Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie!
Dzisiejszy dzień jakby lepszy w końcu pojawiły się zachcianki i to na mięso!!! Nie mówię, że byłam wegetarianką, ale nie przepadałam za mięchem, a teraz to przede wszystkim czerwone, zero kurczaka!!! Co za zmiany! i cycuchy nareszcie bolą
po przejściach, cieszę się jak dziecko
Udanych wizyt kontrolnych! Ja muszę czekać do 23go... chyba do tego czasu zwariuję
Inesicia, Viola, lauda lubią tę wiadomość
Moje 4 kochane Aniołki
-
nick nieaktualnyDzień dobry z pięknego rana! U mnie też pogoda superowska, ciepło, słonecznie. W pracy muszę jakoś przetrwać do 15.30 a później miłe popołudnie w gronie przyjaciół. A jutro mam wolne więc tym bardziej się cieszę dzisiejszym dniem
Wspaniałego dnia dla wszystkich!Viola lubi tę wiadomość
-
U mnie pogoda też piękna, ale ze względu na przeziębienie siedzę w domku. Z rana jakoś muliło mnie w żołądku i myślałam, że nic nie przełknę, ale jakoś się udało.
Życzę dziś dużo słoneczka i dobrego humoru;)
Kasia daj znać jak tam po wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 08:35
Viola, lauda lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki!!! nie zajrzałam wczoraj bo cały dzień przeżywałam moją wizytę u gin pojechaliśmy do rodziców i dziadków się pochwalić i wszyscy szaleją z radości może to za szybko ale nie mogliśmy już wytrzymać!!!
Wg gin Fasolka ma 6 tyg i 4 dni! i całe 7 mm wielkości było nawet widać małe pulsujące serduszko niesamowity widok!!! wszystko jest w porządku więc cieszę się ogromnie! kazał łykać kwas i porządnie się wysypiać!Inesicia, Viola, Truskaweczka250, lauda, Czarnaa94, Z., Amberla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simona wielkie gratulacje:-)
simon86 wrote:Cześć Dziewczynki!!! nie zajrzałam wczoraj bo cały dzień przeżywałam moją wizytę u gin pojechaliśmy do rodziców i dziadków się pochwalić i wszyscy szaleją z radości może to za szybko ale nie mogliśmy już wytrzymać!!!
Wg gin Fasolka ma 6 tyg i 4 dni! i całe 7 mm wielkości było nawet widać małe pulsujące serduszko niesamowity widok!!! wszystko jest w porządku więc cieszę się ogromnie! kazał łykać kwas i porządnie się wysypiać! -
Simon super wieści:)
Witajcie dziewczynki:) Ja dzisiaj mam wizytę u gin z wynikami badań, dzisiaj piękna pogoda ma być u mnie nawet 22 stopnie:) a ja kurcze źle się czuje głowa mnie trochę boli, nie dobrze mi..nie mam siły wgl do bani dzisiaj:( -
Simon gratuluję i zazdroszczę!
Ja nie wiem co mam myśleć o mojej wizycie.
Zdaniem ginekologa pęcherzyk płodowy jest na 4+5 (9mm), jest ciałko żółte, ale karty mi jeszcze nie założył.
Kurde no jak może się cofać tak dużo. Sprawdzałam ten moj kalendarz na OF, i nie ma bata żeby tak wychodziło. Pierwsza pozytywna beta była 22.09.
Pytałam się go czy liczy od miesiaczki czy od zapłodnienia, ale tak chujowo tłumaczył że nic z tego nie wiem.
W ogóle ma beznadziejny gabinet, krzesło jest tak, że jak mąż siedział to widział wszystko, na usg nie ma monitora dla taty i nie robi zdjęc bo sprzęt jest za stary - nosz kurwa a 120 zł bierze!
Poszłabym do mojej stałej ginekolorzki, ale mam mega nacisk ze strony teściowej i szwagierki - bo one go znają - teściowa osobiście jako kolegę - bo to świetny specjalista sratatatata.
Za tydzień skoczę do mojej, chcę mieć focię! -
simon86 wrote:Truskaweczko o której masz dzisiaj wizytę? mnie dzisiaj też strasznie mdli, mam nadzieję że niedługo przejdzie!
Dzisiaj mam o 16.30 no kiepsko sie czuje bo parę dni temu miałam tylko rano a wczoraj i dzisiaj czuje cały cas że mi nie dobrze:( -
nick nieaktualnyKasia, spokojnie. Przede wszystkim idź do gineksa do którego masz zaufanie. Nie daj się wmanewrować w znajomości, tym bardziej, że nie jesteś zadowolona z tego lekarza.
A co do przesunięcia terminu, to pisałaś, że miałaś późno owulkę. A jeśli tak, to i do zapłodnienia doszło później niż w kalendarzu ovu. Dlatego fasolka może być młodsza.
Myślę, że wszystkie Twoje wątpliwości rozwieje lekarz, któremu będziesz ufała i z którym na spokojnie pogadasz. -
Truskaweczka trzymam kciuki za wizytę.
Katarzyna nie przejmuj się teściową i szwagierką. Przecież nawet nie musisz im mówić, że idziesz do innego lekarza. Lepiej iść i się nie stresować niż czekać w stresie 2 tygodnie do kolejnej wizyty.Truskaweczka250, Viola lubią tę wiadomość
-
Katarzyna, ja powiem tak. Przy takiej rozbieżności powinien kazać ci powtórzyć betę przede wszystkich. Nie mówił nic o tym?
Katarzyna87 wrote:Simon gratuluję i zazdroszczę!
Ja nie wiem co mam myśleć o mojej wizycie.
Zdaniem ginekologa pęcherzyk płodowy jest na 4+5 (9mm), jest ciałko żółte, ale karty mi jeszcze nie założył.
Kurde no jak może się cofać tak dużo. Sprawdzałam ten moj kalendarz na OF, i nie ma bata żeby tak wychodziło. Pierwsza pozytywna beta była 22.09.
Pytałam się go czy liczy od miesiaczki czy od zapłodnienia, ale tak chujowo tłumaczył że nic z tego nie wiem.
W ogóle ma beznadziejny gabinet, krzesło jest tak, że jak mąż siedział to widział wszystko, na usg nie ma monitora dla taty i nie robi zdjęc bo sprzęt jest za stary - nosz kurwa a 120 zł bierze!
Poszłabym do mojej stałej ginekolorzki, ale mam mega nacisk ze strony teściowej i szwagierki - bo one go znają - teściowa osobiście jako kolegę - bo to świetny specjalista sratatatata.
Za tydzień skoczę do mojej, chcę mieć focię! -
Dokładnie, ja też bym nie wytrzymała i poszła skonsultować to z innym ginem.
Inesicia wrote:Truskaweczka trzymam kciuki za wizytę.
Katarzyna nie przejmuj się teściową i szwagierką. Przecież nawet nie musisz im mówić, że idziesz do innego lekarza. Lepiej iść i się nie stresować niż czekać w stresie 2 tygodnie do kolejnej wizyty. -
na 15.10 byłam umówiona z moja gin. Nie odwołalam tego jeszcze. Pojdę, niech zobaczy co i jak.
Sam lekarz jako człowiek jest bardzo sympatyczny, mojej szwagierce uratował dwie ciąże, dlatego jest taka w nim "zakochana", czemu się nie dziwię.
Wkurza mnie to, że nie może odpowiedzieć "TAK" lub "NIE" tylko takie owijanie w bawełnę.
Nie kazał mi iść na betę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna ja bym na Twoim miejscu poszła jeszcze do swojego gina! nie zaszkodzi sprawdzić a karty ciąży mi też nie założył, dostałam skierowanie na krew i mocz i razem z wynikami mam być na wizycie 24.10 i wtedy dopiero założy kartę
Katarzyna87 lubi tę wiadomość