Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki, ja wczoraj znowu zdychałam, nie radze sobie z tymi nudnościami i mdłościami. Całe szczęście że rano w miarę dobrze się czuję, bo jakbym się czuła tak jak wieczorami to nie dałabym rady przyjść do pracy. Zaczyna mi się koło południa, rozkręca i najgorzej jest po pracy.
Życzę Katarzynie i Truskaweczce udanych wizyt:-) a pozostałym mamusiom miłego dnia:-)Truskaweczka250, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam i ja Kasia i truskaweczka życzę pomyślnych wizyt kochane ja sie czuje tak nijak szczeże mówiąc to mdlości niby są ale ich nie ma takie malutkie ja to wg sie zastanawiam czy jestem w tej ciąży nawet piersi mnie już tak nie bolą jak zawsze czyli wg prawie gdzieś czytałam ,że to zły znak chyba świruje
Truskaweczka250, Viola, Katarzyna87, aghata lubią tę wiadomość
-
Ja to mdłości mam poranne tylko do chwili śniadania..ale mnie to zgaga męczy wczoraj trochę odpuściła i cały dzień sie cieszyłam teraz tez na razie jest ok ale juz boje sie cokolwiek jeść żeby znowu mnie nie paliło:( dzidzia daje czadu z tą zgagą oczywiście napisze Wam jak dzisiaj było na wizycie:)
Viola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTruskaweczka250 wrote:Ja to mdłości mam poranne tylko do chwili śniadania..ale mnie to zgaga męczy wczoraj trochę odpuściła i cały dzień sie cieszyłam teraz tez na razie jest ok ale juz boje sie cokolwiek jeść żeby znowu mnie nie paliło:( dzidzia daje czadu z tą zgagą oczywiście napisze Wam jak dzisiaj było na wizycie:)
Ja nie mam zgagi ale mi sie zawsze odbija po jedzeniu teraz -
Hej dziewczyny, kciukam za wizyty
Tak czytam, że chyba dobrze że umówiłam wizytę na przełom 7-8tc... Mam stres owszem, ciągnie mnie na betę, ale czuję się na pewno spokojniej niż po wczesnej wizycie
Myślę że wszystko ok z Waszymi maluchami, jeżeli jest już widoczne ciałko żółte w ~1cm pęcherzyku, to już-już za 5 sekund będzie zarodek z serduszkiem
-
Hej...trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Ja zjadlam kanapki i czuje dziwny posmak w ustach jest mi niedobrze i odbija mi sie tez strasznie wypije sobie miete moze cos to pomoże. Powiem wam ze zaczynają mnie cisnac spodnie i mecze się jak siedzę w pracy to rozpinam rozporek :p[/url]
-
nick nieaktualnyWitaj Agniesia wśród nas! Gratulacje i spokojnej ciąży.
Napisz na kiedy masz planowany termin, to dopiszę Cię do listy czerwcówek.
agniesia1152 wrote:Witam i dołączam się do czerwcowych mam Ja np nie mam objawów prawie żadnych zdarzyła mi się zgaga no i wrażliwe piersi a tak po za tym to 0 mdłości. Pozdrawiam
Dla wszystkich: dzień dobry! Ja czuję się dzisiaj wstrząśnięta niemieszana...
Mdłości nadal nie mam. W sumie nic mnie nie boli. Też się zastanwiam czy ja w ogóle jestem w ciąży i czy fasolek mój siedzi tam spokojnie i rośnie ładnie...?
I chciałam Wam napisać, że od poniedziałku idę na L4 ciążowe. W pracy mamy atmosferę pt. "człowiek człowiekowi wilkiem, bo każdy dupskiem trzęsie... mało studentów, mało kasy, stary będzie zwalniał" A do tego wyobraźcie sobie, że w ramach oszczędności, zapowiedzieli nam, że ogrzewanie włączą dopiero w połowie listopada, tzn. 17.Evell lubi tę wiadomość
-
Lauda bez kitu, a gdzie pracujesz, na jakiejś uczelni?
Ja tam chcę pracować, ale siedzę na zwykłym L4 bo się przeziębiłam. Już dostaję maile i telefony z pracy, że mam coś załatwić zdalnie ;/ I weźtu człowieku odpocznij...
Ja mam mało objawów ciążowych, często mnie kłuje w macicy i bolą piersi (trochę nabrzmiały), poza tym jak za dużo się najem to mam muła, ale nie wiem czy to od ciąży czy tak po prostu -
Moniaa w drugą stronę. Pod Ełkiem
Ja też mam dziś wizytę więc proszę o kciuki do 16 powinnam być w domu
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty
Kasika Twoja dzidzia ma jeszcze czasViola, kasika8303, Nieukowa, Evell lubią tę wiadomość
-
Czarna trzymam kciuki. Katarzyna i Truskaweczka też oczywiście.
No gadam do tego kropka ciągle, rośnij maleństwo rośnij Mam nadzieję, ze mnie słyszy.
Agniesia hello Witaj wśród nasWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 10:38
Viola, Czarnaa94, Truskaweczka250, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie czerwcowe mamy 2015:) ja takze jestem w ciazy a termin porodu prawdopodobnie mam na 10 czerwca. Pierwsza wizyte u gin. mam teraz w piatek. U mnie tydzien po spozniajacym sie @ dostalam bole brzucha-ktore trwaja do dzis, mam bardzo wrazliwe sutki i jestem caly czas zmeczona i spiaca. Oto moje objawy - jedynie te bole brzucha troche mnie nie pokoja.
Pozdrawiam -
niunia3664 wrote:Witam wszystkie czerwcowe mamy 2015:) ja takze jestem w ciazy a termin porodu prawdopodobnie mam na 10 czerwca. Pierwsza wizyte u gin. mam teraz w piatek. U mnie tydzien po spozniajacym sie @ dostalam bole brzucha-ktore trwaja do dzis, mam bardzo wrazliwe sutki i jestem caly czas zmeczona i spiaca. Oto moje objawy - jedynie te bole brzucha troche mnie nie pokoja.
Pozdrawiam