Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
A1984 trzymam kciuki za wizytę.
Witaj Alamakota;) Fajnie, że będzie wśród nas położna.
A tak w ogóle to właśnie znów zaczyna mnie mdlić;/A1984 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:Moim zdaniem jak czujesz niepokój to leć ja tez ostatnio po tym co sie działo na forum z dziewczynami odczuwałam niepokój i dlatego wczoraj byłam u gina i teraz jestem spokojniejsza a to tez wpływa na maluszka jeśli czujesz że musisz to nie zastanawiaj sie tylko do innego leć:)ja tez teraz dopiero będę miała 26.11 wizytę strasznie daleko do niej:)
Truskaweczka też mam wizytę następną 26.11Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
a ja ide w śr zobaczyć czy bije .. tak sie denerwuje...
chciałabym juz byc w 12 tyg ciąży żeby być spojojniejsza.
Witam Nową Mamusię
ja juz tęsknie za tym widokiem mojego skarbka na usg , już bym go chciała przytulićA1984 lubi tę wiadomość
-
A1984:
no to daj znać jak i trzymam kciuki
ja byłamm w 5 tyg i 4 niu i był zarodek, na następne usg kazała przyjsc w pon ale ja pójde w śr to juz napewno powinno być.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 10:51
-
Dziewczyny pijcie kawę? Ja nie piję odkąd wiem o ciąży ale dziś czuję że muszę... boli mnie głowa, jest mi słabo, jestem na maxa zmęczona i rozkojarzona. Tylko że ja pijam tylko czarną z ekspresu. Eh nie wiem, wolałabym nie narażać malucha na kofeinowego kopa ale mamusia dziś pada na twarz..
-
ja nie pije a pilam rozpuszczalna i mnie odrzuciło o niej ... ale wczoraj miałam smaka i sobie zrobiła, lekka ale nie smakowała mi
wydaje mi sie, że od czasu o czasu to jak sobie lżejszą wypijesz to nic się nie stanieA1984 lubi tę wiadomość
-
A1984 wrote:Dziewczyny pijcie kawę? Ja nie piję odkąd wiem o ciąży ale dziś czuję że muszę... boli mnie głowa, jest mi słabo, jestem na maxa zmęczona i rozkojarzona. Tylko że ja pijam tylko czarną z ekspresu. Eh nie wiem, wolałabym nie narażać malucha na kofeinowego kopa ale mamusia dziś pada na twarz..
Jedna mala kawa na dzień jest dozwolona w ciąży. Ja nie pije bo mi przestała podchodzić a pilam codziennie jedną lub dwie także jak dajesz radę ja wypić to na zdrowie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 11:04
A1984 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
A1984 wrote:Dziewczyny pijcie kawę? Ja nie piję odkąd wiem o ciąży ale dziś czuję że muszę... boli mnie głowa, jest mi słabo, jestem na maxa zmęczona i rozkojarzona. Tylko że ja pijam tylko czarną z ekspresu. Eh nie wiem, wolałabym nie narażać malucha na kofeinowego kopa ale mamusia dziś pada na twarz..
Ja pije kawę z ekspresu z mlekiem, wstaje do pracy o 5:30 i nie dałabym radę.
Nie wymiotuję i wchłaniam dużo witaminek... Pani Ginekolog kazała nie popadać w paranoje i pozwoliła na 1 kawkę dziennieNieukowa lubi tę wiadomość
-
Gonia123 wrote:Ja pije kawę z ekspresu z mlekiem, wstaje do pracy o 5:30 i nie dałabym radę.
Nie wymiotuję i wchłaniam dużo witaminek... Pani Ginekolog kazała nie popadać w paranoje i pozwoliła na 1 kawkę dziennie
Ja też kawę piję Rozpuszczalna ze śmietanką -
Z. wrote:Truskaweczko Ty dziś zaczelas 10 tydzień ciąży. Przynajmniej tak mówi kalendarz belly po lewej stronie też dziś zaczynam 10 tc i nie mogę się doczekać 2 trymestru i przede wszystkim ruchów dziecka kiedy to nie będzie się czekało w az takiei niepewności na kolejna wizyte
Tak jest 10 ale według dzidzi to jest 9ty:) a ja dzisiaj się obudziłam w nocy i cos poczułam w macicy:) nie wiem co to było bo maleństwo to chyba nie...acz kolwiek może sie wierciło po całej macicy hehe
Z. lubi tę wiadomość