Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViola ja też mam luteine i też mam mieć pessara, taki sam zestaw:)
Po miesiacu zwolnienia nawet do pracy mi sie zateskniło;) ile mozna czytac:P ale wlasnie-czytalyscie ostatnio cos fajnego,nie o dzieciach i mozecie polecic?Viola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy jutro na 10:15 połówkowe / prenatalne... proszę o kciuki
Która z Was wizytuje jutro
Kochane "szyjkowe " ciążówki bedzie dobrze, napewno ... tylko odpoczywajcie i ograniczcie ( w miarę możliwości ) stres .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 21:24
Sista, Viola, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki Moje Drogie,
Dzisiaj dzień na Dziewczynki, po raz kolejny mój gin siusiaka nie wdział, ja tez. Maleństwo jest nadal Dziewczynka, choć te atrybuty kobiece tez rozmazane jakieśAle Zyrciu - zapisz proszę Dziewczynkę przy mnie, równowaga musi być
Z badania, nadal Maleństwo starsze o 6 dni, czyli potwierdza się, ze owulacja była wcześniej. Z USG 19w3d, ale terminu nie przesuwamy. Z wymiarów ważymy 274 g, obwód brzuszka 13,53cm, obwód główki 16,38cm, bicie serduszka 154bpmwszystko w super normie
Maleństwo siedzi sobie w macicy, nóżki przed sobą wyprostowanie, główka u góry - siedzi sobie boczkiem
Dostałam skierowanie na glukozę, mocz na posiew (przez liczne bakterie) i badania połówkowe. No i kolejna wizyta kontrolna 27 lutego, a do tego czasu L4Mam leżeć nogami do góry i wypoczywać
Po drodze wizyta u gina z NFZ i spotkanie z Maleństwem na połówkowych.
Bardzo Wam wszystkim dziękuje za kciuki !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 22:10
Ania1704, Dada, gosi_a, zyrcia, nadine24, Joasia:), nenette, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nadine24 wrote:Gosi_a gratuluje Zuzi i pozytywnej wizyty
Po waszych wpisach mam wrażenie że moja Hania to taka mała chudzinka, bo na koniec 20 tygodnia tj. 19+5 ważyła 296g. Muszę chyba jeść więcej słodyczy, żeby ją utuczyć
Nadine - Moja ma wg USG ma 19w3d i 274g
-
nick nieaktualny
-
Sista wrote:Dziewczynki Moje Drogie,
Dzisiaj dzień na Dziewczynki, po raz kolejny mój gin siusiaka nie wdział, ja tez. Maleństwo jest nadal Dziewczynka, choć te atrybuty kobiece tez rozmazane jakieśAle Zyrciu - zapisz proszę Dziewczynkę przy mnie, równowaga musi być
Z badania, nadal Maleństwo starsze o 6 dni, czyli potwierdza się, ze owulacja była wcześniej. Z USG 19w3d, ale terminu nie przesuwamy. Z wymiarów ważymy 274 kg, obwód brzuszka 13,53cm, obwód główki 16,38cm, bicie serduszka 154bpmwszystko w super normie
Maleństwo siedzi sobie w macicy, nóżki przed sobą wyprostowanie, główka u góry - siedzi sobie boczkiem
Dostałam skierowanie na glukozę, mocz na posiew (przez liczne bakterie) i badania połówkowe. No i kolejna wizyta kontrolna 27 lutego, a do tego czasu L4Mam leżeć nogami do góry i wypoczywać
Po drodze wizyta u gina z NFZ i spotkanie z Maleństwem na połówkowych.
Bardzo Wam wszystkim dziękuje za kciuki !!!
Super ,że wszystko dobrzemam pytanie lekarz zawsze Ci mierzy obwód brzucha?
Sista lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny i nie jest za dobrze
skraca mi się szyjka
Nie wiem kto był bardziej załamany ja czy mój gin:-( Organizm zachowuje się jak by się szykował do porodu Załamana jestem na maxa
przecież to dopiero 21 tc, nie mogę jej stracić
Jesteśmy już tak daleko. Pozostaje walczyć o każdy dzień Amelki
Do tej pory wszyscy się zachwycali szyjką aż do dziśmusze bezwzględnie leżeć i modlić się o każdy dzień aby mała dała radę. I teraz wiem, że te kłucia w macicy nie są normalne
Czemu nie zareagowałam od razu?
A śluz mam z powodu nadżerki i te wszystkie plamienia też. Chociaż jedno się wyjaśniło.
Nie mam już sił........ czemu takie to wszystko jest ciężkie -
nenette wrote:Viola ja też mam luteine i też mam mieć pessara, taki sam zestaw:)
Po miesiacu zwolnienia nawet do pracy mi sie zateskniło;) ile mozna czytac:P ale wlasnie-czytalyscie ostatnio cos fajnego,nie o dzieciach i mozecie polecic?
"Shantaram"- najlesza książka, jaką dotychczas czytałam, a przynajmniej na przestrzeni ostatnich 10ciu lat. -
kasika8303 wrote:Dziewczyny i nie jest za dobrze
skraca mi się szyjka
Nie wiem kto był bardziej załamany ja czy mój gin:-( Organizm zachowuje się jak by się szykował do porodu Załamana jestem na maxa
przecież to dopiero 21 tc, nie mogę jej stracić
Jesteśmy już tak daleko. Pozostaje walczyć o każdy dzień Amelki
Do tej pory wszyscy się zachwycali szyjką aż do dziśmusze bezwzględnie leżeć i modlić się o każdy dzień aby mała dała radę. I teraz wiem, że te kłucia w macicy nie są normalne
Czemu nie zareagowałam od razu?
A śluz mam z powodu nadżerki i te wszystkie plamienia też. Chociaż jedno się wyjaśniło.
Nie mam już sił........ czemu takie to wszystko jest ciężkie
Bądź dobrej mysli i lez z tyłkiem do góry ! a bedą Ci zakładac szew albo pesser skoro szyjka sie skraca i jak dobrze rozumiem rozwiera ? czy to co odeszło to był czop śluzowy? -
nick nieaktualny
-
mnie boli macica ale obstawiam że sie rozciąga i dlatego boli chyba . lekarz nie mierzył szyjki albo nic nie mówił tylko co wizytę mówił ze nie mam rozwarcia 13,02 ide do innego lekarza i sie skonsultuję
co do ruchów to wczoraj w nocy cosiek sie rozpychał a dziś po obiado-kolacji