Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aghata wrote:Witam się z rana...po nocy tysiąca snów. Śnią mi sie takie głupoty ze ja nie wiem skąd takie.rzeczy w głowie się biorą.
Zosia mnie tak śmiesznie smyrala przy prawej pachwinie jakby specjalnie.chciala mnie.polaskotac.
JuZ to kiedys pisałam, ale cieszę się ze was mam, ze.jest to forum. Jakoś tak szybciej dzieki wam leci ta ciążą. Moge napisać glupoty, co mnie boli, jestesmy razem juz 4 miesiące.
Aghata mam to samo ze snami, śniło mi się dziś że ta duża kulka, maskotka tvnu granatowo-żółta wlazła mi przez balkon do domu i nie chciała wyleźć. No kumacie? Maskotka tvnu. A potem zalało mi mieszkanie. EhhhZ., Ania1704, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
Mi wczoraj się śniło ze bylam w Masterchefie ale nie umialam nic ugotować kazali mi.zrobić ciasto.francuskie a ja zrobiłam jakieś grube i ten gosciu z jury mi to pokruszyl...a dzisiaj snila mi sie doda czasami jak sie kładę spac to myślę co dzisiaj bedzie mi sie śniło...
Ania1704, kasika8303 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Mi sie snilo ze ktos mieszka w mojej pralce... wstalam zrobic pranie, otwieram szuflade na proszek a tam jakas gruba baba od srodka z pralki lape wklada i mowi ze mam jej nie przeszkadzac bo wlasnie szuflade myje bo sie nagar zrobil
Pamietam tylko ze zamknelam szuflade i sie obudzilamCzarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Mi sie snilo ze ktos mieszka w mojej pralce... wstalam zrobic pranie, otwieram szuflade na proszek a tam jakas gruba baba od srodka z pralki lape wklada i mowi ze mam jej nie przeszkadzac bo wlasnie szuflade myje bo sie nagar zrobil
Pamietam tylko ze zamknelam szuflade i sie obudzilam
Skąd się te sny biorą u ciężarnych? Głowa mała na to co nam się śni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Aguś pamiętaj każda Wasza decyzja bedzie słuszna.
Sss trzymam kciuki oczywiście
Magda współczuje, zadrowia dla teściowej i szwagra.
U nas super... Od wczoraj jesteśmy na półmetku ciąży, samopoczucie wporządku.
Dzisiaj kończę 35 lat i czeka mnie popołudniowe świetowanie z rodzinnym gronie. Od wczoraj przyjechała na cztery dni moja mama:) Z zawodu i umiłowania kucharka więc spełnia się kulinarnie.
Miłego weekendu kochane
Sista, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoasia wszystkiego najjjj ! :*
Ja dziś schabowce i mizeeeria
Mi się dziś śniło, że mam już Leona i jestem znowu w ciąży i będzie dwóch chłopaków... I nagla wpada Kożuchowska, Karolak z dziećmi i mówią, że spoko mam się cieszyć,, bo rodzinka.pl jest extrai mówili, że mogą mi ciuchy oddać -_- żenada
Joasia:), Nieukowa, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Ja dzis zaczynam 20 tc i tez swietnie sie czuje
Na obiadek zupka dyniowa i kopytka
Magdalena szybkiego powrotu rodzinki do zdrowia zycze... masakra taki wypadek
Pozdrawiam wszystkie lenie i pracusie, smacznego zycze. Ja wracam do mojej zupy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 14:22
Sista, Alorrene13, Muniek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny