Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wiemc o myślec naprawde mnie to przeraziło przeciez wszystko było ok a tu takie coś amoże to z wysiłku ? troche dziś posprzatłąm chociaz nie przemeczałam sie i nic w tym stylu ehh normalnie płakać mi sie chce teraz mnie z nerwów juz brzuch boli
-
Evell a może powinnaś mieć teraz okres? Stąd kropla krwi, która pod wpływem powietrza się urleniła i była taka ciemna? Leż odpoczywaj i się nie zamartwiaj. Jesli się powtórzy na izbę przyjęć jedź.
Z moimi emocjami - do bani - popłakałam się na tańcu z gwiazdam ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia, ja robię badania w Labmedzie - to jest prywante laboratorium u mnie w mieście. Raz robiłam betę w innym i wartości różniły się od tych, które podawałam wcześniej. Nie wiem skąd te różnice.
Evell, spokojnie. Poobserwuj swoje ciało, nie denerwuj się. Jak do wieczora pojawią się znów jakieś plamki, to jedź na izbę przyjęć.
Ja wczoraj na papierze toaletowym też zaobserwowałam ciemniejszą plamkę śluzu, ale położyłam to na karb wczorajszego badania u gineksa. Pobierał próbkę na cytologię i nie mógł się dostać, bo szyjka jest twarda i wysoko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 17:30
-
nick nieaktualnyAha, dziewczyny... chyba zaczynają mi się mdłości
Sama nie wiem, rzygać mi się na razie nie chce, ale od wczorajszego wieczoru, czuję jak gdyby w przełyku ktoś mi strumieniem ciepłego powietrza wiał, albo takim piórkiem jakimś wodził... No może w końcu to jest to!Viola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evell kochana, przeciez mialysmy razem rodzić! może jednak przejedziesz sie na IP, może włączą ci coś z większym powerem niż luteina?
Evell wrote:Katrzyna87 to napewno nie okres bo dziś mija 42 dc przed @ juz test był pozytywny . no narazie jest ok ale sie boje dziewczyny juz raz poroniłam mamzłe przeczucia ;( -
nick nieaktualnyjak będzie znów to plamienie to pojade jak najszybciej,poprostu sie boje i martwie,nie wiem jak to nazwać to było taki coś czarnego w tym śluzie niby takie szaro czarne ehh i było tego troszeczke i ta żółta wydzielina od luteiny może faktycznie jest tak jak mówisz ze sobie otarłam coś. Niechce się denerwować i jakoś nie moge sie uspokoic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lauda wrote:Aha, dziewczyny... chyba zaczynają mi się mdłości
Sama nie wiem, rzygać mi się na razie nie chce, ale od wczorajszego wieczoru, czuję jak gdyby w przełyku ktoś mi strumieniem ciepłego powietrza wiał, albo takim piórkiem jakimś wodził... No może w końcu to jest to!
Ja zupełnie zapomniałam Wam się pochwalić a w sumie to pozalic ze mam mdłości od tygodnia i są okropnie mocne i całodniowe prawie nic nie jem i schudłam juz ponad 1kg:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 19:08
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Witamy Basiu
Ewelina, nie stresuj się, wszystko będzie dobrze. Może do w ogole nie była krew. Może to juz było na papierze? albo nie było w pochwie tylko na zewnątrz z majtek jakiś syf, a Ty jak się podcieralaś to to "zgarnełaś"?
Wiem, ze kombinuję, ale czasami tak się może dziać.
Suzanna z jednej strony zazdroszczę mdłości bo dla mnie to główna oznaka ciąży, z drugiej cieszę się że póki co ich nie mam Jem na co mam ochotę