Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie w klubie Chińczyka
Jadłam ostatnio również sajgoneczki z pikantnym sosem, bo nie miałam ochoty akurat na większe danie. To co pyszne to ogórki kwaszone a i lody czekoladowe znalazłam ostatnio w zamrażalniku więc nie jest źle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 13:14
-
cześć dziewczyny właśnie wróciłam z usg.
ohhh jakie emocje że aż musiałm się położyć.
dzięki Bogu wszystko w porządku.Przezierność karku -1,6mm Hr-156u/min. Kość nosowa widoczna.Reszte wszystko widoczne i prawidłowe.
Mowię was jak usłyszałam serduszko to łzy mi ze szczęścia leciały ciurkiem. Jeszcze ze szczęścia mi łzy lecą.... oh cudowne uczucie. wszystkie paluszki są.Truskaweczka250, Alorrene13, Inesicia, Gonia123, Z., Katha81, Joasia:), Magda_lena88, Czarnaa94, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Gonia123 wrote:o 16:30
to wejdziemy prawie w tym samym czasie hehe.
Trochę się boję
Ja też bo teraz to będzie robił padanie na Przezierność karku i sprawdzać czy jest ok w rozwojem maluszka oby było zdrowe i wgl żeby tam nadal było..na razie nie myślę o tym ale jutro to będę cały dzień czekać a w środę to już w ogóle:) ale ja tak mam zawsze przed usg boje się. -
Dokładnie to samo sobie myślę. Ja byłam miesiąc temu, więc dla mnie czekanie to wieczność, wszystko mnie ciekawi ile dzidzia już mierzy itd.
Jeszcze ostatnio miałam mega smutny sen, że byłam na wizycie i dzidziuś mało urósł, ale tak się wystraszyłam, że się przebudziłam.
-
Elukkkcha to cudownie
ciesze sie razem z Toba
Ja tez juz w domu. Moje malenstwo ma sie dobrzelozysko ulozone na tylniej scianie macicy, szyjka macicy ma 43mm, PH w pochwie 4 czyli wszystko tak jak ma byc
ulzylo mi
Aa dzidzius jest juz teraz ulozony glowka w dol. Poza tym toxo mam ujemne i mam uwazac z jedzeniema takie male plamienia to moga byc w terminach @ ma je ponoc 2 na 3 ciezarne. Mam sie nie martwic.
Z., elukkkcha245, Inesicia, Truskaweczka250, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Joasia będę trzymać mocno kciuki!
Evell jak się mocno martwisz to tak jak pisała Joasia, zadzwoń do ginka.
Ja też chcę chińczyka! Był u nas kiedyś pyszny chińczyk dopóki kucharzem był wietnamczyk. Potem odszedł i się niejadalne zrobiło, a teraz wcale Gesslerowa z tego Pierożkarnię zrobiła
Ja ostatnio ciągle jem bułki z samą polędwicą. Pomimo że nie jadam za bardzo wędlin. A colę też zdarzy mi się wypić, raz na jakiś czas nie zaszkodzi -
Evell ja bym dzwoniła do gina, lepiej dmuchać na zimne żeby oszczędzić sobie stresu.
Ja też ostatnio musiałam zjeść zupkę chińską, a poza tym to tortille z McDonalds jadłabym non stop (aczkolwiek skusiłam się tylko dwa razy).
Słodyczy jem natomiast znacznie mniej niż przed ciążą więc super.
Ja mojego okruszka zobaczę dopiero za tydzień i już nie mogę się dosłownie doczekać. -
nick nieaktualnyA ja dziś naleśniki
wizyta dopiero w piątek, jestem zestresowana bo chyba mnie jakieś przeziębienie bierzegardło mnie boli i jestem bardziej słaba niż zwykle -_- myślicie, że leczenie czosnkiem i cytryną da radę czy jakieś leki...? Bo szczerze mówiąc ostatnio byłam chora dwa lata temu i generalnie nigdy lekami się nie leczyłam. Dzidzi nic się nie stanie jak mnie jakieś choróbsko dopadnie ??
-
Hej dziewczyny. Fajnie ze wizyty pozytywne.
Ja w wekend tez zgrzeszylam zjadlam pizze mniam..mniam... Jutro robie duszone ziemniaki z kefirem mmmmmmm....mam taki posmak w ustach ze szok nawet cukierek nie pomaga. Chodzi za mna tak fasolka co jedlismy z mezem w Hiszpani .....ah te zachcianki.
Mulilo mnie pol dnia a juz sie martwilam ze ustaje.
Musze jutro napisac do lekarza zeby moje wyniki zobaczyl, mam nadzieje ze nie zapomne bo skleroze mam ogromna ostatnio.Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm