Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe mamusie;)
Jeśli chodzi o luteinę to biorę ją 2 razy dziennie. Pytałam gina do kiedy będę musiała ją stosować, a on stwierdził tylko, że niektóre kobiety biorą do 32 tygodnia. -
Mam jeszcze pytanie do dziewczyn, które mają twardnienia macicy. Czy z tą dolegliwością można ćwiczyć mięśnie Kegla?
-
Cześć dziewyżyny ja od trzech dni mam twardnienie macicy dzwoniłam do mojej położnej ale ona kazała mi tylko odpoczywać a czuje jak twardnieje mi nawet jak leżę i w nocy całe ręce mi cierpną dzisiaj chyba zadzwonię do polskiego gin bo się boje to dopiero 17 tydzień a nawet jak wzięłam nispe to nic nie pomogło. Miłego dnia wam życzę
-
Witam dziewczynki:)
Gratuluję pozytywnych wizyt i trzymam kciuki za kolejne:)
Witam Siamyrka i Monika:)
Ja dzisiaj noc miałam ciężką.. zjadłam kanapkę z pasztetem i świeżym ogórkiem na kolacje wiem ze pasztetu nie można ale już dawno nie jadłam a tak za smakiem ją zjadłem i gorąca herbatę popiłam.. ale w nocy obudziła się jakoś po 1-szej z taką zgagą że aż mnie brzuch bolałwzięłam Ranigast bo bym chyba nie usnęła i teraz od samego dnia nie mam humoru i jakiś dołek mam:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 09:34
-
U mnie też kiepska noc. Złapał mnie skurcz łydki. Masakra. Poza tym obudziłam się z lekkim bólem głowy, a to jest coś czego nie znoszę bo z reguły taki ból trwa już do wieczora.
-
Aka81 wrote:Witam serdecznie nowe mamy
Dziewczyny biorące luteinę, mam pytanie: ile razy dziennie ją zakładacie?
Ja biorę 2 razy dziennie.Od wtorka mam zmniejszoną dawkę z razy dziennie. -
Truskaweczka250 wrote:Witam dziewczynki:)
Gratuluję pozytywnych wizyt i trzymam kciuki za kolejne:)
Witam Siamyrka i Monika:)
Ja dzisiaj noc miałam ciężką.. zjadłam kanapkę z pasztetem i świeżym ogórkiem na kolacje wiem ze pasztetu nie można ale już dawno nie jadłam a tak za smakiem ją zjadłem i gorąca herbatę popiłam.. ale w nocy obudziła się jakoś po 1-szej z taką zgagą że aż mnie brzuch bolałwzięłam Ranigast bo bym chyba nie usnęła i teraz od samego dnia nie mam humoru i jakiś dołek mam:(
Truskaweczko też wstałam z jakimś dołemA dziś wizyta zamiast się cieszyć że zobaczę malutką to jakoś humoru nie mam
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasika8303 wrote:Truskaweczko też wstałam z jakimś dołem
A dziś wizyta zamiast się cieszyć że zobaczę malutką to jakoś humoru nie mam
Ja tez jeszcze wczoraj rozmawialiśmy z mężem o kredycie i budowie góry bo teraz puki jesteśmy jeszcze na razie we dwoje będziemy eis starać o kredyt:) i budowę piętra osobnego bo z teściami to juz dosyć mam chociaż uciekniemy na góręale jak pomyślałam o tym wszystkim o tym że niestety szybko ta budowa nie potrwa to jakiś dół mnie złapał i wgl nie wiem to chyba przez hormony a prze ciążą to wszystko widziałam w kolorowych barwach że damy rade..
-
Witam nowe koleżanki
niezłą grupkę już tworzymy
Wiecie dziewczyny ja przed ostatnią wizytą też paskudnie się czułam,ja myślę że to po prostu nerwy,każda z nas jednak podświadomie się stresuje przed kolejną wizytą a to wiadomo odbija się na naszych samopoczuciach. Do tego ten szał hormonówale wiem jedno będzie DOBRZE
trzymam za was wszystkie kciuki.
Miłego dnia,optymistycznych myśli i udanych wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 10:11
Sista lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Inesicia wrote:U mnie też kiepska noc. Złapał mnie skurcz łydki. Masakra. Poza tym obudziłam się z lekkim bólem głowy, a to jest coś czego nie znoszę bo z reguły taki ból trwa już do wieczora.
Ps. Nie miałam pojęcia że w ciąży nie można pasztetu i jem pasztet jak głupia... -
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry, nie dałam rady Was wczoraj nadrobić
Gratuluję wieści z wizyt i witam nowe mamusie
Siamyrka a mogę zapytać w jakim mieście mieszkasz, że tylko godzinka samolotem? Oslo?
Wiecie, wczoraj rano jak się ubierałam to takiego doła złapałam... Stwierdziłam że we wszystkim okropnie wyglądam no i musiałam sobie kupić kilka bluzek.
Ja też właśnie popijam kawkę bo mi głowa pęka.
Ktoś oprócz mnie ma wizytę 19 stycznia? Przyznawać się -
wizyte mam 21,01 bedzie to ok 18 tyzień moze ćosiek sie pokarze kto to i pewnie lekarz umówi sie na połówkowe wiec pewnie znowu za 2 tygodnie znowu do lekarz jak wy czesto chozicie do lekarza co 2 tygodznie czy co miesiac ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 11:29
-
nick nieaktualny
-
wczoraj kupowałam ochraniacz na szczebelki z olx okazało sie że dziewczyna która to sprzedawała pracuje w sklepie gdzie sa pieluchy wielorazowe i mogłam sobie pomacac nie stety firme która maja jest droga ale zato mogłam z nia pogadac o pieluszkach wiec mi sie udało i jeszcze bardziej sie w nich zakochałam
-
Truskaweczka250 wrote:Ja tez jeszcze wczoraj rozmawialiśmy z mężem o kredycie i budowie góry bo teraz puki jesteśmy jeszcze na razie we dwoje będziemy eis starać o kredyt:) i budowę piętra osobnego bo z teściami to juz dosyć mam chociaż uciekniemy na górę
ale jak pomyślałam o tym wszystkim o tym że niestety szybko ta budowa nie potrwa to jakiś dół mnie złapał i wgl nie wiem to chyba przez hormony a prze ciążą to wszystko widziałam w kolorowych barwach że damy rade..
Truskaweczko dacie radę! To te hormony, wczoraj uchachana chodziłam od ucha do ucha a dziś ryczeć mi się tylko chce, nawet na wizytę mi się nie chce iść. Zawsze biegłam jak na skrzydłach a dziś została bym z miłą chęcią w domku i nigdzie nie szła.A też człowieka dobija ta pogoda, zero słońca, ciągle tylko leje i samopoczucie do bani.Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Aka81 wrote:Agawera ja co miesiąc.
ciekawi mnie bo w poprzedniej ciąży tez chodziłam co miesiąc a teraz od początku chodzę co 2 tygodnie trochę tego nie rozumiem bo pod koniec ciąży trzeba chodzić co 2 tygodnie i z tego chyba wyniknie ze cała ciążę będę chodziła do lekarza co 2 tygodnie -
Hej! Poproszę o kciuki dziś za mnie i synka
P.S. Z tym co można jeść,a czego nie można to też nie ma co popadać w obłędWiadomo że są rzeczy ściśle zakazane jak alkohol, surowe mięso czy niektóre ryby ze względu na zawartość rtęci. No ale nie sądzę aby pasztet czy kawa w rozsądnych ilościach szkodziły naszym maluchom. Ja piję jedną dziennie z mlekiem, jem na co mam ochotę i wyniki oraz badania mam książkowe
Miłego dnia!
Truskaweczka250, Alorrene13, Joasia:), Inesicia lubią tę wiadomość