Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Wczoraj przywiozłam od siostry ciuszki, jestem zakochana w malutkich cukierkowych ciuszkach. Mając dwóch chłopaków to kolor różowy mile widzianyWłaśnie pralka na pełnych obrotach od rana, bo ilość powalająca. Używałam przy Kubie i Bartku Lovela i teraz też tak bedzie. Płyn do płukania też używam, ale żadko jest w sklepach. Moja siostra z racji, że Zuzia miała na proszki uczulenie prała w płatkach mydlanych, też są dobre i delikatne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 18:27
Alorrene13, Sista, Scintilla lubią tę wiadomość
-
A ja wlasnie dostalam pake uzywek za 50zl
Mega zadowolona jestem, malo sprane, niektore wrecz idealne. Malo rozu i jest pelno fajnych rzeczy: niedrapki, skarpeteczki, rajstopki, spodenki, ogrodniczki, rampersy, spioszki, polspioszki, pajace, bluzeczki i body. Chyba z 30 ciuszkow i wszystkie firmowki po 1 dziecku
Az musialam oddac malej swoja szuflade na te dobra
Czas na kolejny polow, zaraz ide buszowac na allegro!Alorrene13, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak pewnie pranie powtórzę koło kwietnia/maja i wysusze w wiosennym słoneczku
Ale te ok 1,5 roku przeleżały w kartonach, wiec z racji mojego ubóstwiania prasowania, zanim poukładam do komody chciałam odświeżyć.
Kasika ja mam 3D robione przy każdej wizycie, a całe badanie mój gin" wrzuca"na pendrive. Natomiast 4D pewnie koło 25 tygodnia ( tak miałam przy Bartku ) bo wtedy super widać buziaczek maluszka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 19:01
-
Nieukowa ja też już oddałam swoją jedną szufladę Bejbikowi, ale nie mam aż tak dużo ubranek.
Stwierdzilam ze nastepne zakupy po usg polowkowym, no moze wczesniej jakieś małe
Nieukowa wrote:A ja wlasnie dostalam pake uzywek za 50zlMega zadowolona jestem, malo sprane, niektore wrecz idealne. Malo rozu i jest pelno fajnych rzeczy: niedrapki, skarpeteczki, rajstopki, spodenki, ogrodniczki, rampersy, spioszki, polspioszki, pajace, bluzeczki i body. Chyba z 30 ciuszkow i wszystkie firmowki po 1 dziecku
Az musialam oddac malej swoja szuflade na te dobra
Czas na kolejny polow, zaraz ide buszowac na allegro! -
Ja polecam 3d, tez mam co wizyte
4d chcialam zrobic zeby poogladac malutka w akcji, bo trudno sobie mi wyobrazic skale jej akrobacjimyslalam wlasnie zeby sie umowic po polowkowym.
Nadine bez obaw, ja szukam ubranek dziewczecych bez różu wiec zanim cos wybiore to cale alkegro przejrze ze 2x -
Hejka
Ja mam dziś jakiś zły dzień. Byłam u dentystki i moje zęby są w opłakanym stanie i nie za bardzo można coś na to poradzić (długo by pisać). Potem poszłam do rodzinnego po coś na kaszel a on zrobił ze mnie wyrodną matkę bo piję jedną kawę dziennie i stwierdził że na pewno palę papierosy. Na koniec powiedział że kaszel sam przejdzie i nic mi nie przepisał. No spoko gdyby nie to że ja przez ten kaszel pół nocy nie śpię. No i jeszcze mój telefon został u rodziców...
Ja też nie mam przeciwciał na toksoplazmozę i pewnie na tej wizycie 19stego dostanę skierowanie.
Dziewczyny to "skakanie nerwów" to właśnie kopniaczkiJa też nie wiedziałam na początku co to, ,wyczytałam na różnych forach że sporo kobiet właśnie tak to odczuwa. No ale teraz już jestem pewna bo mi przy tym brzuch podskakuje
-
nick nieaktualnyTak w opcji 3D widać super
na monitorze widać to w kolorze tzw. cieniowanie kolorem. A fotki są w kolorze czarnym- zwykłym.
Co do ruchów to od 3 dni czuje już superkocham ten stan, mimo tzw, " tu kuje tam ciągnie "
Tu Juleczka ma rączkę pod głową.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 20:08
sss, Scintilla, Kikusia lubią tę wiadomość
-
Czarna ja katar juz podleczyłam, a teraz przeszło mi na lekki kaszel, ale na szczęście taki, że mogę spać i iść do pracy. Chyba pomogła mi herbata z dużą ilością miodu, imbiru i cytryny, jedna za drugą, po kilka dziennie. Kilka razy apap jak mialam podwyzszona temperature lub glowa bolala. Myslalam juz o syropie z cebuli, ale nie cierpię kroić więc nie zrobilam, moze Tobie pomoże? Jak kaszle, zawsze mysle jak tam Maluch w srodku ...
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Ja juz kiedys właśnie pisałam ze mój kaszel wyleczyly inhalacje inhalatorem z solą fizjologiczna.
Czarna a czemu z zebami nic się nie da zrobić? Ja właśnie idę wykorzystać swój stan i wylecze swoje zeby za darmo. Dzisiaj specjalnie dzwonilam do tej kliniki żeby upewnić się Pan powiedzial.ze trzeba kartę ciąży i pesel i nawet grosza im nie zapłacę a co, po to są składki Wykorzystam to na maksa.
Jedna z was pisała ze kanalowo prywatnie 150zl u nas 150zl to jedną wizyta a za ząb 3 kanalowy płaci się od 450 do nawet 700zl
[/url]
-
nick nieaktualnyByłam na IP.
Z Leonem wszystko dobrze, coś mu tam dynda więc jak na razie Leonem pozostaje. Wymiary jak na 18t5d czyli idealnie. Ja mam prawdopodobnie zapalenie pęcherza, lekarz sugerował, że mogłam coś podłapać w szpitalu wtedy... już tego nie skomentuję.... Powiedział, że mogą mnie położyc na 3 dni w szpitalu, zrobić badanie moczu i poobserwować więc się nie zgodziłam, bo bez sensu kłaść się do szpitala na badanie moczu -_- mam brać urosept, luteinę, nospę 2xdziennie. Z macicą nie jest źle. Co do ciśnienia, już trochę poszło w górę, pewnie ze stresu. Mam leżeć, odpoczywać, nie wstawać intensywnie, dużo pić i nigdzie sama nie chodzić.
Czyli tragedii nie ma, a przynajmniej jestem spokojniejsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 22:30
Truskaweczka250, A1984, Joasia:), Kikusia, Alorrene13, Sista, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Czyli do prania Dzidziuś, Bobas lub Lovela. Mama podpowiedziała mi, że siostry ciuszki prała w Jelpie, ale to było 20lat temu, więc czas odświeżyć nazwy
Ja mam plan zrobić listę, co kiedy kupować, żeby finansowo nie zrujnować się jednego miesiąca. Tylko od czego zacząć?Sista lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny