Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny śliczne macie brzuszki!! U mnie niewiele widać, jak ktoś nie wie to nie ma szans zeby się domyslil, mam nadzieje ze tez mi cos wyskoczy niedlugo! Zazdroszczę! Moj gin powiedział ze przy mojej budowie (162cm, drobna ale nie chuda) powinnam przytyć max 9-10kg, no zobaczymy
staram się pilnować, tylko nie bardzo wiem kiedy mam zacząć przybierać na wadze? Jak to powinno wyglądać?
-
Hej Kobietki to i ja coś wrzucę, bo kiedyś obiecałam
Trochę sie wypiełam, ale cóż ... Zdjęcie z ostatniego tygodnia. Pózniej napisze coś więcej...
Mąż mnie motywuje bo sprząta w szafach i wybiera ciuchy do oddania/ wyrzucenia, tez muszę sie tym zając!
Oto foty:
<a href=http://zapodaj.net/647d3f9e2e531.jpg.html>image.jpg</a>
<a href=http://zapodaj.net/67055d8f22bfb.jpg.html>image.jpg</a>
Joasia:), lilirose lubią tę wiadomość
-
Nieukowa nie jestem ekspertem ale to chyba dość nierozsądne z tym nie jedzeniem po 18. Moja znajoma też podobnie postępowała w ciąży plus ograniczała mocno jedzenie i dziecko urodziło się z niedowagą, a ona nie miała pokarmu. Myślę że ciąża to czas kiedy powinno się racjonalnie odżywiać, a jabłko albo krakers wieczorem nie spowodują że będziesz słoniem:)
Joasia twój brzuch wygląda jak w 6-7 mcu:] to twoja pierwsza ciąża?
alorenne linki nie działają -
nick nieaktualny:
.
Rozalia tak to u mnie jest, że szybko widać. Jak byłam w Warszawie na prenatalnych to była dziewczyna w 30 tyg i miała mniejszy o polowe od mojego. Cóż to pewnie z budowy wynika, bo ogólnie w poprzednich 2 ciążach przytyłam po 20 kg i wszystko znikło on 1-2 miesięcy po porodzie. M się śmieje, że znów bedzie miał tocząca się kuleczkę.
Sista, Rozalia lubią tę wiadomość
-
A1984 wrote:Inescia ja też jeszcze nic nie ogarnęłam
chyba po usg genetycznym trochę zacznę. Albo jak pójdę na zwolnienie czyli pewnie kolo 6/7mc
Joasia brzuszek imponujący;) -
Alorrene13 wrote:Hej Kobietki to i ja coś wrzucę, bo kiedyś obiecałam
Trochę sie wypiełam, ale cóż ... Zdjęcie z ostatniego tygodnia. Pózniej napisze coś więcej...
Mąż mnie motywuje bo sprząta w szafach i wybiera ciuchy do oddania/ wyrzucenia, tez muszę sie tym zając!
Oto foty:
<a href=http://zapodaj.net/647d3f9e2e531.jpg.html>image.jpg</a>
<a href=http://zapodaj.net/67055d8f22bfb.jpg.html>image.jpg</a>Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Hejka
Joasia jestem pod wrażeniem brzuszka,duży ale jaki uroczy
Alorrene twój też niczego sobie,trochę wam zazdroszczę,bo też już bym chciała coś widziećstrasznie niecierpliwa jestem.
Ale mnie dziś wzięło,puściłam sobie radio internetowe z muzyką świąteczną,ale super klimatjuż z utęsknieniem czekam na Święta.Na samą myśl jakie będą piękne wzruszam się jak głupia. Do tego zaczęłam drugi trymestr i jakoś tak lepiej się dziś czuję.A jutro do ginki idę,liczę że dowiem się co będzie.Miłego dnia
Alorrene13 lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualnyU mnie z ciuszkami super bo Zuzia (siostrzenica ) urodziła się 5 czerwca wiec idealnie
ale wezmę je dopiero koło marca kwietnia. Wózek wybrany ale też moment kupna odkładam minimum do kwietnia. Łóżeczka jako takiego w pierwszych 2-4 miesiącach nie chce wcale. Za każdym razem robiło jako stojący mebel. Teraz chce kupić taką kołyskę. Jest bynajmniej mobilna po mieszkaniu i mnie poprostu urzekła. Opcje przewijaka i wanienki wybieram z ikei. To nasze 3 maleństwo:) już nie mogę się doczekać. Takie myśli mnie nakręcają i czas mi się dłuży do tego czerwca. Kuba ( pierwszy syn) jest z 26 czerwca to super termin porodu.
-
nick nieaktualny
-
Aka to moj wielkosciowo podobny
Przesympatyczny psiak btw!
Reszta brzucholi tez fajna, az mi szczeka opadla ze u Czarnej i Joasi az tak juz wystaje
Rozalia to niejedzenie pk 18 to rada gina, bo mam lekko za wysoki cukier poranny przy normalnym moim trybie zycia. Jesli to wystarczy do kolejnego badabia zeby znormalizowac cukier to diety nie zamierzam zadnej stosowacjem normalnie, tylko musze kolacje wczesnie w siebie wmusic.
Czarnaa94, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Skoro wszyscy się chwalą brzuszkami to pochwalę się i ja;)
http://zapodaj.net/cb042e1f5f649.jpg.htmlMuniek, Rozalia, Czarnaa94, Nieukowa, Joasia:), lilirose, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Inesicia ale dżaga
ps.fajna sukienka.
Wiecie co zauważyłam że zaczyna mi coraz bardziej mięsko podchodzić,dziś na obiad zrobiłam kotleciki,buraczki i ziemniaki,najadlam się aż miłoa wcześniej nie mogłam na mięso nawet patrzeć. Teraz z kolei np pierogi czy jakieś kluski mi nie podchodzą,gdzie kiedyś to uwielbiałam. Zmieniają się smaki w ciąży bardzo.
Inesicia lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Dzięki Muniek;)
U mnie od tygodnia też apetyt większy. Na początku właśnie mięsko i nabiał nie bardzo mi podchodziły, a teraz jest już ok i w sumie mogę wszystko wcinać. A najbardziej zjadłabym gołąbki mojej mamy. Mam nadzieję, że jak pojedziemy do nich na święta to będą gołąbki.
A propos mojej mamy-rozmawiałam z nią przed chwilą i stwierdziła, że będzie syn bo ładnie wyglądam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 16:52
Gonia123 lubi tę wiadomość