Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasika ogromnie ci współczuję, niesamowicie silna jesteś że tyle stresu jesteś w stanie wytrzymać...
Dostajesz coś na tę krzepliwość? Jakieś clexane czy coś takiego? Zaczynasz krwawić jak się ruszasz czy tak niezależnie od tego co robisz?
Trzymam kciuki żeby było dobrze i żebyś w końcu raz na zawsze wydobrzała... -
Nieukowa wrote:Kasika ogromnie ci współczuję, niesamowicie silna jesteś że tyle stresu jesteś w stanie wytrzymać...
Dostajesz coś na tę krzepliwość? Jakieś clexane czy coś takiego? Zaczynasz krwawić jak się ruszasz czy tak niezależnie od tego co robisz?
Trzymam kciuki żeby było dobrze i żebyś w końcu raz na zawsze wydobrzała...
Bez względu chyba na to co robię. Chociaż wczoraj 4 h spędziłąm czekając na wizytę u ginaNa krzepliwość biorę akard 2x1.
-
Cześć Dziewczyny,
jeszcze 2 i pół godziny do wizyty i stres na maxa. Niby wszystko w porządku, ale uspokoję się dopiero jak zobaczę Groszka na USG.
Kasika - wszystko będzie dobrze, musi być. Myśl pozytywnie !!!
Iniesica - Wszystkiego co najlepsze, dużo zdrowia i spełnienia najskrytszych marzeń !!!
A1984, Lilirose - niedobór żelaza to ja mam niestety od lat. Jak spadało do poziomu krytycznego, dostawałam końskie dawki żelaza. Jem według zaleceń dużo wołowiny, soku z buraków, zielonych warzyw liściastych. Ale i tak myślę już o suplementach.
Katha - dzięki za pomysł z sokiem pomidorowym, o tym nie wiedziałam, a uwielbiam
Nieukowa - lubię sukienki i często w nich chodzę, więc kupie kilka luźniejszych na zimęDodatkowo - teraz chodzi się w swetrach, te też lubią być mniej przylegające
Magda_lena88 - ja to bym chciała aby mi brzuch wyskoczył w 18 tym tygodniu...chciałabym w pracy powiedzieć dopiero po nowym roku.
SSS- mnie boli brzuch jak dużo siedzę, w pracy przed komputerem lub w samochodzie. Robi się wtedy twardy.
Katha81 - moja mama czeka na wnuka ode mnie już jakieś 15 lat, więc kupi mi wszystko co będę chciała. Ma jednego wnuka, mojego Siostrzeńca, który mieszka w Anglii. Więc jak przyjeżdża, to wydaje wszystkie zaoszczędzone pieniądze. Jestem ciekawa do czego jest zdolna moja mama, jak się Maleństwo urodzi...może zacznie jeździć samochodem, którego nigdy nie prowadziła, bo mieszkam teraz od mamy jakieś 30 km
Co do ciuszków, to ja się jeszcze boję przechadzać po stoiskach dla niemowlaków, na razie nieśmiało oglądam ciuszki ciążowe. Mam dwuletnich Chrześniaków, Dziewczynkę i Chłopczyka, do tego sporo rocznych dzieciaczków wśród przyjaciółek. Zatem jak już będzie oficjalna informacja o moim stanie, to sporo dostanę. A co braknie to dokupię (chyba, ze babcia dokupi)
Idę się odstresować przed telewizor.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 17:51
Katha81 lubi tę wiadomość
-
Sista wszystko bedzie dobrze. Ja nie wiem jak wytrzymam jeszcze 3 tygodnie masakra.
Dzis to mnie brzuch boli ze wzgledu na wzdecie caly dzien mnie trzyma. Moze morele suszone pomoga..
Sista a masz jakies inne objawy ciazowe bo ja jakby mniejsze jesli chodzi o mdlosci, piersi bola jak je uwalniam ze stanika i w sumie troche sie martwie . wiem ze to roznie jest ale jak ktos raz poronil to potem z niczego szuka ....Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
SSS- ja jestem z tych bezobjawowych. Piersi przestały mnie boleć po tygodniu (tak w 6 tygodniu), przestały tez rosnąć. Biustonosz jest teraz po prostu pełen. Podobnie jak u Ciebie, pobolewają jak uwalniam ze stanika wieczorem.
Brzuch mnie czasami pobolewa, szczególnie jak się najem różnych rzeczy, jak zapominam jeść lub zbyt dużo pracuję.
Mnie siostra pociesza, bo ona miała to samo, zero objawów tylko piersi większe. No a końcu mamy te same geny
Ale i tak strasznie się przejmuję, że coś jest nie tak. Uspakajam się dopiero jak widzę serduszko na USG. Gdybym, mogła, chodziłabym codziennie.
Za pół godziny wychodzę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Joasia, dzięki czuję się dobrze. Czuję się ok, mnie ogólnie nic nie boli, więc jak to w szpitalu mówili, dopóki nie boli brzuch to mam nie panikować. Gin do mnie zadzwonił, że odstawiamy acard. Pomaga on na krzepliwość krwi, bo ja jak się skaleczę to godzinę krwawię, ale zespół fosfolipidowy zrobiliśmy i jest ok. A gin mówi że acard może powodować, że naczynka pękają i to podejrzewa u mnie. Mój organizm, według niego może w ten sposób reaguje na acard. Od jutra go nie biorę i zobaczymy.
-
nick nieaktualny