Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Toxey wrote:ja caly czas sie stresuje, belly pokazuje ze beta w normie, ale ostatnio przyrosla ponad 100%, a teraz tylko 60%... sama nie wiem co mam myslec. z bety wychodzi ze ciaza jest ponad tydzien mlodsza. musze powtorzyc jeszcze raz, nie wiem czy jutro czy w poniedzialek i sie przekonam. wizyta 17 listopada...
Toxey nie wiem jaka jest wartosc twojej bety ale czym wyzsza beta tym wolniej przyrasta. Tylko na poczatku przyrasta o okolo 66%. Potem podwaja sie np co 4 dni. Zalezy od wartosci. Niestresuj sie -
Dziewczyny zgadzam się że nie należy faceta do niczego zmuszać. Ale napiszę szczerze że jakby mój miał dylematy typu "a jak przestaniesz mnie podniecać? " lub też " ojej zemdleje" to potraktowałabym to jako bardzo niemęskie. Ja będę się męczyć, zapewne będzie mnie bolało w cholerę, on ma być dla mnie najbliższą osobą - ma instynktownie chcieć mnie chronić i o mnie dbać. Wiem że mi w bólu nie ulży za bardzo, ale to też JEGO dziecko i ma być facetem a nie się mazać na widok krwi czy zniesmaczać bo nie wyglądam super sexy Ale to moje prywatne zdanie.
Katha81, nadzieja89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBardzo bym chciala zeby moj M byl przy porodzie ale nie wiem czy to na jego nerwy:) on jak skaleczy palca- mdleje... Także jak tylko bedzie chcial to bedzie, sam z siebie, z wlasnej inicjatywy... Bede go zachecala a co z tego wyjdzie.... Jeszcze duuuuzo czasu )
soprecious68, Nieukowa, Kikusia lubią tę wiadomość
-
Mój mąż na pewno będzie ze mną w tej pierwszej fazie, pomasuje, trochę pogada, może rozśmieszy
Nie wiem jak zapatruje się na samo parcie i krwawą rzeźnię potem, wiem że za mną by w ogień skoczył ale nie wiem czy nie broniłby mnie też przed lekarzami i pielęgniarkami
Z drugiej strony on sam miał dość niemęskie i krwawe doświadczenia na fotelu ginekologicznym (miał kiedyś operację pęcherza moczowego, były powikłania i potem miał jeszcze zabieg na cewce moczowej ;/ generalnie strasznie nie lubi widoku fotela gin i tego co wiąże się z operowaniem krocza i nie wiem czy będzie chciał być na sali... to chyba czas pokaże dopiero... -
nick nieaktualnyJa mam mieszane uczucia, z jednej strony bym chciała, a z drugiej taka rowarta ze wszystkim na wierzchu, często podczas parcia oddaje się jeszcze stolec... Nie wiem czy to by nie było dla nas obojga zbyt wiele... Choć dezycja zapadnie pewnie dopiero przed porodem, teraz nie ma co gdybać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 16:52
-
Ja miala cc pod narkoza wiec nie bylo opcji zeby wszedl ze mna, ale moj m to sie brzydzi nawet zdechlej myszy ( a pajaka zabija bez problemu), wiec raczej by nie chcial isc. Moj szwagier byl przy pierwszym dziecku przy dwoch kolejnych zrezygnowal.
Mozeciemim puscic porod na youtube hehe niech wtedy zdecyduja czy chca przy tym bycsoprecious68 lubi tę wiadomość
[/url] -
Toxey, Katha ma rację, bez paniki, na pewno z maluszkiem wszystko ok :*
Mój mąż nie chce być przy porodzie. Ja też nie jestem pewna, czy to dobre miejsce dla niego. Wiem, że chcę mieć przy sobie mamę i siostrę i one też chcą być wtedy ze mną.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
hej dziewczyny strasznie sie boje jutro mam wizyte u lekarza tak sie boje. zeby nie bylo jak w poprzednich ciazach... ;( kiedy wy widzialyscie juz bijace serduszko na usg ??
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
a co do porodu nie chcala bym zeby moj byl przy nim zapewne by sie wystraszyl. Bo przy mojim synku tak krzyczalam i bylam sama i wole mu nie robic tych przezyc
simon86 wrote:Asia będzie dobrze ja widziałam serducho dokładnie w 6 tyg i 4 dni
Toxey lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki, musiałam trochę odpocząć od Ovu. Cały czas mdłości, nudności, bóle żołądka itd. Dziękuję za pamięć niektórym o mnie ja dzisiaj byłam u gina, bałam się oczywiście ale wszystko jest w porządku. Dzidziuś ma już 2,11 cm, serducho bije i widać mu już rączki, wygląda jak miś haribo
Witam wszystkie nowe mamusie i cieszę się ze wszystkich bijacych serduszek.aga87, Z., lauda, Toxey, Inesicia, Kikusia lubią tę wiadomość
-
Wlasnie wrocilam z wizyty. Ciaza jest 5 dni mlodsza tzn 5tc+6, serduszko bijace. Strasznie sie nie pokoje ta roznica, w poprzednich ciazach tez byla roznica wiekowa tylko ze najczesciej okolo 2-3 tyg. Chyba sie pozegnamy. Nastepne usg 10 list. Znow zaluje ze nie mieszkam w Polsce, lekcewazace podejscie poloznej, ze jesli serce jest widoczne to wszystko ok, i ze najwczesniej za 10 dni moge przyjechac. Zwariuje. Nie wiem czy to z nerwow czy co, ale nawet piersi mnie przestaly bolec1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.