Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
agawera wrote:a ja bym skorzystała
gosia, też bym korzystałasperma działa przeciwbólowo
no i... jak Ci wygodniej. jeśli wolisz chodzić to chodź, jeśli leżeć to leż.
Osobiście dla mnie np teraz leżenie to koszmar, mam wrażenie, że główkę gniotę między nogam i to boli. xdMaj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Zaliczyliśmy dzisiaj pierwszy spacer, całe 35 minut, duże koło wokół bloku. Wiało i ciepło było tylko w słońcu, ale taka pogoda chyba lepsza niż ta weekendowa. Największy problem miałam z ubraniem sie...Ciuchy ciążowe na mnie wiszą, a w te sprzed ciazy sie nie mieszczę, dramat, o mały włos, a nie wyszłabym na spacer.
Dongina - M. jako doświadczony tato, spisuje sie na medal. Kąpie w tempie ekspresowym, mnie zostawiajac kosmetykę twarzy. Z pępkiem obsługuje sie jak zawodowiec, podobnie z odbijaniem. Z obsługa dzieciaczków jest jak z jazda na rowerze, raz sie nauczysz, zawsze potrafiszNo i pięknie powstrzymuje moje zapędy do podnoszenia Olgi przy każdym kwęknięciu
No i ma duzo więcej zdrowego rozsądku, czy to z temperatura w pokoju, otwieraniem okien, etc.
Jutro wybieramy sie do moich rodzicow na obiad oraz na spacer po Paprocanach. Żeby tylko pogoda dopisała
Za akcje porodowe zaciskam kciuki !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:59
Z., Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a co sądzicie o drugim imieniu? Z tego co widzę, większość jednak dała maluchom po jednym. Jakie argumenty za, przeciw?Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
.aś. wrote:Dziewczyny, a co sądzicie o drugim imieniu? Z tego co widzę, większość jednak dała maluchom po jednym. Jakie argumenty za, przeciw?
my dajemy nikt chyba nie pytał wiec ja nie pisałam . dajemy Zofia Natalia ale ostatnio mi się podoba Zofia Anastazja . dla chłopca też mieliśmy wybrane ,gdyby Zosia była chłopcem dalibyśmy Mateusz Tadeusz -
gosia a dziekuje dzis leniwy dzien,głowa w koncu przestała bolec wiec samopoczucie bardzo dobre...tak sie juz nastawilam ,ze przez 2 tyg itak sie nic nie wydarzy ,ze na twardnienia brzucha juz nawet nie zwracam uwagi ...
As my nie dajemy,M nie chce ,mi to bez roznicy...a on ze względu na to ,ze on ma i w pracy mu sie zdażyło ze 2 imie było powodem do niezrozumienia i stwierdził ,ze skoro to nie konieczne to jego syn nie bezie miał ...chociaz jego mama troche rozpacza bo u nich w rodzinie niby sie bierze po ojcu ...gosi_a lubi tę wiadomość
-
U nas prawdopodobnie będzie Zofia Agata.
Właśnie zasnęła po 2 godzinach przy cycu. Doradca laktacyjny zdziałała cudaScintilla lubi tę wiadomość
-
Spałam do 1 standardowa pobudka i tak sobie pomyślałam. Ze z Mają dostałam na patologii ten zastrzyk po 10 godzinach miałam regulralne skurcze i może tez tak tu będzie, czyli o 5 no teraz się obudziłam i stawia się ta macica jak zwykle ale coś się dzieje bo zaczyna boleć okresowo no nic kładę się i zobaczymy, trzymajcie kciuki za rozwój akcji