Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Najedzona więc szczęśliwa
witam wszystkie Mamusie
jestem w 17 tygodniu ,na koniec czerwca mam termin. W 12 tygodniu lekarz zasugerował ,że to chłopak i wczoraj potwierdził :)i mały to on nie jest bo 15 cm i 150 gr a jak u Was już wiadomo?
Sista, Joasia:), Czarnaa94, nenette, Scintilla lubią tę wiadomość
-
A j mam dziś ochotę na "niewiadomo co". Na razie wcinam pomarańcza. Cudowny, kwaśny i soczysty. Mmm... Ale nie pogardziłabym też galaretką z bitą śmietaną
Sista lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki. Ja po wizycie wszystko ok. Lozysko z tylu wysoko , szyjka dluga i lekarz powiedzial ze te leki co mam wystarczaja. Odlozyl mi luteine z 3 razy na 2 i moge ja lykac a nie podjezykowo. Cala reszta zostaje. Maly ma 214 g i wszystko jest ok. Ostanio 20 na chlopca teraz bardziej dziewczynka ale oczywiscie pepowina miedzynogami i nie widac dokladnie. Wiec czekamy do polowkowego chyba ze na echu serca sie ujawni.
Ja dzis zjadlam frytki z sola i pieprzem, od wczoraj oczywiscie sos czosnkowy mniamm.. Chodzi za mna zupa krem pomidorowa z bazylia i czosnkiem....
Joasia najlepszego..... Muniek bedzie dobrze lekarz wie co robi....Joasia:), Sista, Ania1704, Inesicia, Nieukowa lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
lilly nasze maleństwo też takie uparte że tatusia nie chce skopać, jak tylko rękę przykłada to cisza
Takie małe a już na złość robi
Ale wie komu dokuczać
lilly78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoasia wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń!
Muniek nic sie nie martw, usuną to i będziesz miała z głowy
Ja dziś po obżarstwie zupowym zaległam i przespałam pół dnia, ale mi dobrze! Teraz robie kisiel, chyba apetyt wrócił na dobreJoasia:) lubi tę wiadomość
-
A1984 wrote:Joasia ściskam urodzinowo! Muniek ja mialam usuwanego polipa szyjki macicy, to dość powszechna przypadłość. Sam zabieg trwa może 10 minut, potem mialam może z pól łyżeczki krwii na bieliźnie, nic nie bolało, po 3h poszlam do domu, następnego dnia do pracy. Polipy prawie nigdy nie są związane z nowotworem. Mialam znieczulenie dożylne ale wiem ze robią tez zupelnie bez.
Dzięki wielkie dziewczyny za wsparcie,jesteście wszystkie kochanecieszę się bardzo że trafiłam na to forum.
Zrobiłam te gofry a teraz z przejedzenia ledwo się ruszamale były pyszne. Z tym,że jak tak dalej będę jeść to zaraz będę pękać w szwach
Miłego wieczorku
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualnyDziewczyny a tak z ciekawości - ile razy w trakcie ciąży miałyście już robione USG?? Ja niby nie mam co wizyte, ale przez moje wizyty na IP i w szpitalu było ich całkiem sporo, i przez brzuch i sondą bo na IP zawsze sprawdzają szyjkę. I tak sie zastanawiam czy to nie ma jakiegoś wpływu na maluszka?
-
nenette wrote:Dziewczyny a tak z ciekawości - ile razy w trakcie ciąży miałyście już robione USG?? Ja niby nie mam co wizyte, ale przez moje wizyty na IP i w szpitalu było ich całkiem sporo, i przez brzuch i sondą bo na IP zawsze sprawdzają szyjkę. I tak sie zastanawiam czy to nie ma jakiegoś wpływu na maluszka?
-
Ponoć jest to jedno z bezpieczniejszych badań ale słyszałam też że nie jest to miłe dla dziecka bo generuje dla niego jakiś hałas. Trochę jak rezonans. Więc sama nie wiem. Też chętnie poczytam opinie pozostałych
Joasiu wszystkiego najlepszego!
Dobrej nocki brzuchatkiJoasia:) lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017