Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja kolezanka chudla po Jasminelli ja po Novynette spaslam sie 20 kg. Teraz dostalam Atywie-mam nadzieje ze zaczne ja uzywac chociaz tez zastanawiam sie nad spirala- a w momentach zalamania mam chec podwiazac sobie sama jajniki
/Karolinko, Monia a zebyscie mialy racje z ta owulacja bo szczerze to ja nigdy nie ogarnialam koedy mam i nawet uwagi na to nie zwracalam. Dwa razy w 14 dc uprawialismy seks bez zabezpieczenia i dwa razy wtedy zaszlam w ciaze- pierwsza niestety byla biochemiczna a z drugiej wyszedl moj skarb w inne dni jak strzelalismy nic nie wychodziloWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 11:24
Sista lubi tę wiadomość
-
maglic wrote:Moja kolezanka chudla po Jasminelli ja po Novynette spaslam sie 20 kg. Teraz dostalam Atywie-mam nadzieje ze zaczne ja uzywac chociaz tez zastanawiam sie nad spirala- a w momentach zalamania mam chec podwiazac sobie sama jajniki
żyrcia a jak Ty będziesz sie zabezpieczać też tabsy ? bo już tu temat nawinęłyśmy -
ja kiedyś brałam naraye... i też sie spasłam ale nie wiem czy po nich czy za dużo żarłam
Maglic to widzę, że regularne u Ciebie cykle
ja nie miewałam owu a jak była to mega pożno i jajeczka beznadziejne .
Cykle u mnie to nawet 60 dni ale to wszystko mi sie porobiło jak odstawiłam tabsy i sie zaczęliśmy starać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 11:34
-
Monia ja po tym jak tu któraś napisała że trzeba wymieniać butelki i smoczki co miesiąc,od razu wymieniłam. To było jakoś po półtora miesiąca użytkownika. Nie miałam pojęcia że trzeba wymieniać.
To ja się spasłam po odstawieniu pigułek,ale oczywiście żarcie bez opamiętania też pomogło. A teraz ta pieprzona waga stoi w miejscu
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
XxMoniaXx wrote:czy wasze maluchy też tak charczą w sensie chyba po piciu nie wiem.. gdzieś w gardle czy w nosie ? teściowa mnie nastraszyła, że to w płucach ale ja wyrażnie słyszę że te charczenie jest gdzieś w głowie umiejscowione
To jest charczenie z noska, moj tak robi nawet jak jej wszystkie gile usunę Fridą. To charczenie to zalegające mleko, które dzidziuś wypił- tak czytałam. -
nick nieaktualnyJa przed decyzja o dziecku bralam tabletki anty od 14 roku zycia, mialam przepisane bo mialam takie bole przy okresie ze mdlalam i czolgalam sie do lazienki... myslalam ze moje problemy psychiczne byly spowodowane tylko problemem z operacjami o ktorych kiedys wspominalam ale jak odstawilam na starania to czulam sie jak inny czlowiek. Na mnie strasznie zle dzialaja, chodzilam wsciekla i awanturowalam sie bez powodu dlatego juz nigdy nie mam zamiaru ich brac tym bardziej ze juz mi sie okres uregulowaly i ketonal dawal rade.
Niestety ale chyba jestesmy skazani na gumy i dla pewności Radzi bedzie bedzie musial na koniec wychodzic Jeszcze nie probowalismy bo jakos dziwnie mi tam zszyli i na wejsciu mam jakby taka nitke (mialam szwy rozpuszczalne), boje sie jej zerwac a gin powiedzial ze wlasnie przy pierwszym peknie ale mnie to przeraza wiec jakos odwlekam... ale pewnie na dniach nie bedzie wyjscia bo Radzi juz napalony. Leon dzis non stop spi, przespal noc od 23 do teraz w sumie z 3 przerwami na jedzenie i ulanie -_- juz nawet zmierzylam mu temperature bo stwierdzilam ze chyba chory ale jest idealna wiec pewnie to wina cisnienia i w koncu zadowolony bo nie ma upalu.
No a z tym sexem jakos damy rade, 28 maja 2016 mamy zielone swiatło na siostre dla Leona wiec przez ten czas jakos przetrwamy treningi -
nick nieaktualnyWitam
Maglic spokojnie ciąży nie bedzie my tu przecierz zawsze racje mamy i kropka !!!
Monika smoczki czy to uspakajające czy w butelkach wymieniam co miesiac a butelki co 2. Bo jednak dla mnie mimo wyparzania ten sylikon ulega zużyciu.
No od piątku, kiedy to wziełam 1 tabletkę anty okres znikł !!! Znaczy moze raz lub dwa razy dziennie pojawi sie niewielka smużka krwi podczas podcierania. Moje samopoczucie po tych tabl. w porządku wiec chyba zdecydujemy sie je stosować.
Po dość przespanej nocy juz nasz celibat przebrał miarę i stało sie było super i nawet mokro. Jej juz zapomnieliśmy jak to jest
U nas tez pogoda przyjemna. Obiadek kończy sie gotować i wybywamy na spacer.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 13:03
-
Monia ale Twoja teściowa jest wkurzająca musisz być oazą spokoju żeby z nią wytrzymać pod jednym dachem !
A my wczoraj też mieliśmy pierwszy raz po porodzie u mnie też mokro ale niestety bolało, może nie powinnam przed kontrolą u gina (mam w piątek) ale pan mąż już tak napalony że żyć nie dawał. W sumie mimo bólu było super i mąż mówi że ciaśniej niż przed porodem. Nie wiem czy to możliwe, chyba dobrze pozaszywali mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 13:19
Sista, Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, u mnie się cuda dzieją... wczoraj przeczytałam początek "języka niemowląt" i od dzisiaj wdrażam łatwy plan... póki co... moja córa przespała w łóżeczku tyle ile z pewnością nie przespała w nim od urodzenia i 2 razy zasnęła w nim SAMA. Szok. Cyca ssie trzy razy dłużej niż normalnie (może dlatego, że nie dostaje go co godzinę), właśnie SSIE, a nie udaje, że ssie i generalnie, dzisiaj pozytywnie No i mamusia spokojniejsza, bo ma jakieś założenia, a nie kierowanie się nie wiadomo czym. xd
Co do seksu to ja już czuję, że będzie problem. PANICZNIE się boję. Mąż by chciał, ale mówię, że krwawię i nie chce. Najchętniej odwlekałabym to w nieskończoność
Maglic, ludzie po kilka miesięcy/lat próbują i nie zachodzą, więc bądź dobrej myśli
<swoją drogą jak nam się pozmieniało... xD>Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 13:33
Melia, Nieukowa, Scintilla lubią tę wiadomość
♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
3.07 (20+5) - 372g misia 💙
8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙
-
Nieukowa ja Antkowi nie wsadzalam jeszcze zabawek ale mam taka grzechotke kruliczka pluszowego i klade mu na brzuch i on wtedy cwiczy i widze ze probuje cos tam lapac...podnosi tez raczki do zabawek co wisza na bujaczku. A dzisiaj chcialam mu dac przegotowanej wody w butelce bo kupy nie robil a on zamiast pic to cieszyl sie jak glupi bo mu smyralam dziasla.[/url]
-
u nas też jeszcze kupy nie było a rano sie czerwieniła jak zwykle na kupkę bo robi codziennie ok 5rano , dziś jeszcze nie było / mam nadzieje, że pójdzie jej gładko
Kurcze czuje sie tu tak ... dziewiczo my jeszcze nie po porodzie ale coś czuje, ze niebawem to ulegnie zmianieJoasia:) lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Hehe, wszystko jest dobre z umiarem, szczegolnie dzieci
Ja slyszalam ze podczas kp mozna spirale zalozyc- ciekawe czy to prawda bo bym od razu u gina sie umowila na zalozenie... Jesli zdecydujemy sie na 2 dziecko to za 3-4lata...
Aghata, Zyrcia pytanko do was- kiedy maluszki zaczynaja trzymac w raczce przedmioty? Bo nie wiem czy mam Radkowi cos juz wkladac do rak mimo ze nie ogarnia ze chwycil, czy jakos sam mi da znac ze to kuz trn czas ze chce chwytac?
Nieukowa - ja jestem umówiona na spirale na październik, a karmić planuje do czerwca, czyli powrotu do pracy
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
HEJA
Cóż ... Maglic życzę Ci abyś nie była w ciąży. Myślę, że tak jak dziewczyny piszą, tak łatwo o cud to nie jest
Ja chyba planuję podobnie do Zyrci... Zacząć się starać ok. maja, najchętniej zaszłabym w lipcu aby moja córa była kwietniową Baranicą jak ja heheh no chyba że znowu chłopak by był ... Dobra jeszcze niewiadomo jak będzie.
Joasiu a gdzie kupujesz smoczki, butelki, w necie czy w sklepach? Jakoś nie mogę namierzyć sprzedawcy który by wszystko miał co chcę... chyba, że ten nasz z okresu ciąży ... jak on się nazywał ? r_p coś tam coś tam?
My dziś ze spaceru wróciliśmy wcześniej bo zaczęło padać ale szybko przestało. Taka dziwna pogoda ...
Ja wcześniej używałam tabletek antykoncepcyjnych yaz a teraz mi dała Vixpo, że niby tańsze ... czekam na okres aby zacząć używać.
MIŁEGO DNIA !!!
karolina0522 lubi tę wiadomość
-
Ja mam 5 butelek plus szósta taka której nie lubi ... zmienię jak zmieni się smoczek i pojemność będzie większa potrzebna czyli po 3 miesiącach.
Co do pasów to nie wiem ile mam w pasie. Uznałam że L będzie za mało ściskał a S nawet nie rozważałam, nie byłam aż tak chuda wcześniej. M mnie ściska, też myślę ile mam go nosić, w domu już chyba zdejmę ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:48
-
nick nieaktualnyAlorrene13 wrote:HEJA
Cóż ... Maglic życzę Ci abyś nie była w ciąży. Myślę, że tak jak dziewczyny piszą, tak łatwo o cud to nie jest
Ja chyba planuję podobnie do Zyrci... Zacząć się starać ok. maja, najchętniej zaszłabym w lipcu aby moja córa była kwietniową Baranicą jak ja heheh no chyba że znowu chłopak by był ... Dobra jeszcze niewiadomo jak będzie.
Joasiu a gdzie kupujesz smoczki, butelki, w necie czy w sklepach? Jakoś nie mogę namierzyć sprzedawcy który by wszystko miał co chcę... chyba, że ten nasz z okresu ciąży ... jak on się nazywał ? r_p coś tam coś tam?
My dziś ze spaceru wróciliśmy wcześniej bo zaczęło padać ale szybko przestało. Taka dziwna pogoda ...
Ja wcześniej używałam tabletek antykoncepcyjnych yaz a teraz mi dała Vixpo, że niby tańsze ... czekam na okres aby zacząć używać.
MIŁEGO DNIA !!!
Jak kiedyś mówiłam u mnie najcześciej w drugiej turze zdarzają się bliźniaki i nie zdziwiłabym się jakbym miała mieć w drugiej turze dwóch chłopów, a wtedy będę miała ich już 4 więc zwariuję ;d
Jako, że nie mieliśmy problemów z zajściem, bo udało się za drugim podejściem to będę rozkminiać te metody na dziewczynkę, bo innej opcji nie biorę pod uwagęAlorrene13, Nieukowa lubią tę wiadomość