Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
karolina0522 wrote:Mikolay,
Moją strasznie zezuje, czasami aż patrzeć się nie da bo oczy bolą
Ja się boję, bo sama mam zeza.
Dzwoniłam dziś do medicoveru - jej tam lekarka którą mi poleciła znajoma ze szpitala i się zdziwiłam bo zapisy dopiero na czeriec 2016 !
Może ktoś mi polecić okulistę w warszawie z bliższymi terminami prywatnie -
Teraz się troszkę wyżalę
Mój małż ciągle za mną lata jak pies za suką i chce sexu
A mi wszystko odeszło wraz z pojawieniem się łucji. W ciązy myślałam, że sobie coś wygryzę, a teraz nawet nie zapisałam się do ginka, bo chcę wszystko opóźnić.
karolina0522 - zrobię zdjęcia mojej ztiuningowanej karuzeli może twojemu maleństwu się takie cudo przyda -
mój pulpet
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3427f94ee4cf.jpg
W skrócie. Kup 1 szt/dobę, mało marudzi po zmianie mleka mm na hipp przeciw kolką i wzdęciom, w nocy śpi co 3 h szama , lubi czarno białe p obrazki.
Mamę martwi zezowanie, wyginanie główki na lewą stronę i wyginanie w banana jak biorę ją na ręce
I jutro szczepienie !!!!! A ja dalej nie wiem co robić czy wszystkie na raz ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 20:44
Joasia:), Rozalia, Nieukowa, karolina0522, karolinka85, Dongina, Finezja, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniko byliśmy prywatnie, bo na NFZ sie dostać to cud. A i chciałam mieć pewność badania znaczy prawidłowego wykonania a nie na łapu capy i następny proszę.,
Poza tym Wojciech Bijata znakomity i ceniony chirurg, przesympatyczny gość.
Cena 120 zł. Bada delikatnie, bo Julka nawet sie nie wybudziła, choć USG chwile trwa. Szczerze polecam .
Nr tel jakby co +48 32 755 98 53.
Dziewczyny maluszki przecudneWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 20:58
karolina0522 lubi tę wiadomość
-
Rozalia osz Ty seksi mamuśko! Jak tam po treningu ? Ja chce wystartowac z Mel B tylko sie zbieram i zebrac nie moge - no ale od poniedzialku startuje Pozwolenie od gina jest tylko dupe musze ruszyc
A ogolnie cesarkowe mamy - jak tam seks? Bo nie wiem jak to sie ma do porodu sn vs cc ? Sahara? Dziewiczo?
Gabrys dzis ujdzie - troche marudzil ale juz do tego przywyklam i nawet uwagi nie zwracam jak wrzeszczy - spokojnie do niego gadam i przestaje Zreszta mam wrazenie, że każdy moj dzien jest zaprogramowany - wszystko robie juz z automatu. Marzy mi sie grudzien i święta i ta atmosfera i śnieg. I siedzacy Gabrys przy stole wigilijnym.
Spijcie dobrze Kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:13
Sista, Rozalia, Z., karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Jednak nie nadrobię wpisów bo ciężko się czyta, pisze i kołysze wózek z młodym Mąż pojechał do tesco po pampersy a ja próbuje wszelkich sposobów na uśpienie mojego wampirka.
Dzięki za opinie o mnie ale ja gruba krowa jestem, zdjęcia kłamią
Co do spacerku "warszawianek" to rozumiem że jest przewidziany z dzieciakami? Bo jeśli tak to ja się niestety nie piszę. Tzn bardzo chętnie bym się spotkała ale jechać z nim gdziekolwiek komunikacją to byłoby samobójstwo Jesli jednak mamuśki miałby wyjściowe to ja wpadam na spotkanie, kawkę czy co tam jeszcze
Maglic myślałam że umrę po 10 minutach ale wytrzymałam godzinę Będę walczyć bo kg same się nie zgubią. Oj ja uwielbiam mel b ale myślę że na moją obecną kondycję odpada.
O seksie już pisałam że u mnie jest super Mokro i raczej normalnie, więc szalejemy
Też ostatnio myślałam o świętach, fajnie bo dzieciaki już będa taaakie duże w porównaniu do teraz
Dobra lecę myć zebiska i kłade się, bo nie wiem ile snu podaruje mi dziś mój syn Dobrej nocki!
maglic, karolina0522, Ekkaja, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Karolina: ja mam takie cos z ikei, Radek szaleje cale dnie lezac pod tym ustrojstwem dzisiaj zaczal tracac zabawki wiszace nad nim, nientylko te po bokach. Ledwo dosiega, ale jak mu sie uda to jest "A!a! E? E!" na cale gardlo i macha jak opetany lapami
http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/leka-stojak-z-zabawkami-rozne-kolory__83080_PE209218_S4.JPGWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 22:15
karolina0522 lubi tę wiadomość