Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa super wieści
no duzy ten twoj maly
Moj tez wielkolud435g w 20+5 a ja mam tylko 157cm wzrostu
Nieukowa wrote:Dziewczyny super brzuszki!
Ja sie melduje po polowkowym, wyniki pomiarow dostane na maila ale dopiero za 2tyg, bo maly zgrywus nie dal sobie obejrzec serduszka. jakas joge uprawial i w zadnej osi nie dalo sie obejrzec w widoku poprzecznym. Tak wiec mamy dodatkowa wizyte za darmo w piatek 13go
Ogolnie wszystkie parametry w swietnym porzadku, lozysko wydolne, przeplywy ok, nerki w porzadku, mozg symetryczny, odpowiednie komory plynowe sa, mozdzek jest. proporcje ciala prawidlowe. Zdziwilam sie, bo maly jest wielkoludem, 420g w 20t5d. Oby nie przekroczyl 4kg na finiszu
Czyli zostaje facet, Zyrcia prosze o wpisanie RADEKNieukowa lubi tę wiadomość
-
Ja mialam ocene wydolnosci lozyska tylko po przeplywach robiona...
Ej czy kroras wie cos o Eowenie, albo o inbych dziewczynach na liscie, po ktorych sluch zaginal po prenatalnych?
Odezwijcie sie co tam u was jesli podczytujecie!zyrcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Ja mialam ocene wydolnosci lozyska tylko po przeplywach robiona...
Ej czy kroras wie cos o Eowenie, albo o inbych dziewczynach na liscie, po ktorych sluch zaginal po prenatalnych?
Odezwijcie sie co tam u was jesli podczytujecie! -
Dzięki dziewczyny za radę z magnezem. Mam go brać ale gin mi nie powiedział jaki najlepiej
i kupiłam asmag ale zmienie na magne b6, mam brać na skracającą się szyjkę + nospę.
Dziś coś mnie podszczypywać zaczęło, na szczęście gin dał mi awaryjnie globulki, bo mówi że od luteiny często są infekcję. Zacznę je od jutra brać. Może to od tego mam te kłucia?
Ja Wam szczerze powiem, że jakoś do tej pory myślałam o połówkowych a od wtorku jakoś nie mam sił nawet o nich myśleć. Teraz najważniejsze zahamować szyjkę, cały czas małej mówię że musi siedzieć w brzuszku a nie kombinować. -
Melduję się, że u nas bez zmian - wszystko w jak najlepszym porządku - serduszko, brzuszek, kończyny, mózg. Byłam na prenatalnych badana przez brzuch i dopochwowo. Przy tym drugim widać wszystko jak na dłoni, po włożeniu USG od razu na pierwszym miejscu siusiak, nie da się tego pomylić
Mąż się śmieje, że na pewno to po nim odziedziczy... Ehh, faceci
Synek coraz więcej się rusza, czuję jego pukanie po zjedzeniu słodkiegoSuper uczucie.
Z badań wyszło, że mam łożysko na przedniej ścianie, ale nie przodujące. Powinno przesunąć się do góry.
Pozdrawiam
Scintilla, Nieukowa, Alorrene13, Rozalia, nenette lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnylilirose wrote:Melduję się, że u nas bez zmian - wszystko w jak najlepszym porządku - serduszko, brzuszek, kończyny, mózg. Byłam na prenatalnych badana przez brzuch i dopochwowo. Przy tym drugim widać wszystko jak na dłoni, po włożeniu USG od razu na pierwszym miejscu siusiak, nie da się tego pomylić
Mąż się śmieje, że na pewno to po nim odziedziczy... Ehh, faceci
Synek coraz więcej się rusza, czuję jego pukanie po zjedzeniu słodkiegoSuper uczucie.
Z badań wyszło, że mam łożysko na przedniej ścianie, ale nie przodujące. Powinno przesunąć się do góry.
Pozdrawiam
Skąd ja znam te teksty o pindolu
Gratuluję dobrych wieści !lilirose lubi tę wiadomość
-
Echh ... mężczyźni - mój M. w 12 tyg jak usłyszał, że Ginekolog zdziwiona jest rozmiarem męskiego przyrodzenia na tak wczesnym etapie to prężył się jak paw ... jak się okazało w pon., że jednak będzie dziewczynka to już nie chce wracać do tego tematu
Nieukowa, lilirose- gratuluję dobrych wieści! i czekamy na recenzję połówkowego od Alorrene13
http://wrzucaj.net/images/2015/01/30/pooh-and-piglet.jpg
Miłego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 08:23
Nieukowa, Alorrene13, nenette, lilirose lubią tę wiadomość