Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja złapałam jelitówkę ;/ Przynajmniej wiem czemu wczoraj miałam gorączkę... jak nie urok to sraczka ;/
Viola gratuluję USG
Ja dziś zrobiłam sobie drugi teścik, żeby mieć na pamiątkę
Porónanie z pierwszym dodatnim testem sprzed 3 dni piorunujące.
http://www.tinypic.pl/uq5qyn1sbyum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 20:23
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Nieukowa.....faktycznie jak nie urok to.....opryszczka! Ja znowu mialam zimno jak zrobiłam test i byłam w stresie bo podobno różnie to może być w ciąży z tym wirusem.....kuruj się i nie daj się sraczce;-) a test super co znaczy że beta ładnie przyrasta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 08:11
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. U mnie nadal objawów brak, z wyjątkiem wahań nastroju i płaczliwości, która pojawia się między innymi dlatego, że innych objawów brak... Echhh i bądź tutaj człowieku mądry.
Miłego dnia wszystkim!Viola, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Viola gratulacje! Mnie na myśl o piątkowym usg boli brzuch z nerwów. Nie wiem jak ja to przetrwam.
Lauda ja w pierwszej ciąży do 6tc nie miałam objawów, a może nawet i dłużej.
Teraz mam obolałe piersi (od wczoraj bardzo), bardzo lekkie mdłości a może bardziej wstręt do jedzenia. I napuchnięty brzuch.Viola lubi tę wiadomość
-
Dzięki Aka, ja też przed wizytą byłam jak galareta, ale cieszę się że poszłam bo bardzo mnie ta wizyta uspokoiła.
Lauda nie denerwuj się, przecież nie zawsze są objawy. Ja w poprzedniej ciąży miałam MEGA objawy, przeleżałam 2 miesiące bo miałam tak potworne mdłości że nie byłam w stanie nic robić, i co? i nic, ciąża się nie rozwijała, a ja mimo tego że zdychałam i miała książkowe objawy poroniłam. Tak więc nie zawsze rzyganie czy mdłości są gwarancją zdrowej ciąży. -
Aghata, pisz szybko jak twoja wizyta!! może uda się coś naskrobać z telefonu?
aghata wrote:Czewsc kochane...nie pisalam dzisiaj bo mam limit wyczerpany w telefonie a z pracowego kompa nie moge pisac...oczywiscie witam tez nowe mamusie..
Viola ciesze sie ze wszystko ok
Ja jutro mam usg przed 8 rano nie wiem czy napisze czy tel polaczy mnie z netem. Wyniki krwi ok tylko tsh wciaz za wysokie ale dawke zwiekszalam 2 tyg temu takze troche za bardzo pospieszylam sie z kontrola, no ale trudno, za miesiac powtorzy i zobaczymy. -
lauda wrote:Cześć dziewczyny. U mnie nadal objawów brak, z wyjątkiem wahań nastroju i płaczliwości, która pojawia się między innymi dlatego, że innych objawów brak... Echhh i bądź tutaj człowieku mądry.
Miłego dnia wszystkim!
Ja to już zaczynam czuć że jestem w ciąży w 5 tyg to nie miałam takich objawów specjalnych skurcze miałam ale dobrze się czułam, piersi bolały ale teraz od kilku dni mam takie mdłości jak wstanę rano ze lecę do łazienki co chwile do puki coś nie zjem to mnie mdli z powodu pustego żołądka:( jak zjem troszkę bo nie mam apetytu to wszystko jest ok przez cały dzień -
Dziewczynki chyba się "przepiszę" do Was Mimo że wg bbf mój termin jest na 31.05, to miałam późną owulację, więc na bank będę czerwcowa
Ja byłam u gina zaraz po pierwszej becie, ale nie badała mnie w ogole, dostałam tylko pregna plus i tyle.
Jutro kolejna wizyta, pierwsza u mojego prowadzącego. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, póki stresuję się bardzo. To będzie 6tc+2Truskaweczka250, Inesicia, lauda, Evell lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Dziewczynki chyba się "przepiszę" do Was Mimo że wg bbf mój termin jest na 31.05, to miałam późną owulację, więc na bank będę czerwcowa
Ja byłam u gina zaraz po pierwszej becie, ale nie badała mnie w ogole, dostałam tylko pregna plus i tyle.
Jutro kolejna wizyta, pierwsza u mojego prowadzącego. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, póki stresuję się bardzo. To będzie 6tc+2
To zapraszamy:) mnie Badał na pierwszej wizycie powiedział że jest ok:)Leki te które brałam czyli kwas żelazo magnez kazał nadal brać ale słyszałam że żelazo jak się bierze na własną rękę jest szkodliwe dla zębów bo się psuja ale już zrobiłam morfologie i zobaczymy czy trzeba nadal brać -
hej
wpadam Wam życzyć miłego dnia
ja musze czekać do czw. na powtórne badanie hcg z krwi i zobaczymy czy wszystko jest dobrze - mam ogromną nadzieję, że tak - innej opcji nie ma. Chociaż martwi mnie trochę to, że od dwóch dni prawie wgl. mnie nie bolą piersi czytałam, że ponoć na początku ciąży może tak być, że objawy raz są nasilone a raz nie ma ich wgl..ale jakiś niepokój jest i chyba pozostanie ze mną już do końca..jedyne co moge zrobić to czekać do czw. i brać dup-ka tak jak lekarz kazał..a w czw. ok 13stej się wszystko rozjaśni oby POZYTYWNIE !!
Kochane życzę Wam samych pozytywnych wieści na wizytachTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
simon86 wrote:Hej Truskaweczka ja mam podobnie jak Ty! dopóki czegoś rano nie zjem to mnie mdli! wymyśliłam więc sobie dobry sposób - jem śniadanie w łóżku
-
Hejka Mnie z rana też delikatne mdłości dopadły ale to dlatego że musiałam wstać wcześnie, bo jak się wyśpię ile chcę to nic mi nie jest A mnie bolą sutki też raz bardziej, raz mniej.
A moje sny to jakaś masakra. Dziś mi się śniło że ciążą się nie rozwijała -
Czarna a ty nie miałaś wizyty wczoraj czasami? Przyznaj się tu bez bicia:-)
Czarnaa94 wrote:Hejka Mnie z rana też delikatne mdłości dopadły ale to dlatego że musiałam wstać wcześnie, bo jak się wyśpię ile chcę to nic mi nie jest A mnie bolą sutki też raz bardziej, raz mniej.
A moje sny to jakaś masakra. Dziś mi się śniło że ciążą się nie rozwijała -
Viola wrote:Czarna a ty nie miałaś wizyty wczoraj czasami? Przyznaj się tu bez bicia:-)
Miałam mieć wczoraj ale położna mi przełożyła i byłam w środę. Następna za tydzień Na pewno dałabym znać, ale dzięki za pamięćViola lubi tę wiadomość