Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katha, tu masz model x-lander x-cite który w wersji 3w1 mieści się w max 2000 zł. A ten sklep co wrzucam jest ogólnie drogi, bo w necie jak na niektóre modele patrzyłam to można nawet kilka stówek taniej znaleźć dany model - http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2317&%3CosCsid%3E
Też mi się marzy już choinkaWyjątkowo w tym roku. Ale my kupujemy i ubieramy w samą wigilię. Ale już dziś wyciągam takie ozdoby wiszące i przypnę sobie do firanek. Żeby choć troszkę było świątecznego klimatu a co!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:48
Katha81 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Cześć Laseczki, Kasika pisz szybko co się dzieje bo denerwujemy się tu wszystkie.
Ja dzisiaj dzwoniłam po wyniki Pappa ale ciągle nie ma i babka powiedziała że najwczesniej mam dzwonić w środę i to po południu bo wcześniej na pewno nie będzie. Powiedziała że u nich zawsze trwa to 2 tygodnie. No wiec czekam.
Jesli chodzi o wózek to 1.5 roku byłam zdecydowana na Maxi Cosi Mura 4 i już nawet chciałam kupować w necie jak trafiłam na fajną cenę ale całe szczęście ze nie kupiłam bo niedawno w Smyku oglądałam go i niestety okazało się ze tak jak wszystkie wózki spoza Polski nie ma resorów, a taki już mialam kiedyś i ja takich nie lubię. Nie da się dziecka pohusiać ani trochę w wózku. I przy okazji wizyty w sklerpie poogladaliśmy inne pojazdy i bardzo podobny do Mury jest Lupo Comfort, ma pompowane koła, ma resory i wyglada hak Maxi Cosi. Jedyny problem to kolor, ja chcialabym czarny lub szary jeans. Zobaczymy więc, mamy czas.
Co do seksu to my mamy zakaz od poczatku, w sumie teraz to nie wiem czy zakaz jest aktualny bo dawno nie pytalam ale powiem szczerze ze nawet jakby lekarz pozwolil to ja bym sie potwornie bała że coś się stanie a tak miałam z pierwszym dzieckiem ktore urodzilam 2 miesiace wcześniej. Trudno musimy wytrzymac, moj M tez powiedział że nie odważyłby się na pełny sex. No ale przez to mam sporo snów erotycznych, tego wcześniej nie miałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 17:08
-
Każda z nas ma inne zdanie na temat wózka. Pewnie dziewczyny co rodzą pierwszy raz beda kupowac inne a dziewczyny ktore rodzą kolejny beda kupowac inne.
Mnie cos ciągle ciągnie i kluje w dole brzucha i z boku, moze to wiazadla, tez tak macie?
Ja dzisiaj mialam okazję zjeść chipsy, ciastka moja Zuza mnie czestowala...ja nie chciałam, kupilam kapustę kiszona robie lazanki cały dzien mi chodzą po głowie, ogolnie mam tak że zamiast czekolady wolę kapustę kiszona w kazdej postaci.[/url]
-
Uff, ubralam choinke, doczytalam was, to odpisze
Kasika trzymam za Was kciuki! Oby wszystko bylo ok!
Aga, bylas u pani profesor na konsultacji? Odezwij sie jak czegos sie dowiesz...
Zyrcia, to chyba mala wada z ta zastawka? Dobrze ze juz wiesz na czym stoisz i teraz masz wymowke, zeby sie nie wysilac
Co do wozkow, to nam tez tescie kupia, wiec mamy prawie dowolnosc wyboru. Na pewno 2:1, bo fotelik mamy po znajomych. Xlandery sa spoko, ale sama nie wiem czego chce. Chcialabym terenowy, ale one sa strasznie wielkie, a do sklepu z takim to dramat. Poza tym chce nosidlo bondolino nosic, wiec wozek nie bedzie jedynym srodkiem transportua tak w ogole to mi sie nic nie podoba z zalozona gondola.
Jedyny fajny wozek to stokke explory, ale to wozek dla snobow i celebrytow, co kosztuje worek zlota wiec raczej odpadaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 18:05
-
Agatha ja nawet teraz jak leżę z lapkiem czuję takie ciągnięcia, niby ból nibi kłucie, takie niewiadomo co:) No ale się nie martwię bo ostatnio bardzo długo rozmawiałam z moim ginem, który pokazał mi w których miejscu ból (silny) powinien niepokoić i jest to miejsce na środku tuż nad wzgórkiem łonowym. Powiedział że wszystko to co czuję jest zupełnie normalne, nasze wnętrzności się przystosowują,a macica rozciąga wiązadła na których się trzyma.
nieukowa właśnie mi chodziło o stokke jak wcześniej wymieniałam (tylko pomyliłam nazwy) i my go z mężem oglądaliśmy, a snobami i celebrytami nie jesteśmyNie podobał nam się po prostu i do tego jeszcze te piankowe koła, według mnie to nie wózek na nasz zimowy klimat.
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Joasiu to będzie pierwszy wnuk dla moich teściów. No i najśmieszniejsze jest to że od naszego ślubu teściu coś tam podgadywał że chciałby dziadkiem zostać, że niedługo wnuk itp. No a przyszło co do czego to z pierwszej ciąży tez się jakoś specjalnie nie cieszył co szczerze mówiąc mnie nieźle zdziwiło bo niby tak na to czekał... No ale cóż, mój teść jest dobrym ale dziwnym człowiekiem.
Ja dziś sobie przełożyłam wizytę na tą środę bo jednak ta infekcja nie chce sobie pójśćMam nadzieję że znajdą się dla Nas jakieś kciuki
Rozalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Uff, ubralam choinke, doczytalam was, to odpisze
Kasika trzymam za Was kciuki! Oby wszystko bylo ok!
Aga, bylas u pani profesor na konsultacji? Odezwij sie jak czegos sie dowiesz...
Zyrcia, to chyba mala wada z ta zastawka? Dobrze ze juz wiesz na czym stoisz i teraz masz wymowke, zeby sie nie wysilac
Co do wozkow, to nam tez tescie kupia, wiec mamy prawie dowolnosc wyboru. Na pewno 2:1, bo fotelik mamy po znajomych. Xlandery sa spoko, ale sama nie wiem czego chce. Chcialabym terenowy, ale one sa strasznie wielkie, a do sklepu z takim to dramat. Poza tym chce nosidlo bondolino nosic, wiec wozek nie bedzie jedynym srodkiem transportua tak w ogole to mi sie nic nie podoba z zalozona gondola.
Jedyny fajny wozek to stokke explory, ale to wozek dla snobow i celebrytow, co kosztuje worek zlota wiec raczej odpada
No wychodzi na to, że to nic takiego skoro nawet się tego nie leczy -
nick nieaktualnyCzarna może teściowie potrzebują czasu na oswojenie tak szczęśliwej nowiny
A kciuki są i to ogromne
Ja właśnie buszuje na Allegro szukam prezentów dla dzieci pod choinkę. Kurczę jakoś dziwnie, bo twierdzą, że to co chcieli już dostali od Mikołaja i narazie nic nie chcą. Fakt nigdy nie " rzucają " się w sklepach typu " smyk" itp.. na zabawki czy coś.
Jakoś nie mają zasad " kupić byle kupić " bo ze sklepu trzeba z czymś wyjść. Ale teraz kiedy czasu niewiele mogli by rodzicom podpowiedzieć co chcą .Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Wreszcie !!! Drogie Dziewczęta ! Dorwałam w końcu kompa i jak miło napisać coś normalnie, nie na dotykowym ekranie i nie w pracy, gdzie w każdej chwili ktoś może zajrzeć mi przez ramię
Nadrobiłam czytanie wszystkich wpisów. Co chwilę mam ochotę komuś odpisać bezpośrednio, napisać, też tak mam, albo nie martw się itp, ale do rzeczy ...
Jak zobaczyłam moją fotę, to masakra, też poproszę, żeby raczej ktoś mi zrobił i wrzucę, bo z ręki kiepsko to wychodzi. Jak zobaczyłam fotkę Nieukowej i Czarnej, pomyślałam że też wrzucę... tak fajnie było zobaczyć jak wyglądacie naprawdę w sensie w całości. Powiem szczerze, że ja obawiam się po prostu wrzucić takich zdjęć z buzią, aby nikt z pracy czy otoczenia nie wpadł "przypadkiem" na nasze forum i nie czytał moich wpisów itp. Wiem, że ludzie mają lepsze rzeczy do roboty, ale nie chcę jednak ryzykować.
Co do objawów, dziewczyny które są w 11-12 tygodniu, spokojnie, jeszcze zdążą minąć wasze ciężkie dniJa mdłości w sumie prawie w ogóle nie miałam i nie mam, plamień nie miałam, po seksie też nie, taka bezobjawówka ze mnie. Joasiu pogratulować takich dzieciaczków, które nie rzucają się na zabawki i nie krzyczą, mama kuuup, mama kuppp
Kasika trzymamy kciuki, odezwij się koniecznie, co się dzieje?
Aga87 czekamy na wieści, jak po dzisiejszej wizycie?
Byłam dziś u ginki obgadać USG, ale nic mi nowego nie powiedziała, nie mogła powiedzieć że wyniki są super, przezierność wyszła taka a nie inna, bliska wartości granicznej i tyle, trzeba poczekać na wyniki Pappa, które będą może za tydzień, najpóźniej za półtora (bo robiłam w czwartek). W domciu nie mogę przymarudzić, żeby nie siać paniki więc Wam tu mogę lekko posmutać
Co do zakupów nie mam jeszcze nic, ani ciuszków ani upatrzonego wózka, ale myślę że zacznę się rozglądać już po Świętach. Za to pozycji do spania sobie nie mogę znaleźć, więc chyba wypada kupić tą specjalną poduszkę. Wcześniej lubiłam spać na brzuchu, teraz nie mogę już, a na boku jakoś niewygodnie
Zyrcia zdrówka Tobie, twemu serduchu i dzidzi. Kisski Mamuńcie :*
Czarna za Ciebie też trzymam rzecz jasna !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 19:56
zyrcia, Czarnaa94, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
No jestem,byłam dziś na wizycie. Wszystkie wymiary dobrze,maluszek pomierzony cały i wszystko ponoć idealnie się rozwija. Z wynikiem PAPPA będą dzwonić w piątek. Jedynie co mnie troszkę zawiodło,to nie dowiedziałam się jaka płeć,ale lekarka wyjaśniła że tu w Niemczech nie może powiedzieć wcześniej niż po 14tc,kurde dziwne to trochę. A następna wizyta dopiero za miesiąc. No cóż nie pozostaje nic innego jak czekać. Ważne że bobas cały i zdrowy
W przyszłym tygodniu w końcu jedziemy do polski,już odliczam dni. Tutaj nie wyobrażam sobie świąt.Alorrene13, Rozalia, Joasia:), Katha81, Eowena lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualny