Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Joasia to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
spełnienia marzeń,dużo radości i zdrówka.
Nieukowa idziemy łeb w łebjuż 20tc strasznie ten czas leci.
Ja wczoraj dostałam od mojej lekarki nie ciekawą wiadomość,muszę w poniedziałek się do niej zgłosić po skierowanie do szpitala i muszę usunąć polip który mam na szyjce. Okazało się przy ostatnich badaniach że wyniki są nieciekawe,jakieś podejrzane komórki tworzą się na tym polipie. Jeżeli bym go zostawiła może nawet przerodzić się w raka. Załapałam doła wczoraj strsznego,ale dziś już ok,tłumacze sobie że usuna to i wszystko będzie dobrze,musi!!
Joasia:), Nieukowa lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Joasia spełnienia marzeń i wszystkiego naj;)
Muniek grunt to pozytywne podejście. Będzie dobrze.Joasia:), Muniek lubią tę wiadomość
-
Joasiu wszystkiego dobrego! :*
Munieknieciekawe wieści, ale dobrze że lekarka szybko zareagowała. Na pewno wszystko będzie dobrze :*
Ja wczoraj objadłam się u mamy jak świnka kalafiorową i naleśnikamiDosłownie całe popołudnie siedziałam i jadłam, a mama stwierdziła że teraz taniej mnie ubrać niż wykarmić
A dziś nie gotuję bo dla mnie jednej się nie opłaca, mąż o 22 z pracy wraca więc tylko placki z jabłkami zrobię.
Joasia:), Muniek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kobietki
Muniek, Nieukowa, Joasia to i ja się witam w 20 tygodniu! Hurra
We wt wizyta u giny i w koncu przekonam sie czy wszystko nadal jest okej, oj miesiac bez wizyty to dłuuugo !
Joasiu najlepsze życzenia z okazji urodzin, zdrówka i prawdziwego szczęścia!
Muniek trzymam kciuki aby ten polip to nie bylo nic poważnego i tak jak mowisz- usuniesz i problem z głowy, niech tak będzie!!
Mąż podkradł obiadek u teściów, a później torcik urodzinowy u bratanka męża. Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 15:20
Muniek, Nieukowa, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Staram się myśleć pozytywnie,ale jednak to jest stres. Ale najważniejsze dle mnie żeby z maluszkiem było wszystko dobrze,a ja jestem wiele znieść. Zabieg mam już umówiony na wtorek,mam tylko nadzieję że zrobią to i od razu do domu mogę jechać,bo czytałam że nieraz zostawiają na obserwacje ok doby,a ja tak nie lubię szpitali bleee
no cóż okaże się. Dam znać jak będzie po wszystkim.
Ania1704 lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Witam cie Dada jak juz zjesz to chodź się przywitac...
Joasiu wszystkiego naj naj zdrowia szczęścia i spelnienia marzeń.
Aaahh ale zjadlabym takiego torcika utodzinowego mniam mniam pociesza mnie fakt ze zaraz wciagne sobie chalwe
Muniek 3mam kciuki żeby wszystko.dobrze się skończyło i zebys szybciutko.wróciła do domku.Muniek, Joasia:) lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyJoasia spełnienia marzeń i snów
Muniek ważne jest to, że lekarz szybko podjął decyzję o zabiegu. Dziś widzę mamy temat jedzenia, ja dostałam pyszny obiadek od męża:) Teraz leżę plackiem i myślę jak pyszne muszą być gofry które robi Muniek
)
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Joasia ściskam urodzinowo! Muniek ja mialam usuwanego polipa szyjki macicy, to dość powszechna przypadłość. Sam zabieg trwa może 10 minut, potem mialam może z pól łyżeczki krwii na bieliźnie, nic nie bolało, po 3h poszlam do domu, następnego dnia do pracy. Polipy prawie nigdy nie są związane z nowotworem. Mialam znieczulenie dożylne ale wiem ze robią tez zupelnie bez.
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
O matko dziewczyny nie macie litości
jestem na diecie cukrzycowej a mam taką chcice na ciasto z kremem, czekoladę i inne słodkości
miałam dzisiaj upiec sobie drozdzowke z malinami ale zapomniałam rozmrozic maliny więc wypieki będą dopiero jutro
od wczoraj czuję w brzuchu rybkę więc jestem przeszczesliwa
Wszystkim życzę dużo zdrówka, Aga dla Ciebie przede wszystkim dużo siły i ciagle wierzę że wszystko będzie dobrze. Muniek trzymaj się, nie stresuj i trzymam kciuki!