X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Stardust, kojarzę Cię z innych tematów z belly i ovu :-)
    Ty zazdrościsz nam a My Tobie :-) Ja to już bym chciała mieć maluszka przy sobie ;-)

stardust87 lubi tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Viola Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell, obserwuj się a jak to się powtórzy to gnaj do szpitala i nie daj się zbyć.

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiemc o myślec naprawde mnie to przeraziło przeciez wszystko było ok a tu takie coś amoże to z wysiłku ? troche dziś posprzatłąm chociaz nie przemeczałam sie i nic w tym stylu ehh normalnie płakać mi sie chce :( teraz mnie z nerwów juz brzuch boli

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell połóż się, odpocznij i obserwuj czy coś się dzieje. Trzymam kciuki aby to było coś jednorazowe!!!!

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell a może powinnaś mieć teraz okres? Stąd kropla krwi, która pod wpływem powietrza się urleniła i była taka ciemna? Leż odpoczywaj i się nie zamartwiaj. Jesli się powtórzy na izbę przyjęć jedź.

Z moimi emocjami - do bani - popłakałam się na tańcu z gwiazdam ;p

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell dla swojego spokoju moze warto pojechac i to sprawdzic. Na pewno wszystko bedzie dobrze.

Violu jesli sie spojrzy na wartosci mojego laboratorium to juz nie wydaje sie taka duza. Ja sie przerazilam w pierwszej chwili.

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aka a w jakiej jednostce masz podane wyniki?

Kurcze ciekawe czemu tak jest...

Zastanawia mnie, czy gdybym pobrała jedną próbkę krwi i zaniosła pół do jednego i pół do drugiego lab to czy wyniki byłyby takie same ;p

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mIU/ml

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, ja robię badania w Labmedzie - to jest prywante laboratorium u mnie w mieście. Raz robiłam betę w innym i wartości różniły się od tych, które podawałam wcześniej. Nie wiem skąd te różnice.

Evell, spokojnie. Poobserwuj swoje ciało, nie denerwuj się. Jak do wieczora pojawią się znów jakieś plamki, to jedź na izbę przyjęć.

Ja wczoraj na papierze toaletowym też zaobserwowałam ciemniejszą plamkę śluzu, ale położyłam to na karb wczorajszego badania u gineksa. Pobierał próbkę na cytologię i nie mógł się dostać, bo szyjka jest twarda i wysoko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 17:30

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aka to tak jak u mnie, nie wiem czemu tak jest.

Lauda to Diagnostyka i Labmed mają te same widelki.
    Zauważyłam, że na moich wynikach pisze metoda jakąś się poslugiwano. Może to od sprzętu zalezy.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, dziewczyny... chyba zaczynają mi się mdłości :)
    Sama nie wiem, rzygać mi się na razie nie chce, ale od wczorajszego wieczoru, czuję jak gdyby w przełyku ktoś mi strumieniem ciepłego powietrza wiał, albo takim piórkiem jakimś wodził... No może w końcu to jest to!

Viola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katrzyna87 to napewno nie okres bo dziś mija 42 dc przed @ juz test był pozytywny . no narazie jest ok ale sie boje dziewczyny juz raz poroniłam mamzłe przeczucia ;(

• Viola Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell kochana, przeciez mialysmy razem rodzić! może jednak przejedziesz sie na IP, może włączą ci coś z większym powerem niż luteina?
    Evell wrote:
    Katrzyna87 to napewno nie okres bo dziś mija 42 dc przed @ juz test był pozytywny . no narazie jest ok ale sie boje dziewczyny juz raz poroniłam mamzłe przeczucia ;(

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może jak aplikowalas sobie luteinę to paznokciem gdzieś lekko przejechałaś. Pochwa jest bardzo delikatnym narządem...

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak będzie znów to plamienie to pojade jak najszybciej,poprostu sie boje i martwie,nie wiem jak to nazwać to było taki coś czarnego w tym śluzie niby takie szaro czarne ehh i było tego troszeczke i ta żółta wydzielina od luteiny może faktycznie jest tak jak mówisz ze sobie otarłam coś. Niechce się denerwować i jakoś nie moge sie uspokoic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane

Alorrene13 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj zobaczylam 2krechy na tescie robionym przed 18godzina o czulosci 25

Czarnaa94, Alorrene13 lubią tę wiadomość

• Suzanna22 Ekspertka

Wysłany: 11 października 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda wrote:
    Aha, dziewczyny... chyba zaczynają mi się mdłości :)
    Sama nie wiem, rzygać mi się na razie nie chce, ale od wczorajszego wieczoru, czuję jak gdyby w przełyku ktoś mi strumieniem ciepłego powietrza wiał, albo takim piórkiem jakimś wodził... No może w końcu to jest to!

Ja zupełnie zapomniałam Wam się pochwalić a w sumie to pozalic ze mam mdłości od tygodnia i są okropnie mocne i całodniowe :-) prawie nic nie jem i schudłam juz ponad 1kg:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 19:08

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

3i498rib1erx75f8.png

3jgxs65gfim7i0be.png

Juleczko Kochamy Cie <3 [*] 23tyg.

Suzanna
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Basiu :)

Ewelina, nie stresuj się, wszystko będzie dobrze. Może do w ogole nie była krew. Może to juz było na papierze? albo nie było w pochwie tylko na zewnątrz z majtek jakiś syf, a Ty jak się podcieralaś to to "zgarnełaś"?
    Wiem, ze kombinuję, ale czasami tak się może dziać.

Suzanna z jednej strony zazdroszczę mdłości bo dla mnie to główna oznaka ciąży, z drugiej cieszę się że póki co ich nie mam ;) Jem na co mam ochotę:)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo już czerwcowki ;) gratuluję ;)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ