X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki, ja wczoraj znowu zdychałam, nie radze sobie z tymi nudnościami i mdłościami. Całe szczęście że rano w miarę dobrze się czuję, bo jakbym się czuła tak jak wieczorami to nie dałabym rady przyjść do pracy. Zaczyna mi się koło południa, rozkręca i najgorzej jest po pracy.
    Życzę Katarzynie i Truskaweczce udanych wizyt:-) a pozostałym mamusiom miłego dnia:-)

Truskaweczka250, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja :) Kasia i truskaweczka życzę pomyślnych wizyt :D kochane ja sie czuje tak nijak szczeże mówiąc to mdlości niby są ale ich nie ma takie malutkie ja to wg sie zastanawiam czy jestem w tej ciąży nawet piersi mnie już tak nie bolą jak zawsze czyli wg prawie gdzieś czytałam ,że to zły znak chyba świruje :(

Truskaweczka250, Viola, Katarzyna87, aghata lubią tę wiadomość

• Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mdłości mam poranne tylko do chwili śniadania..ale mnie to zgaga męczy wczoraj trochę odpuściła i cały dzień sie cieszyłam teraz tez na razie jest ok ale juz boje sie cokolwiek jeść żeby znowu mnie nie paliło:( dzidzia daje czadu z tą zgagą :P oczywiście napisze Wam jak dzisiaj było na wizycie:)

Viola lubi tę wiadomość

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • agniesia1152 Znajoma

Wysłany: 15 października 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i dołączam się do czerwcowych mam :) Ja np nie mam objawów prawie żadnych zdarzyła mi się zgaga no i wrażliwe piersi a tak po za tym to 0 mdłości. Pozdrawiam :)

Evell, Truskaweczka250, lauda, Inesicia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka250 wrote:
    Ja to mdłości mam poranne tylko do chwili śniadania..ale mnie to zgaga męczy wczoraj trochę odpuściła i cały dzień sie cieszyłam teraz tez na razie jest ok ale juz boje sie cokolwiek jeść żeby znowu mnie nie paliło:( dzidzia daje czadu z tą zgagą :P oczywiście napisze Wam jak dzisiaj było na wizycie:)

Ja nie mam zgagi ale mi sie zawsze odbija po jedzeniu teraz :-/

• Katarzyna87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    truskaweczko dzisiaj nasz dzień prawdy :)

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png

Wysłany: 15 października 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Agniesia zapraszamy do nas:)

Kasia to też dzisiaj masz wizytę?:) to trzymam kciuki i za Ciebie:)

25.png
    Mili <3
  • Viola Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Agniesia w naszym gronie:-)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, kciukam za wizyty :)

Tak czytam, że chyba dobrze że umówiłam wizytę na przełom 7-8tc... Mam stres owszem, ciągnie mnie na betę, ale czuję się na pewno spokojniej niż po wczesnej wizycie ;)
    Myślę że wszystko ok z Waszymi maluchami, jeżeli jest już widoczne ciałko żółte w ~1cm pęcherzyku, to już-już za 5 sekund będzie zarodek z serduszkiem :)

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej...trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Ja zjadlam kanapki i czuje dziwny posmak w ustach jest mi niedobrze i odbija mi sie tez strasznie wypije sobie miete moze cos to pomoże. Powiem wam ze zaczynają mnie cisnac spodnie i mecze się jak siedzę w pracy to rozpinam rozporek :p

preg.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Agniesia wśród nas! Gratulacje i spokojnej ciąży. :)
    Napisz na kiedy masz planowany termin, to dopiszę Cię do listy czerwcówek.

agniesia1152 wrote:
    Witam i dołączam się do czerwcowych mam :) Ja np nie mam objawów prawie żadnych zdarzyła mi się zgaga no i wrażliwe piersi a tak po za tym to 0 mdłości. Pozdrawiam :)

Dla wszystkich: dzień dobry! Ja czuję się dzisiaj wstrząśnięta niemieszana... :|
    Mdłości nadal nie mam. W sumie nic mnie nie boli. Też się zastanwiam czy ja w ogóle jestem w ciąży i czy fasolek mój siedzi tam spokojnie i rośnie ładnie...?
    I chciałam Wam napisać, że od poniedziałku idę na L4 ciążowe. W pracy mamy atmosferę pt. "człowiek człowiekowi wilkiem, bo każdy dupskiem trzęsie... mało studentów, mało kasy, stary będzie zwalniał" A do tego wyobraźcie sobie, że w ramach oszczędności, zapowiedzieli nam, że ogrzewanie włączą dopiero w połowie listopada, tzn. 17.

Evell lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda, ja jeśli jutro będzie wszystko dobrze to też idę na L4, koniec poświęcania się. Zresztą tak się źle czuję że o niczym nie marze jak tylko o leżeniu w łóżku bo wtedy jest mi ciut lepiej.

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda bez kitu, a gdzie pracujesz, na jakiejś uczelni?
    Ja tam chcę pracować, ale siedzę na zwykłym L4 bo się przeziębiłam. Już dostaję maile i telefony z pracy, że mam coś załatwić zdalnie ;/ I weźtu człowieku odpocznij...

Ja mam mało objawów ciążowych, często mnie kłuje w macicy i bolą piersi (trochę nabrzmiały), poza tym jak za dużo się najem to mam muła, ale nie wiem czy to od ciąży czy tak po prostu :P

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na l4 planuje isc po 6 miesiącu jeśli wszystko bedzie ok. Tylko jak powiem w pracy to przed kompem bede mogła pracować 4h a resztę godzin nie wiem co bede robiła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 09:57

preg.png[/url]
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa w drugą stronę. Pod Ełkiem ;)
    Ja też mam dziś wizytę więc proszę o kciuki :) do 16 powinnam być w domu ;)
    Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty ;)
    Kasika Twoja dzidzia ma jeszcze czas :)

Viola, kasika8303, Nieukowa, Evell lubią tę wiadomość

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • Viola Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna no to za ciebie teraz zaciskam kolejnego kciuka ;-) chociaż mam tylko dwa ;-)

Czarnaa94 lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zaciskam nawet zacisne te u nóg jak tylko dam rade

Viola, Czarnaa94 lubią tę wiadomość

preg.png[/url]
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna trzymam kciuki. Katarzyna i Truskaweczka też oczywiście.

No gadam do tego kropka ciągle, rośnij maleństwo rośnij :-) Mam nadzieję, ze mnie słyszy.

Agniesia hello :-) Witaj wśród nas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 10:38

Viola, Czarnaa94, Truskaweczka250, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie czerwcowe mamy 2015:) ja takze jestem w ciazy a termin porodu prawdopodobnie mam na 10 czerwca. Pierwsza wizyte u gin. mam teraz w piatek. U mnie tydzien po spozniajacym sie @ dostalam bole brzucha-ktore trwaja do dzis, mam bardzo wrazliwe sutki i jestem caly czas zmeczona i spiaca. Oto moje objawy - jedynie te bole brzucha troche mnie nie pokoja.
    Pozdrawiam

Wysłany: 15 października 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia3664 wrote:
    Witam wszystkie czerwcowe mamy 2015:) ja takze jestem w ciazy a termin porodu prawdopodobnie mam na 10 czerwca. Pierwsza wizyte u gin. mam teraz w piatek. U mnie tydzien po spozniajacym sie @ dostalam bole brzucha-ktore trwaja do dzis, mam bardzo wrazliwe sutki i jestem caly czas zmeczona i spiaca. Oto moje objawy - jedynie te bole brzucha troche mnie nie pokoja.
    Pozdrawiam
    Witaj Niunia :) nie martw sie tymu bólami bo to są normalne zarodek sie rozwija macica sie przygotowuje i dlatego, ja tez tak miałam i śpiąca tez byłam cały dzień:)

25.png
    Mili <3
‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ