Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sss a skad wiesz jak sie żulowi odbija?? Hehe rozsmieszylas mnie tym tekstem. We wtorek mija 3 tyg odkad jestem na zwolnieniu, nie wiem kiedy to zlecialo. Mamy juzmpolowe listopada, zaraz miolaj, swieta, nowy rok i zleci ta nasza ciaza migiem. Ale nie ukrywam, ze chcialabym juz byc w 20 tygodniu.
Ja za usg z przyziernosci 3d place 120zl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:36
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGonia123 wrote:Zyrcia Ty robisz też badanie PAPP-A ?
kasika8303 wrote:Zyrciu kciukam za wizytę kochana!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaghata wrote:Zyrcia bedziesz pierwsza, masz natychmiast po wizycie, najlepiej jeszcze w trakcie (zartuje;p) napisac co i jak.
Jak tylko dotrę do domu dam znać, a że wizyta dopiero o 20 to możecie mnie się spodziewać o 21,30, bo to na drugim końcu miasta
-
A ja już kończę te czytanie idę spać bo padne.jestem do niczego zrobiłam synkowi obiad ale sprzątać musi dziś S jak wruci do domu miłego dnia wam życzę pa
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
Zyrcia powodzenia na wizycie!
Ja mam 29 lat - zdecyduję się na USG + Pappa, jak coś wyjdzie źle - NIFTY z krwi.
Mi wszystko śmierdzi (łącznie z moim facetem, jezu...). Miód mi śmierdział żulem autobusowym. Herbata mi śmierdzi starą ścierą, perfumy - nie mogę używać. Mój krem przeciwko rozstępom ma jakiś kokosowo orzechowy zapach który po prostu mnie odrzuca
A najbardziej śmierdzą pomidory - normalnie zwala z nóg.
-
nick nieaktualny