Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
Ładne macie brzuszki dziewczynyWszystkie widzę pomału rośniemy
My dziś obwieściliśmy cudowną nowinę teściom ale cóż... Chyba dla nich taka cudowna nie była. Reakcji praktycznie żadnej, tylko "no to dobrze, oby tylko było w porządku". I mi się po prostu przykro zrobiło że chyba tylko ja i mąż się cieszymy, no i moja mama. Do dzidzi powiedziałam że jeszcze będą szaleć na jej/jego punkcieAle mimo wszystko zdołowałam się trochę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 22:31
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnaa nie przejmuj się ich reakcją. Czy to ich pierwszy wnuk / wnuczka bedzie ? Rodzice mojego M też z większą euforią przyjmowali wieści o ciąży siostry M niż naszą. Widocznie tak już w przyrodzie jest:) A tak się złożyło że między naszymi młodszymi dziećmi jest tylko 4 tyg różnicy. Niestety tesciowa ( teść niedawno zmarł) nadal wyróżnia Nikole a naszego Bartka. Ale my to z M obracamy w żart, bo inaczej trzeba by było do niej nie jeździć. Ech te teściowe
Nasz Bartek mimo,że ma dopiero 5 lat potrafi czytać i pisać, a i dodaje do 100. A Nikola jest na etapie terapii logopedycznej to Tesciowa kwituje, że szkoda bo Bartek zamiast się w szkole uczyć, to z nudów bedzie psocił. O pochwaleniu Bartka nie ma co liczyć. No żenada normalnie. A na wieści, że Bartek był na turnieju szachowym postanowiła Nikoli kupić szachy i ponoć też ją nauczy.... więc życzymy babci powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 23:19
-
Hej dziewczyny, witam się późną porą.
Gratuluję ślicznych brzuszkówAle z Was laski!
Jak mój urośnie to też wrzucę, a co
Dzięki za wypowiedzi na temat objawów. Też się cieszę, bo te mdłości były okropne, ale wiadomo, zawsze obawy są, szczególnie po tym moim grypo-zatruciu.
Dziś prawie cały dzień odpoczywałam, ale i tak zaliczyłam straszną migrenęOd popołudnia do wieczora głowa mi pękała, a generalnie ból głowy mam może dwa razy do roku (serio!).
No nic, życzę Wam spokojnej nocy i udanego tygodnia.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Cześć Wszystkim;)
Rozalia wrote:Aka mam podobny, super:) I kolejna ślicznotka na forum:)
Aka jaka laseczka jesteś:)u mnie to brzuszek jak bym była już w 5mc bo małą oponkę miałam
Ładnie wszystkie Wasze brzuszki:) niech rosną wielkie i dzidziusie zdrowe:)
My wczoraj byliśmy u moich rodziców i tak rozmierzwiałam z mamą żę juz byliśmy oglądać ubranka i miałam chęć cos kupić ale wszyscy zaczęli mi mówić że to za wcześnie że jeszcze mamy tyle czasu i takie tam ale ja im tłumaczę że wiem i wszystkiego nie kupię juz teraz ale po troszku można zacząć przynajmniej takie uniwersalne bo nie znamy płci oj..czy ja jakoś jestem przewrażliwiona bo takie mam wrażenie..;/ a rodzina tak mnie chyba traktuje heheAka81 lubi tę wiadomość
-
Hej
Chciałam zarzucić temat który pewnie wielokrotnie jeszcze będzie tu wracał mianowicie czy zastanawiałyście się nad wózkiem? Jaka półka cenowa? Jaka funkcjonalność? Wielofunkcyjny, klasyczny, oddzielnie gonodola, oddzielnie spacerówka? Waga? Wygląd? Macie jakieś typy? To jeden z trudniejszych wyborów a ja im dłużej grzebie w necie w tym temacie tym trudniej mi znaleźć swój typ. Wybór jest przeogromny dlatego powoli będę robić sobie zestawienie co mi odpowiada pod względem opisu a później będę jeździć i oglądać na żywa i sprawdzać jak mi "leży"
PS. Śliczne brzuszki, Joasia Twój jest megaJoasia:) lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Witajcie z rana, właśnie wciągnęłam naleśniki z dżemem i biorę się za obowiązki:)
Z. ja będę miała x landera move bo mogę go odkupić za grosze praktycznie nowy. Wcześniej patrzyłam różne wózki od tych za 1000 do tych za 4000 zł i gdybym miała kupować dla siebie do wzięłabym teutonię. Patrzyliśmy z mężem też na bugaboo i spoke (chyba tak się to pisze), ale dla mnie te wózki są zbyt odjechane.
Zapewne za rok będziemy się chcieli przesiąść do spacerówki więc też nie opłaca nam się inwestować kilku tysięcy. A tą już mam od dawna wybraną i na pewno będzie maclaren.
Miłego dzionka!
-
Czesc. Jeżeli chodzi o wózek, to pewnie kupie używany 3w1 z montowanym nosidelkiem na stelaz. Nowe są dla mnie za drogie nie mam zamiaru kupować wózka powyżej 2 tys chyba wolałabym dołożyć te pieniądze do nowego auta...sofki jeżeli kogoś uraze, ale smiesza mnie osoby ktore wydają na wózek 4 tys, moja Zuzia jeździła w głębokim dopóki mocno się siedziała potem przerzucila się do zwykłej parasolki. Ja kupie więc używany za 400zl
Magda_lena88, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
U nas teściowie zdeklarowali się, że kupią wózek jaki sobie wybierzemy. Raczej też myślimy o jakimś 3w1, ale w sumie nie wiemy czy nowy czy używany. Gdyby udało nam się znaleźć jakiś fajny używany to nie wykluczamy, że zdecydowalibyśmy się na taki. A jeśli nie to górną granicę ustaliliśmy sobie na 2 tyś. Ważne żeby był wygodny, składał się do małych rozmiarów i był lekki bo mieszkamy na 2 piętrze bez windy. Jak już pisałam może po świętach rozejrzymy się za czymś w sklepach i będziemy na bieżąco śledzić ogłoszenia na olx.
-
Dziewczyny nie Uwierzycie zadzwonił do mnie rano kurier że ma paczkę dla mnie ale później tak sobie myślę przy śniadaniu że co to może byc nic nie zamawiałam i mąż też...no i czekam na niego. Odebrałam paczkę i okazało sie że wygrałam Zestaw Kosmetyków z Nivea bo kiedyś w październiku wzięłam udział ale zapomniałam o tym hehe a tu Mikołajkowy Prezent jak nic:) Super teraz mi się humor poprawił
Z., Inesicia, Rozalia, Joasia:), Katarzyna87, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Wiecie ja też nie kupie wózka za 4 tys. bo mnie zwyczajnie na to nie stać a rodzice za wiele nam nie pomogą bo też nie mają z czego. Jak kogoś stać to mu nie bronie
Szukam czegoś znośnego cenowo, wolałabym raczej nowego - bo obawiam się, że jak będzie coś po gwarancji to znając moje szczęście a raczej nieszczęście coś się rozpierniczyI u mnie głównym wyznacznikiem jest waga, bo ja sama jestem malutka i na pewno nie będę miała siły jeździć z wózkiem ważącym 15-17 kg + bobasek
jak powymieniacie swoje typy to też będę mogła się im bliżej przyjrzeć, a nóż i mi wpadnie w oko?
Truskaweczka fajny prezent, takie rzeczy zawsze poprawiają humorTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ja mam już mam model upatrzony tak ogólnie:) bo co do producenta to nie wiem:)
ale ja wielofunkcyjny będę chciała kupić gondola stabilna sztywna nie zwisająca jak widziałam,koła duże na amortyzatorach czy pompowanie to nie wiem jeszcze kolor to jakiś uniwersalny bo planujemy jeszcze dzieci wiec nie będę kupować nowego drugi raz chyba że coś się zmieni raczej kupimy nowy, co do wagi to tez nie ciężki żebym mogła złożyć do samochodu a za jaka kwotę to jeszcze do uzgodnienia na pewno nie za 4 tys bo bez sensu..ale jak w przyzwoitej cenie żeby był bezpieczny:) -
nick nieaktualnyJeśli chodzi o firmę to ja x-landera polecam bardzo. Jak już wspominałam mała jeździła tylko w nim od urodzenia do 3 lat napewno. Wiadomo jak zaczeła chodzi to mniej było jazdy, ale na dalsze trasy spisywał się super. Koła pompowane (na stacji benzynowej). Po chodniku po wertepach super jazda.
-
nick nieaktualnyhttp://www.coletto.pl/pl/produkty/wozki-wielofunkcyjne/95 a ja mam upatrzony ten model, tylko jeszcze myslimy czy kupimy wersje 2w1 i fotelik osobno czy 3w1. Z wygladu mi sie bardzo podoba a i cena mysle nie najgorsza, poza tym mają fajne kolory
Idę na echo serca, trzymajcie kciuki żeby było w porządku)
-
nick nieaktualny