Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
cofnelam sie troche wstecz i widze ,ze rozmawialyscie na temat studentow na obchodach. Mialam to samo i czulam sie jak foka.
Ginekolog (nie moj) gadal na temat moich wynikow,studenciakow bylo okolo 5 plus ordynator,dwie pielegniarki. Ledwo miescili sie w sali. Na koncu ginekolog powiedzial "a i ta pani wazy 100 kilo..."
po czym sie zasmial a oni wszyscy na mnie patrzyli jak na ostatniego mamuta...
Co w tym kurde dziwnego,ze kobieta przytyla 20 kilo w czasie ciazy?
z tsh 11,77 i cukrzyca ciazowa? zdiagnozowana w 6 miesiacu? no kur..
gdybym wiedziala,tez bym sie nie zgodzila na ich obecnosc,ale nikt mnie nie poinformowal ani nawet nie dosalam tego na pismie. Tego ginekologa mialam ochote jeb...ac w glowe. Serio. Chamstwo.Wierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo -
soprecious68 wrote:cofnelam sie troche wstecz i widze ,ze rozmawialyscie na temat studentow na obchodach. Mialam to samo i czulam sie jak foka.
Ginekolog (nie moj) gadal na temat moich wynikow,studenciakow bylo okolo 5 plus ordynator,dwie pielegniarki. Ledwo miescili sie w sali. Na koncu ginekolog powiedzial "a i ta pani wazy 100 kilo..."
po czym sie zasmial a oni wszyscy na mnie patrzyli jak na ostatniego mamuta...
Co w tym kurde dziwnego,ze kobieta przytyla 20 kilo w czasie ciazy?
z tsh 11,77 i cukrzyca ciazowa? zdiagnozowana w 6 miesiacu? no kur..
gdybym wiedziala,tez bym sie nie zgodzila na ich obecnosc,ale nikt mnie nie poinformowal ani nawet nie dosalam tego na pismie. Tego ginekologa mialam ochote jeb...ac w glowe. Serio. Chamstwo.
Agatko kochana gratuluję Borysawygladacie cudownie.
Gosiu kciuki zaciśniętepowodzenia,oby szybko i sprawnie poszło.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Agata gratuluję, śliczny Borysek i Ty też wyglądasz pięknie !
A u mnie być może coś się ruszyło, po 6 obudziłam się bo pies piszczał, chciał wody i wstałam poczułm ból okrwsowy,ale znacznie gorszy z naciskiem na 2. Przez całą ciąże nie wziełam ani jednej tab. p. bólowej ani nospy a miałam różne bóle,a teraz pierwsza myśl to muszę coś łyknąć taki ból. Wróciłam do łóŻka i leże liczę skurcze, są co 11 min. Jak się nie wyciszą to wstaję pod prysznic i jem śniadanie i jedziemy na Ip. I tak dziś miałam się tam zgłosić na ktg.
Gosia powodzenia, coś czuję, że u Ciebie będzie szybka akcja:) -
nick nieaktualnyAgata, Ania, Agawera ogromne gratulacje! Ospoczywajcie i cieszcie sie maluszkami:)
Gosia trzymam kciukasy mega mocno zacisniete:)
Soprecious chyba zartujesz? Szkoda ze nie lezalam na sasiednim łóżku, z przyjemnoscia "omówiłabym" na głos jego "walory" fizyczne, chamstwo i chore popisy, a na zakonczenie postraszyla pozwem i wspolczula studentom takiego opiekuna stazu. Acha i skoro sie wysmiewa z kogos w tak intymnym stanie to obśmiałabym jego fiutka w spodniach snujac na glos domysly ze ktos o tak małej empatii i kulturze osobistej pewnie ma mikro fiutka w gaciach i nadrabia gębą
Ja witam sie w rozpoczetym 40 tygodniu. O mamo;)
gosi_a, Muniek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejuniu no własnie wiedziałam ze ktoras mamusia ma identyczna date jak ja i cos mi w tych moich wywodach nie pasowalo:) Gosi_a i EPIC przepraszam. Bede o was juz pamietac:))))
Ja tam chce zeby moje dziecie bylo terminowe, no gora wyskoczylo do 29 czerwca. Zobaczymy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 09:13
EP!C lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata - pięknie wyglądasz
Udało się bez nacięcia! Gratulacje
DUżo zdrówka, rzeki mleczka i szybkiego powrotu do domu!!
Gosia82 - no noSzybkiego porodu!! I czekamy na wiadomości
Finezja - i jak tam?
Dada - ja mam na dziś termin porodu i cisza... Nic się nie dzieje. Szybciej urodzicie ode mnie!!