Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. Wlasnie ketonal dostalam. Nie leje sie ze mnie tak bardzo. Małego raz tylko zostawiłam do cyca tak to na mm jest i noc na oddziale noworodkowym . Narazie nie wezmę go na ręce bo moj m sie boi no i tylko zerkalismy jak spi. Mam nadzieje ze jutro będzie lepiej
Trzymam kciuki za was karmiące i oczekujące.
Narazie tyle.Alorrene13, karolina0522, karolina0522, gosi_a, Ania1704 lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Hej dziewczyny, jestem w szpitalu, pojechałam do wojewódzkiego. Skurcze w szkole rodzenia co 5, 8 minut. Polozna powiedziała, że jak się nasila albo będą częstsze to jechać no i tak zrobiliśmy. Teraz skurcze co 5 minut, na poziomie 100 czekam na badanie USG
sss, agawera, Alorrene13, gosi_a, Dongina, Ania1704, Z., Finezja, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Gratuluję nowym mamom
Gosia powodzenia!
Ja właśnie po wizycie. Maluszek ma się dobrze. Waży 3244, więc jest ok. Szyjka się nieco skróciła, ale zamknięta na wszystkie spustytak więc moja Kluseczka jeszcze trochę sobie posiedzi
Lecę coś zjeść bo mały wyżera mnie od środka. Miłegogosi_a, Finezja lubią tę wiadomość
-
Gosia82. wrote:Hej dziewczyny, jestem w szpitalu, pojechałam do wojewódzkiego. Skurcze w szkole rodzenia co 5, 8 minut. Polozna powiedziała, że jak się nasila albo będą częstsze to jechać no i tak zrobiliśmy. Teraz skurcze co 5 minut, na poziomie 100 czekam na badanie USG
a nie miałysmy spotkać sie na klinicznej;)
powodzenia
-
nick nieaktualny
-
Jadę do domu, skurcze są ale szyjka zamknięta 3cm i jak to lekarz stwierdził jak dobrze wsadzi palca to na jeden. Zrobił usg i zdecydiwal ze aby mnie nie męczyć na patologii odsyła do domu i mam wrócić jaj coś powiedział, zimowe się zacząć w każdej chwilivalbo jeszcze trochę poczekam
-
Gosia82. wrote:Jadę do domu, skurcze są ale szyjka zamknięta 3cm i jak to lekarz stwierdził jak dobrze wsadzi palca to na jeden. Zrobił usg i zdecydiwal ze aby mnie nie męczyć na patologii odsyła do domu i mam wrócić jaj coś powiedział, zimowe się zacząć w każdej chwilivalbo jeszcze trochę poczekam
jak dla mnie to spławienie , chyba ze sie myle -
Poród od pierwszego skurczu może trwać kilka godzin, a może i trzy dni. Skoro nie powodują one skrócenia szyjki to znaczy że raczej to przepowiadacze i myślę, że lekarz chciał dobrze. W końcu lepiej czekać na rozwinięcie akcji w domu niż w szpitalu patrząc się w sufit. Ja przynajmniej tak to widzę.
Z. lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
No i Gosia82 ma termin na 21 czerwca (przynajmniej tak wynika z pierwszej strony), więc po co podpinać oksytocynę i robić coś na siłę?Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje