Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
ło matko, no to faktycznie goni ci ta beta nieźle!! super:-)
Suzanna22 wrote:W tym akurat miesiacu owulka wypadła 18dc lub 19dc dlatego pęcherzyk mógłbyc mniejszy beta hcg przyrasta wiec jestem dobrej mysli dzisiejsza beta 17906,6mlU/ml , mam nadzieje ze gin nie bedzie kazal juz powtarzac : -
nick nieaktualnywitajcie słoneczka ja juz po wizycie pęcherzyk ma 13 mm to 6 tydzień według usg serduszka jeszcze nie dane mi było zobaczyc mimo to ciesze sie mam przyjsc za dwa tyg Viola jak u cb ? bo coś ost mówilas ze dziś też masz wizyte lub miałas ?
lauda, Inesicia, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Hej Evell, dzięki za pamięć. Tak ja tez mam zaraz wizytę, na 16.20. I siedzę jak na szpilkach.
Gratuluję pęcherzyka-giganta!!
Evell wrote:witajcie słoneczka ja juz po wizycie pęcherzyk ma 13 mm to 6 tydzień według usg serduszka jeszcze nie dane mi było zobaczyc mimo to ciesze sie mam przyjsc za dwa tyg Viola jak u cb ? bo coś ost mówilas ze dziś też masz wizyte lub miałas ? -
nick nieaktualnyJa wstępnie podjełam decyzję i idę 10.10 na samo usg. Będą robić je młodzi uczący się lekarze lub specjalizujący się w tej dziedzinie pod kontrolą lekarza ginekologa oczywiście. Jeśli będzie wszystko w porządku (a musi być!) to 23.10 idę do swojego gina bo tak już się umowiłam dużo wcześniej. Nie będzie on prowadził mojej ciąży bo niestety nie pracuje w szpitalu a w moim mieście niestety lepiej mieć takiego lekarza.
Viola lubi tę wiadomość
-
Evell wrote:witajcie słoneczka ja juz po wizycie pęcherzyk ma 13 mm to 6 tydzień według usg serduszka jeszcze nie dane mi było zobaczyc mimo to ciesze sie mam przyjsc za dwa tyg Viola jak u cb ? bo coś ost mówilas ze dziś też masz wizyte lub miałas ?
Witaj kochana:) i stało się obie wylądowałyśmy w Czerwcówkach:)Super że widziałaś pęcherzyk:) ja jeszcze nie robiłam usg, zorbie jak będzie już serduszko biło to zabiorę męża;)Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja oprócz kwasu foliowego biorę luteinę ( ale jestem po 2 poronieniach więc wyjścia nie ma). Pierwszą wizytę mam 12.10, pewnie od razu dostanę zwolnienie do pracy i czeka mnie leżenie. Teraz też tylko do pracy i po pracy od razu do łóżka leżeć.
Jutro mam zamiar powiedzieć w pracy- czeka mnie masa delegacji na które nie mogę pojechać i czas im tam w robocie to uświadomić. Stresuję się ich reakcją no ale cóż..... rzeczy ważne i ważniejsze a maleństwo jest teraz najważniejsze -
nick nieaktualnyTruskaweczka250 wrote:Witaj kochana:) i stało się obie wylądowałyśmy w Czerwcówkach:)Super że widziałaś pęcherzyk:) ja jeszcze nie robiłam usg, zorbie jak będzie już serduszko biło to zabiorę męża;)
-
Heloł!!!!!!!! Jestem juz w domu, z wrażenia nie wiem jak dojechalam:-) no wiec widziałam pęcherzyk ktory ma 10 mm a w nim zarodek!!! Dzidziulek ma 2 mm i z USG wychodzi 5w5d. Dziewczyny pierwszy raz po 3 poronieniach zobaczyłam zarodek!!! Wcześniej było tak że albo nie rósł pęcherzyk albo nie rósł zarodek itd Wiem że dopóki nie usłyszę serduszka powinnam wstrzymać emocje ale po prostu nie potrafię. Życzę wszystkim takiego widoku z całego serca:-)
Inesicia, Evell, Czarnaa94, lauda, Amberla, Nieukowa, Ewelcia, Z., Eowena, renatkach, Buziulka, Aka81, aga87, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Heloł!!!!!!!! Jestem juz w domu, z wrażenia nie wiem jak dojechalam:-) no wiec widziałam pęcherzyk ktory ma 10 mm a w nim zarodek!!! Dzidziulek ma 2 mm i z USG wychodzi 5w5d. Dziewczyny pierwszy raz po 3 poronieniach zobaczyłam zarodek!!! Wcześniej było tak że albo nie rósł pęcherzyk albo nie rósł zarodek itd Wiem że dopóki nie usłyszę serduszka powinnam wstrzymać emocje ale po prostu nie potrafię. Życzę wszystkim takiego widoku z całego serca:-)
Super wiadomosc kochana :* kiedy masz następną wizyte ? -
Evell, Viola cieszę się, że u Was wszystko w porządku;) Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 19:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kasika8303 wrote:Cześć dziewczyny, ja oprócz kwasu foliowego biorę luteinę ( ale jestem po 2 poronieniach więc wyjścia nie ma). Pierwszą wizytę mam 12.10, pewnie od razu dostanę zwolnienie do pracy i czeka mnie leżenie. Teraz też tylko do pracy i po pracy od razu do łóżka leżeć.
Jutro mam zamiar powiedzieć w pracy- czeka mnie masa delegacji na które nie mogę pojechać i czas im tam w robocie to uświadomić. Stresuję się ich reakcją no ale cóż..... rzeczy ważne i ważniejsze a maleństwo jest teraz najważniejsze
Ja tez biore luteine 2*100mg -
Czewsc kochane...nie pisalam dzisiaj bo mam limit wyczerpany w telefonie a z pracowego kompa nie moge pisac...oczywiscie witam tez nowe mamusie..
Viola ciesze sie ze wszystko ok
Ja jutro mam usg przed 8 rano nie wiem czy napisze czy tel polaczy mnie z netem. Wyniki krwi ok tylko tsh wciaz za wysokie ale dawke zwiekszalam 2 tyg temu takze troche za bardzo pospieszylam sie z kontrola, no ale trudno, za miesiac powtorzy i zobaczymy.[/url]