Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:) dawno nie pisalam ale na biezaco Was podczytuje!
Gratuluje wszystkim wizytujacym i trzymam kciuki na nastepne:)
My ostatnio nocowalismy w szpitalu, mialam podejrzenie ZUM ale na szczescie sie nie potwierdzilo. Brzuch mi sie napinal, poddjrzewam, ze to bylo ze stresu, ktorego osttanio mi niemalo... Teraz biore magnez 3x dziennie i jest dobrze:)
Co do linea nigra to zaczyna mi sie robic od samego dlolu i ciagnie sie do pepka, po kapieli widac ja bardziej a nad pepkiem leciutka sie pokazuje
A my na 22+5 prezentujemy sie takpozdrawiamy:) buziaki
Scintilla, Inesicia, Joasia:), karolinka85, sss, Truskaweczka250, Katha81, Nieukowa, nenette, zyrcia, Aka81, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Mam juz wyniki moczu:
-przejrzysty
-slomka
Ph 7.5 (4.5-8.0 )
Ciezar 1005 (1005-1030)
Osad moczu:
Nablonki plaskie pojedyncze
Leukocyty 1-2
Erytrocyty 0-1
Pasma sluzu pojedyncze
Flora bakteryjna nieliczne
Jak myslicie? Cos to ph wysokie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 19:27
-
nick nieaktualny
-
karolinka85 wrote:Jak myslicie? Cos to ph wysokie?
Ja mam zawsze PH około 7 i gin tylko na mnie krzyczy, że za mało pije i faktycznie ciężko mi wlać w siebie 2 litry płynów dziennie.
A Magnez biorę - Chela Mag B6karolinka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Scintilla,czytalam ze to ph moze byc wyzsze bo ten mocz nie byl poranny tylko poludniowy..
A wody staram sie duzo pic..bo na poczatku ciazy mialam wysoki hematokryt..43.1 a teraz jest ok bo 36.5 wiec rozrzedzilam juz krew..Scintilla lubi tę wiadomość
-
Ja tez biore magnez od poczatku ciazy (a nawet przed ciaza) najpierw z powodu bolu kregoslupa a teraz z powodu skurczy
Chcialam zapytac czy wam ten magnez pomaga? Czujecie roznice jak go zaczelyscie brac? Ja nie wiem czy on na mnie dziala bo juz tak dlugo go biore -
Ja biorę od ponad miesiąca z powodu twardniejącego brzucha, ale nie wiem czy pomógł magnez czy może nospa, którą też brałam.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny super brzuszki!
Ja sie melduje po polowkowym, wyniki pomiarow dostane na maila ale dopiero za 2tyg, bo maly zgrywus nie dal sobie obejrzec serduszka. jakas joge uprawial i w zadnej osi nie dalo sie obejrzec w widoku poprzecznym. Tak wiec mamy dodatkowa wizyte za darmo w piatek 13go
Ogolnie wszystkie parametry w swietnym porzadku, lozysko wydolne, przeplywy ok, nerki w porzadku, mozg symetryczny, odpowiednie komory plynowe sa, mozdzek jest. proporcje ciala prawidlowe. Zdziwilam sie, bo maly jest wielkoludem, 420g w 20t5d. Oby nie przekroczyl 4kg na finiszu
Czyli zostaje facet, Zyrcia prosze o wpisanie RADEK
Joasia:), Sista, Katha81, Inesicia, nenette, A1984, zyrcia, agawera, kasika8303, Marcia86, Scintilla, Aka81, sss, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny