeba lecieć od razu jak się dowie o ciąży czy można chwilkę odczekać.Ovu mi pokazuje ze to 5 tydz ciąży ale wiek płodu to 3 tydzień.ewa
-
Evell wrote:Lauda prosze o zmienienie terminu bo gin mi wyliczyła na 6.06
Świetnie! mamy taki sam termin Skąd jesteś ?
Natka współczuje , wiem jak to jest -
ewkaa28 wrote:Dziewczyny nie wiem czy iść już w tym tyg do gina ale innego bo mojego nie ma czy czekać na mojego, będzie od pon za tydzień.Nie wiem czy trzeba lecieć od razu jak się dowie o ciąży czy można chwilkę odczekać.Ovu mi pokazuje ze to 5 tydz ciąży ale wiek płodu to 3 tydzień.
Hey nie musisz tak od razu biec do lekarza ale tak masz obawy związane z pracą itd to możesz ale sa też giny co tylko przyjmują od 7 tyg lub 8 nie przejmuj sie to Twoja decyzja ja od razu poszłam do lekarza żeby tez mnie zbadał -
lauda wrote:Rozalia, niestety nie jestem z Warszawy i nie wypowiem się, ale czy na Twoim zdjęciu jest mały rottweiler?!
Tak to mały rottweillerek, ale bez obaw nie mam takiego w domu Wychowałam się z suczką tej rasy i sentyment mi pozostał, to była taka słodka maskotka do przytulania, niezwykle wierna. -
Na obiadek dzisiaj gotuję gulasz z kaszą i ogórkiem Ale jakoś nie umiem się do tego zabrać , taki leń mnie złapał
Byłam jeszcze dzisiaj na zakupach , kupiłam sobie spodnie i bluzkę he he jakoś ten czas wolny trzeba wypełniać :_)
Mówiąc barszcz biały to macie na myśli żurek ?
ewkaa28 ja zapisałam się do Gin na pierwszą możliwą wizytę , ale to ze względu, że musiałam iść jak najszybciej na L4 . Byłam wtedy na końcówce 4tcWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 14:56
-
ewkaa28 wrote:Dziewczyny nie wiem czy iść już w tym tyg do gina ale innego bo mojego nie ma czy czekać na mojego, będzie od pon za tydzień.Nie wiem czy trzeba lecieć od razu jak się dowie o ciąży czy można chwilkę odczekać.Ovu mi pokazuje ze to 5 tydz ciąży ale wiek płodu to 3 tydzień.
Ja w sumie byłam wcześniej bo chciałam skierowania na betę dla potwierdzenia ciąży, ale jeśli chcesz coś zobaczyć to zdecydowanie za wcześnie bo lekarz nic nie widzi:) -
Natka88 wrote:Ciąża obumarła... Jest już tak "zaawansowana", że nie mogę sama spróbować poronić, co mnie chyba boli najbardziej- nie dość, że nie jestem w stanie donosić Maluszka, to jeszcze nie umiem sama się pozbierać po wszystkim ;(
Przez 8 tygodni miałam cały świat pod sercem, plany i marzenia. Potem już zaczęłam domyślać się, że coś jest nie tak jak powinno.
Boli też obraz bijącego serducha... Tak krótko bijącego.
Dziewczyny, jesteście WIELKIE, że umiecie się po tym pozbierać, niejednokrotnie więcej niż raz!
Trzymam za Was kciuki, niech Wasze Maleństwa rozwijają się i dają Wam radość.
Ja piernicze tak bardzo mi przykro. Wiem potrzeba czasu sama straciłam ciąże mnoga. Byłam na siebie zła że nie utrzymałam, ani jednego okrusza a miałam je aż 3.
-
Evell wrote:Witam.Już jestem po wizycie serduszko ładnie bije zarodek ma 18,5mm to 9 tydzień na dzień dzisiejszy jest wszystko dobrze wyniki tez sa dobre ale mocz niestety musze powtórzyc,przepraszam,że ost tak panikowałam,ale taka juz jestem niestety bardzo wrażliwa. Pozdrawiam i życze wszystkim miłego dnia )
Super dobra wiadomość -
Truskaweczka250 wrote:Hey nie musisz tak od razu biec do lekarza ale tak masz obawy związane z pracą itd to możesz ale sa też giny co tylko przyjmują od 7 tyg lub 8 nie przejmuj sie to Twoja decyzja ja od razu poszłam do lekarza żeby tez mnie zbadał
no bo w sumie nic mnie nie boli dobrze się czuję a bez sensu pójdę raz do innego potem do drugiego..poczekam jeszcze tydzień i pójdę do swojego:)Truskaweczka250, Toxey lubią tę wiadomość
ewa -
nick nieaktualnyRozalia, jest cudwony ten szczeniak! Jestem wielką fakną rottków. Mieliśmy z mężem adoptowanego ze schroniska na Paluchu. Był to mój największy i najwspanialszy przyjaciel jakiego miałam kiedykolwiek. I tak jak Tobie, do dziś pozostał mi sentyment do tej rasy.
Ostatnio dostaliśmy z mężem maskotkę i jest to pierwsza rzecz o jakiej postanowiliśmy, że będzie dla naszego ludka kochanego.
Evell, gratulacje z powodu udanej wizyty! Masz lanie na dupsko za nerwy i stresowanie fasolki.
Ewkaa, nie musisz lecieć jak strzała do gina. Jeśli dobrze się czujesz, a chcesz żeby ciążę prowadził ten ginkes o którym piszesz, to spokojnie możesz poczekać.
Eowena - pierwsze rzyganko co? Czad...Eowena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny