X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Ulema Debiutantka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też czekam na akceptację :)

Agatka 28.06.2015 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też się zarejestrowałam na nowym forum i czekam...:)

• aghata Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja czekam :)

preg.png[/url]
  • Sista Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pamiętajcie, na nowym forum logujemy sie tym samym nickiem Co tutaj :) W przeciwnym wypadku Marcia nie akceptuje :) Czekamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 22:39

Marcia86 lubi tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja tez czekam :)

A my dzis zakupowo ... Rany za dwa tygodnie witaj szkoło :( pewnie czasu na forum przy chłopakach uczniakach bedzie malutko :( Póki co szkolne zakupy rozpoczęte.

Miłego wieczoru

Jak juz w komplecie zawitamy na nowym forum tu usune mój profil .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 22:48

• Finezja Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z telefonu też można się zarejestrować na nowe forum bo wklejam adres i nie wyskakuje mi forum? :\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 23:07

qdkk8u69wcmbbuud.png]
  • Finezja Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok juz mi się udało zarejestrować, czekam na akceptację :)

Sista lubi tę wiadomość

qdkk8u69wcmbbuud.png]
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki. Widze,ze juz chyba sie przenioslyscie. Szkoda bardzo, bo lubilam Was podczytywac. Sama pare razy sie udzielalam, bo czas nie pozwalal nigdy i glupio tak sie w trwajace juz rozmowy wyciskac ;) korzystalam zawsze z Waszych rad jakie miedzy soba dawalyscie ws. Dzieciaczkow.
    Smutno tu bedzie

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja czekam na akceptację :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Zozolek Przyjaciółka

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez czekam, choc wczoraj odezwalam sie pierwszy raz to mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona

ukdy3e5exkks76t9.png
  • Tuptuś Ekspertka

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) widze, ze nie tylko ja bylam stala czytelniczka forum. Przykro mi, ze sie nie odwazylam dolaczyc do Was wczesniej, no ale coz czasu nie cofne. Poniewaz zamykacie watek to chcialabym Wam wszystkim podziekowac za wiele wspanialych rad, ktore nieswiadomie udzialyscie tez mi, dzieki Wam ciaza, porod oraz poczatki maciezynstwa nie byly takie trudne. Sciskam Was dzielne kobietki i Wasze piekne malenstwa. Zycze tez wielu radosnych chwil. Pozdrawiam ☺️

Joasia:), Nieukowa, dorcia8919, Dongina lubią tę wiadomość

mhsvclb12eebnfwx.png
  • Zozolek Przyjaciółka

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze nie pisalam z wami od samego poczatku ale bardzo sie zwiazalam z forum , czytalam wasze smutki i radosci-przezywalam tak samo jakbym byla jedna z was. Nie mialam smialosci sie odezwac, a teraz kiedy chcecie sie przeniesc nie wyobrazam sobie nie czytac was. Cala zagrozona ciaze przetrwalam dzieki wam a teraz chce przetrwac trudy i radosci macierzynstwa, dlatego prosze o akceptacje na wasze tajne forum. Obiecuje sie udzielac:-)

ukdy3e5exkks76t9.png
  • Anetaaaaa Debiutantka

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was ! Ja także się zarejestrowałam ale tu było mi już bardzo ciężko wbić się w rozmowę, miałam wrażenie i nadal je mam że wszystkie jesteście jakby od zawsze a ja nowa i cóż może nie być łatwo. Mam nadzieję, że w tym nowym forum będzie tak samo i ja będę mogła i nie będę się bała udzielać. Pozdrawiam i spokojnej nocy Wam życzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 22:59

• Tuptuś Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny juz chyba na stale przeniosly sie na prywatne forum

mhsvclb12eebnfwx.png
  • Tuptuś Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/po-narodzinach/dzieci-ii-kwartalu-2015,8203,4.html?sd=1

Tu jest nas kilka dziewczat, mam ktore urodzily w II kwartale tego roku

mhsvclb12eebnfwx.png
  • sunrise Koleżanka

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze jakie zmiany :(
    Pewnie juz Was nie ma, ale jeśli jeszcze któraś z Was zagląda to proszę o wasze zdanie. Moja prawie 2 miesięczna niunia ma jedną stronę silniejszą, czy zauważyliście coś takiego u swoich dzieci?
    Czy Waszym dzieciaczkom zdążą się pokasływać i często kichać? Moja niunia często kicha od urodzenia. Pokasłuje rownież, ale kiedyś było to 2-3 razy na dobę a teraz czasem nawet i 5-8 razy na dobę. Do tego ma często czkawkę. Proszę powiedzcie jak mają Wasze maluszki bo ja zaczynam już sfinksować.... Aaa i jeszcze czasem dziwnie oddycha, jakby była asmatyczką. Jak przychodziła położna to mówiła ze to normalne ale ja juz nie wiem.... :(

• siamyrka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej laski. Ale przeciez te forum nie musi przestac isniec! :)
    Dziewczyny, które sie tam zgraly- przeniosly sie. Ale jest jeszcze nie jedna, która urodzila w czerwcu :) wiec ciagnijmy dalej watek :)
    Moj Synek- Nathanek w ndz konczy 9 tyg :)
    Robi wiele postepow. Obraca sie z brzuszka na plecki juz od ok 2 tyg. Wczoraj zaczal ladnie chwytac gryzak i trafiac do buzi (choc nie zawsze mu wychodzi )
    Wlasnie jestem w Pl (na stale mieszkamy w Norwegii ) I w pon idziemy do pediatry. W No niestety wielu badan nie robia, np usg bioderek, nie sprawdzaja napiecia miesniowego. A Maly strasznie glowe odchyla i martwi mnie to. Poza tym bardzo ulewa. Jest na piersi. Karmie juz z przerwami a zawsze po jedzeniu zwraca polowe tego co zjadl. I meczy go to, bo krzywi sie a niekiedy placze przy tym :( moze miala ktoras z Was taki problem?
    Piszcie tu tez Dziewczyny :)

Tuptuś lubi tę wiadomość

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunrise. Moj Synek tez czesto kicha i pokasluje. I tez mowily mi polozne ze to normalne. W pon zapytam pediatre. Ale poki nie ma goraczki to chyba jest ok (tak mi sie wydaje). Moj jeszcze b.czesto sie krztusi :/ strach go samego w bujaku zostawic... I tez czasami b.dziwnie oddycha :/

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • Tuptuś Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunrise wrote:
    O kurcze jakie zmiany :(
    Pewnie juz Was nie ma, ale jeśli jeszcze któraś z Was zagląda to proszę o wasze zdanie. Moja prawie 2 miesięczna niunia ma jedną stronę silniejszą, czy zauważyliście coś takiego u swoich dzieci?
    Czy Waszym dzieciaczkom zdążą się pokasływać i często kichać? Moja niunia często kicha od urodzenia. Pokasłuje rownież, ale kiedyś było to 2-3 razy na dobę a teraz czasem nawet i 5-8 razy na dobę. Do tego ma często czkawkę. Proszę powiedzcie jak mają Wasze maluszki bo ja zaczynam już sfinksować.... Aaa i jeszcze czasem dziwnie oddycha, jakby była asmatyczką. Jak przychodziła położna to mówiła ze to normalne ale ja juz nie wiem.... :(

Moj synek nie kaszle, ale kicha czesto. gdy robi to w krotkich odstepach to czyszcze mu nosek, zazwyczaj siedza tam ajkies giluski. Oddycha raczej normalnie. Jesli polozna Cie uspokaja to mysle ze nie ma sie czym martwic. :)

mhsvclb12eebnfwx.png
  • Tuptuś Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze nas przybywa :) juz sie balam ze temat umrze smiercia naturalna

mhsvclb12eebnfwx.png
‹‹ 1669 1670 1671 1672 1673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ