Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
aghata wrote:Tylko u niego tak sie nie da kłaść na boki bo on już imię sie obkrecac i wygodniej mu na prawym czytalm ze w berlinie takim dzieciom zakłada sie specjalne kaski na wyrównanie głowy slyszalyscie coś o tym?
Sista lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Aghata a moze poloz go na boku i zwiniety kocyk podloz za pleckami, zeby sie.obrocic nie mogl... u nas to dziala bo maly tez woli obecnie prawa strone...
U nas po ostatnim patronazu maly ma 4230, ponad 500g w 2 tygodnie ja wiem ze w porownaniu z kluseczkami Donginy, Dady albo Moni to mikrus, ale ja i tak sie ciesze niezmiernie!
I szewek mam zdjety! Chyba poserduchujemy dzisiaj!dorcia8919, Rozalia, karolinka85, Dongina, Sista lubią tę wiadomość
-
Melduję się Młody śpi obok w wózku, mąż w sypialni a ja zabieram się za obiad. Rano byliśmy u dentysty, podłoże pod ząb zrobione, teraz tylko wstawić i w końcu nie będę szczerbata
Wszystkim chorobom i kryzysom mówią won! Niech Was zostawią w spokoju.
Miłego dniadorcia8919, Z., nenette, karolinka85, Dongina, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Dorcia tym 3 zdjęciem wygrałas super mina
Z.mam nadzieje ,ze zaraz mleko wroci,a moze to nie kryzys tylko synek chce wiecej zaraz to sie powinno wyrównać.
Dziewczyny czy jak kąpiel w krochmalu to tez płyn dodawalyscie ?? Chce sprawdzic moze to cos da bo nie fajne te krosty.dorcia8919, Z. lubią tę wiadomość
-
karolinka85 wrote:Joasia kciuki za wizyte zeby bylo wszystko ok..
Dorcia Szymi jaki slodziak.. cos te Szymki maja w sobie
Łobuziaki jak nic, ale jeden taki uśmiech i człowiek zapomina o co się denerwował chyba lubią nas sprawdzać i nasze granice wytrzymałościkarolinka85 lubi tę wiadomość
-
M9je dziec8e tez ma preferencje strony wynikajaca z asymetri 7lozeniowej. Neurolog zalecil nam cwiczenia - zbieracie stopki i nozki w swoje dlonie na wysokosci brzuszka dziecka i ciagniecie na prawo i na lewo spowrotem i tak kilka razy tak aby maluch obracal przy tym glowe z jednej na druga. Do tego przyciagacie nad brzuszkiem raczke lewa do kolanka prawego, raczke lewa do prawej stopki tez nad brzuszkiem i odwrotnie. Ona powiedziala ze to takie cwiczenia prostujace i na to co my mamy wystarczy. Moze sprobuj? Mysle ze nie zaszkodzi.
Sista lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dada jak myjesz w krochmalu to nic więcej tam nie dodawaj,pomocz go tak z 10minut jak się uda i bez spłukiwania wyjmij. U nas niestety krochmal nie pomógł. Ostatnio zaczęłam myć mojego bąbla w olejku arganowym i w końcu nie ma tak suchej skóry. Tyle że przez te upały zaczyna się cały odparzać także zawsze coś,żeby przypadkiem nudno nie było.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualny
-
Joasiu daj znac, napewno wszystko bedzie ok.
Ja bym sie musiala zapisac do gin , za 2 tyg koniec pologu.
Mleka mam polowe mniej niz z poczatku.
Dziewczyny po cc, czy ktoras juz cos probowala serduchowac ? Jestem 4 tyg poz czuje sie dobrze i korci nas sprobowac ;p -
Aha i zastanawiam sie nad metoda antykoncepcji. Schudlam 20 kg i nie chce przytyc bo mam 83 kg. Przed ciaza bralam tabl naraya ale kg szly w gore nie wiem czy przez to czy przez zbytnie pofolgowanie sobie.
Mysle znow o tabsach bo za gumkami nie przepadam. Tylko jak ja karmie pol na pol piersia i mm to czy mozna yabl ? -
nick nieaktualnyNo i juz po
Wszystko ok tylko organizm hormonalnie szaleje. Mam tabletki na zwiększenie krzepliwości krwi, żelazo i hormonalne ( chyba Regulon czy jakoś tak ).
Macica 6 cm i bez żadnych pozostałości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 16:25
Scintilla, dorcia8919, karolina0522, Nieukowa, Z., Ania1704 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Joasiu daj znac, napewno wszystko bedzie ok.
Ja bym sie musiala zapisac do gin , za 2 tyg koniec pologu.
Mleka mam polowe mniej niz z poczatku.
Dziewczyny po cc, czy ktoras juz cos probowala serduchowac ? Jestem 4 tyg poz czuje sie dobrze i korci nas sprobowac ;p
Osobiście nie próbowałam( jestem 5 tygodni po) ale powoli się napalam jak Arab na kurs pilotażuNieukowa, Z., karolina0522, dorcia8919, Sista, nenette lubią tę wiadomość